luni, 21 martie 2011

"SECRETUL" RECOLTELOR BOGATE SI SANATOASE

      Pentru ca deja se apropie timpul cand pamantul trebuie cultivat, doresc sa impartasesc tuturor celor care doresc sa aiba recolte bogate si sanatoase cateva "sfaturi" spirituale.
      In primul rand, este necesar sa ne "amintim" cateva din metodele pe care le foloseau stramosii nostri pentru a obtine astfel de recolte.
      Astfel, chiar daca vi se va parea "curios" inainte de a merge sa lucram pamantul, trebuie sa ne facem cateva rugaciuni. Este necesar sa-i multumim Bunului Dumnezeu pentru ca ne-a oferit posibilitatea de a lucra acest pamant si sa-L rugam sa ne trimita cei mai potriviti ingeri ajutatori, priceputi in lucrul pamantului care sa ne sustina si sa ne "ofere" cele mai bune idei cele mai curate ganduri si energii. Multi din cei care cultiva pamantul in ziua de astazi, percep aceasta activitate ca pe o obligatie, ca pe o afacere, sau mai rau, ca pe un chin. De aceea va spun, atunci cand plecati la munca pamantului, faceti-o cu sufletul deschis, cu bucurie si iubire si cereti binecuvantarea Bunului Dumnezeu in realizarea acestei lucrari. De asemenea, adunati intr-un loc toate semintele, rasadurile pe care doriti sa le plantati daca acestea sunt pentru o suprafata foarte mare si spuneti rugaciunea "Tatal nostru" deasupra lor, imaginandu-va in acelasi timp iubirea si lumina Divina revarsandu-se peste ele. Atunci cand plantati rasadurile sau semintele intr-o gradina cu o suprafata mai mica, este important sa tineti in mainile voastre fiecare rasad si samanta si sa-i daruiti prin mainile voastre toata dragostea, iubirea si lumina sufletului vostru. Dupa ce ati terminat de cultivat ceea ce v-ati propus, multumiti Bunului Dumnezeu pentru tot ajutorul pe care l-ati primit de la EL si rugati-L sa va binecuvanteze lucrarea facuta si FOARTE IMPORTANT spuneti in gand, din tot sufletul si cu toate credinta, rugaciunea: "Domniei Tale Dumnezeule Tata Ceresc, Domniei Tale Isuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu (sau, dupa caz, pentru alte religii, decat cea ortodoxa, mentionati numele celui in care religia voastra crede), Domniei Tale Sfinte Duh (Spirite Sfinte, sau cum doriti sa-i spuneti Scanteii Divine), va las in grija, paza si aparare aceste culturi. Fie ca Dragostea, Iubirea si Lumina Voastra Divina sa apere aceste culturi, sa le pazeasca de atacurile tuturor daunatorilor si sa le ajute sa creasca si sa dea un rod bogat, sanatos si binecuvantat. AMIN!"
     Sunt sigur ca unii din cei care vor citi aceste randuri, vor rade. Acestia insa fac parte din cei care au facut o afacere din cultivarea pamantului si folosesc fel si fel de substante otravitoare atat pentru pamant cat si pentru cei care vor manca din produsele respective, neinteresandu-i decat productia rapida, mare, nicidecum sanatoasa. Va veni insa si timpul in care acel pamant otravit ani de-a randul cu fel si fel de substante sa "nu mai accepte" sa produca nimic, adica va deveni sterp. Bunul Dumnezeu ne-a dat ingrasaminte naturale pentru pamant, pentru ca acesta sa poata fi folosit cu succes mii de ani, dar noi, oamenii, din comoditate sau indemnati si pacaliti de reclamele la diferite substante, am abandonat aceste ingrasaminte naturale bucurandu-ne ca cele artificiale sunt mai usor de imprastiat si nu au un miros urat. Va dau un exemplu, daca azotatul acela pe care-l imprastie lumea pe pamant este atat de benefic atunci de ce este exploziv in anumite situatii? Este adevarat, balegarul pus la uscat, pentru a nu arde radacina plantelor si apoi imprastiat pe camp, miroase cam urat, insa este sanatos 100% pentru pamant si recolta.
