duminică, 13 martie 2011

CATASTROFELE NATURALE - Cauzele reale ale producerii lor

       Am scris de multe ori ca PLANETA PAMANT este o entitate vie si TREBUIE sa o respectam, la fel cum trebuie sa respectam VIATA pe care o sustine si elementele care sustin VIATA. Poate unii au ras, poate unii au ignorat aceste aspecte, dar puteti vedea singuri ca in locurile in care oamenii sunt mult mai preocupati cu "crearea" viitorului, dupa cum vor ei sa arate, si nu inteleg ca PREZENTUL este cel care trebuie trait si in care traim si in acest prezent este foarte important sa respectam viata, in acele locuri "apar", "se intampla" diferite tipuri de catastrofe naturale, le spunem noi.
      Ultimele catastrofe naturale au fost eruptii vulcanice, tornade, incendii, inundatii, cutremure de pamant care au avut loc intr-o perioada foarte scurta de timp. Considerate catastrofe naturale, ultimele cutremure au avut loc in: 26 decembrie 2004 in Oceanul Indian de gradul 9.0, care a provocat moartea a peste 120.000 de oameni; 12 ianuarie 2010 - in HAITI de gradul 7.0, care se spune ca a fost provocat de o arma secreta americana, si care a distrus o tara intreaga,  27 februarie - 2010 in CHILE de 8.8 grade in care au murit peste 700 de oameni si care a mutat axa Pamantului,  tot in CHILE in 02 ianuarie 2011 de 7,2 grade iar cel mai recent, 12 martie 2011 in JAPONIA, de 9.0 grade care a mutat Japonia cu 2,5cm si a schimbat axa pamantului cu 10cm.
      Japonia este cea mai dezvoltata tara din punct de vedere tehnologic, de pe Planeta. Unde i-a dus tehnologia? V-ar place sa locuiti intr-un oras ca Tokyo supermodern si sa respirati aer curat in locuri special amenajate sau sa-l cumparati? Unde este mai bine sa te plimbi? Intr-un oras din sticla, metal si beton, supertehnologizat, sau intr-un parc plini de pomi, flori si spatiu verde? 
       Putini oameni constientizeaza faptul ca aceste "catastrofe naturale" nu reprezinta altceva decat descarcari ale energiilor negative acumulate in zonele respective. Energiile negative provin din gandurile si actiunile oamenilor. Aceste energii negative se acumuleaza atat in scoarta terestra, mai ales acele tipuri de energii negative care se degaja in urma actiunilor agresive ale comunitatilor umane indreptate impotriva vietii si elementelor care o sustine, cat si in aer, mult deasupra Pamantului, datorate in special gandurilor negative, malefice, distructive pe care le emit comunitatile umane in goana lor dupa acapararea a cat mai multor avantaje materiale.
       Daca noi, oamenii, am constientiza ca noi  suntem singurii vinovati pentru toate catastrofele naturale care se produc in zone intens populate, sau care in urma producerii lor afecteaza zone intens populate si am actiona  in sensul anihilarii energiilor negative emise de noi, daca am intelege ca TREBUIE sa respectam VIATA, PLANETA PAMANT  si am actiona in acest sens, atunci, sigur am evita producerea majoritatii tipurilor de catastrofe naturale care ne afecteaza in mod direct.
      Anihilarea energilor negative pe care le emitem, putem sa o facem indreptand ganduri de IUBIRE si multa LUMINA catre entitatile pe care le-am agresat si rugandu-L pe Bunul Dumnezeu sa ne ierte pentru ca prin gandurile si actiunile  noastre malefice am afectat ARMONIA DIVINA si entitatile respective. TREBUIE SA INTELEGEM SI SA CONSTIENTIZAM ca ENERGIA IUBIRII arde orice tip de energie negativa, malefica. Daca ne dorim cu adevarat sa traim in continuare pe aceasta Planeta TREBUIE SA INCETAM SA O AGRESAM si de asemenea, TREBUIE sa respectam VIATA sub toate formele ei. DARUITI IUBIRE tuturor, inclusiv animalelor, plantelor, mineralelor, apei, aerului Planetei Pamant, Soarelui si veti vedea ca aceste "catastrofe naturale" nu vor mai avea loc.
      Care credeti ca vor fi urmarile schimbarii axei Planetei cu 10cm? Sigur vor fi benefice pentru Entitatea Planeta Pamant pentru ca se va "debarasa" de cei care o afecteaza malefic, astfel, se va schimba clima in asa fel incat cei care au suferit pana acum din cauza climei extreme sub diferite forme dar nu au afectat malefic zona respectiva vor beneficia de o clima propice dezvoltarii zonei iar cei care au afectat malefic zonele in care traiesc, vor "primi" ceea ce merita, adica o clima extrema. Asta inseamna schimbarea axei Planetei. Oare nu observam ca Planeta se pregateste pentru schimbarea polilor? Planeta si-a schimbat frecventa de vibratie, in sensul cresterii ei, pregatindu-se pentru un salt semnificativ in evolutie, dar oamenii persista sa-si mentina frecventele grosiere de vibratie si refuza sa evolueze impreuna cu Planeta, de aceea Planeta va merge inainte doar cu cei care accepta saltul evolutiv, spiritual si vor inceta sa puna pret pe partea materiala. Indiferent daca vor ramane doar cateva sute de oameni pe Pamant, Entitatea Pamant va merge mai departe cu acestia. Asta inseamna evolutie spirituala. Oamenii nu inteleg ce se intampla pentru ca nu li se spune adevarul. Putini oameni de stiinta au avut curajul sa apara in public si sa prezinte situatia reala in care ne aflam si mai ales CAUZELE REALE ale acestei situatii. Oamenii prefera sa ramana ancorati in materialism si sa se lupte in continuare pentru acapararea a cat mai multor averi, neinteresandu-i daca afecteaza negativ, malefic alti oameni sau regnuri din jur prin actiunile lor. 
     Am sa ma opresc aici cu acest subiect, pentru ca este foarte vast. IMPORTANT este sa CONSTIENTZAM ca noi suntem vinovatii producerii dezastrelor naturale, pentru ca primim ceea ce daruim.
        De asemenea, IMPORTANT este sa CONSTIENTIZAM ca noi putem sa evitam producerea acestor dezastre, trimitand ganduri pline de IUBIRE catre Entitatea Planeta Pamant, multumindu-i in acelasi timp Ei si Bunului Dumnezeu pentru ca ne asigura toate elementele necesare vietii. TREBUIE sa incetam sa mai "producem" energii negative, malefice, TREBUIE sa incetam sa mai agresam negativ, malefic VIATA sub toate formele ei. Constientizati de asemenea faptul ca VIATA merge inainte cu noi, sau fara noi. Este alegerea fiecaruia ce-si doreste. Foarte multi oameni cred numai in ceea ce vad. Curentul electric este o energie care nu se vede, dar efectele lui sunt foarte multe si benefice si periculoase. Energiile subtile, nu se vad, dar efectele lor sunt benefice, daca am dat nastere la energii benefice, sau malefice, daca am produs energii malefice.
      NOI ALEGEM. EVOLUAM SPIRITUAL SAU RAMANEM ANCORATI IN PLANUL MATERIAL. DACA DORIM SA OPRIM EFECTELE ENERGIILOR NEGATIVE, MALEFICE, ADICA CATASTROFELE NATURALE, ATUNCI AR FI BINE SA NE UNIM CU TOTII SI SA EMITEM DOAR ENERGII BENEFICE SI MULTA IUBIRE SI LUMINA.
         RESPECTATI VIATA SUB TOATE FORMELE EI, DARUITI IUBIRE SI LUMINA TUTUROR SI INDIFERENT DE CEEA CE SE PETRECE IN JURUL VOSTRU, GANDITI SI ACTIONATI INTOTDEAUNA BENEFIC.
      

2 comentarii:

tantatec spunea...

Imi place foarte mult articolul dumneavoastra. Eram in cautarea unui documentar care sa explice cauzele catastrofelor naturale, sa poata fi intelese de copiii de clasa I, apoi sa alcatuim o poveste. Mi-ar placea sa citez finalul articolului dv, sau macar sa preiau ideea. Asta daca-mi permiteti! Va rog!

Unknown spunea...

Puteti folosi din acest articol orice citat credeti ca va trebuie. Multumesc foarte mult pentru comentariu si pentru ca ati accesat acest blog.

Trimiteți un comentariu