    La fel se poate proceda si pentru cei care se ocupa de pomi, vii, etc. Stramosii nostri nu aveau insecticide, ierbicide sau mai stiu eu ce substante otravitoare, dar, cel mai important, AVEAU CREDINTA IN DUMNEZEU. Ei erau siguri ca Bunul Dumnezeu va revarsa iubirea, dragostea si lumina LUI DIVINA peste toate culturile lor, nelasand nici un fel de daunator sa se apropie de ele, atata timp cat ei vor face aceste lucrari cu dragoste, iubire si le vor incredinta LUI spre grija si paza. Nu exista forta mai puternica decat forta DRAGOSTEI, IUBIRII SI LUMINII SFINTE A BUNULUI DUMNEZEU.  
    Cand te duci la lucrul pamantului injurand, faci acest lucru fara nici o dragoste, ce te astepti sa recoltezi din acel pamant plin de ura si de energii negative? Nu uitati ca "ce semanati aceea veti culege". Pamantul trebuie "mangaiat" cu dragoste atunci cand il lucrati, trebuie "umplut" cu lumina si iubire. Energiile pozitive pe care le veti darui pamantului il vor ajuta sa dea roade bogate si sanatoase, astfel, pamantul va va rasplati pentru dragostea pe care i-ati daruit-o, daruindu-va la randul lui roade sanatoase si bogate. Va reamintesc ca nici un fel de energie malefica, negativa, nici un fel de daunator nu va putea rezista energiilor iubirii, dragostei si luminii PURE SI SFINTE a Bunului Dumnezeu.  
     Otrava pe care o semanati pe pamant, pe langa faptul ca va otravi recoltele si va imbolnavi  grav pe cei care vor manca din ele, va afecta si toate celelalte regnuri. Animalele si pasarile vor fi afectate pentru ca vor manca porumb, grau, tarate...etc otravite, apa va fi infectata pentru ca se va scurge in pamant ducand cu ea otrava din pamant, aerul va fi mai poluat pentru ca substantele evaporate odata cu apa vor ajunge in atmosfera si apoi in plamanii tuturor.....etc
     Ganditi-va inainte de a otravi pamantul ca toate efectele negative pe care le produceti se vor intoarce impotriva voastra, mai devreme sau mai tarziu 
      De asemenea, afectati sunt si apicultorii, acesti oameni minunati care se indeletnicesc cu una din cele mai vechi practici de pe Pamant. Albinele sunt un exemplu si ar trebui sa fie un exemplu pentru toti oamenii. Cu toate ca o albina nu traieste mai mult de 7 zile, ea isi face datoria din prima pana in ultima clipa. Produsele obtinute din munca acestor minunate fapturi sunt extraordinar de benefice pentru oameni. Nimic nu se arunca din munca albinelor, de la ceara, faguri, miere, propolis, laptisor de matca, polenul, veninul.... Oamenii, prin otravirea pamantului si stropirea cu diferite substante otravitoare a plantelor cultivate, afecteaza munca acestor fapturi, le omoara si le otravesc roadele muncii lor, care ne afecteaza si pe noi, astfel cercul se inchide. 
      Intotdeauna  energia emisa se va intoarce la cel care a emis-o sub diferite forme sau efecte, dar, de fiecare data, cu aceiasi polaritate cu cea pe care a generat-o initial.
      Dupa cum vedeti, "SECRETUL" CULTURILOR BOGATE SI SANATOASE, pe care stramosii nostri il stiau, il respectau si il aplicau, consta in dragostea si  iubirea cu care lucrau pamantul, incepand cu pregatirea terenului si a semintelor, cultivarea lor si mai ales CREDINTA ca Bunul Dumnezeu va binecuvanta si va avea grija de lucrul pe care l-au facut cu ajutorul LUI si pe care I L-AU INCREDINTAT IN GRIJA.
      CULTIVATI PAMANTUL CU IUBIRE SI DRAGOSTE, UMPLETI-L DE LUMINA SFANTA A BUNULUI DUMNEZEU RUGATI-VA PENTRU A PRIMI AJUTOR DIVIN SI MULTUMITI BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE ACESTEA.
      PAMANTUL ESTE O ENTITATE VIE. DARUITII IUBIRE SI LUMINA, RESPECTATI ACEASTA ENTITATE PENTRU TOATE CONDITIILE DE VIATA PE CARE NI LE ASIGURA IMPREUNA CU ASTRUL VIETII, SOARELE SI SATELITUL NATURAL, LUNA SI TRAITI IN ARMONIE CU TOATE ENERGIILE GENERATE DE ACESTEA. 
      GANDITI-VA INCA O DATA INAINTE DE A ARUNCA OTRAVURI ASUPRA PAMANTULUI SI RECOLTELOR. ACESTEA VA VOR OTRAVI SI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI. CHIAR DACA NU VRETI,  INTOTDEAUNA VETI PRIMI CEEA CE DARUITI. 
      
       

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu