marți, 15 martie 2011

Importanta energiilor pe care la emitem - CREAREA EGREGORULUI

     Am mai scris despre sentimente in general. Acum voi scrie despre rolul energiei acestora in declansarea sau evitarea unei catastrofe naturale.
     Sa luam actualul exemplu, Japonia, tara cea mai dezvoltata din punct de vedere tehnologic Inainte de a se petrece dezastrele care au avut loc, care credeti ca erau sentimentele majoritatii oamenilor de pe Planeta la adresa Japoniei si a locuitorilor acestora? Cati dintre oameni aveau sentimente benefice fata de ei si tara lor si le trimiteau iubire si lumina si cati oameni aveau sentimente malefice, negative, ca invidia, ura si le trimiteau astfel de energii? Sa nu credeti ca intr-un loc, sau intr-o zona a Pamantului se acumuleaza energii numai de la locuitorii zonei respective. Toti locuitorii Pamantului participam la incarcarea unei zone cu energiile pe care le emitem catre acea zona. Toti locuitorii Planetei facem parte din acelasi regn, uman. Toti oamenii de pe Pamant avem un numitor comun, adica un "loc" unde sentimentele tuturor, energia gandurilor noastre, a actiunilor noastre se acumuleaza. Acesta se numeste EGREGOR. Daca veti cauta pe internet veti gasi foarte multe informatii referitoare la EGREGOR. Dar ce este in fond acest egregor? EGREGORUL  reprezinta "locul" in care se acumuleaza totalitatea energiilor, formate din gândurile, dorinţele, intentiile, actiunile, fluidele tuturor membrilor unui regn, sau altfel spus, "mentalul colectiv" care apartine regnului respectiv. Toti oamenii de pe Pamant au IN COMUN acest EGREGOR, adica toti contribuim la imbogatirea acestui "loc" cu energiile pe care le emitem. Cine ar avea posibilitatea sa citeasca tot ceea ce este inscris acolo, sub forma de energii subtile, ar avea acces la o "baza de date" imensa. Acum sigur intelegeti cum contribuim fiecare dintre noi la "incarcarea" unei zone, benefic sau malefic. Acesta este EGREGORUL tuturor oamenilor la nivel planetar sau altfel spus, MENTALUL COLECTIV al PAMANTULUI, pentru regnul uman. MENTALUL COLECTIV total al PAMANTULUI contine totalitatea egregoarelor tuturor regnurilor. Bineinteles ca fiecare colectivitate umana are EGREGORUL ei. Astfel, de exemplu, o clasa de copii are egregorul ei, o familie are egregorul ei, un oras are egregorul lui, o tara are egregorul ei iar Planeta Pamant contine foarte multe EGREGOARE, fiecare regn in parte avandu-l pe al sau.
     In acest fel ajungem sa ne influentam unii pe ceilalti, constient sau nu. Sper ca intelegeti ca TOTI SUNTEM UNUL  si este extrem de important sa mentinem EGREGORUL PLANETEI PAMANT curat, limpede, plin de energii subtile benefice, IUBIRE SI LUMINA. ACUMULAREA DE ENERGII NEGATIVE, MALEFICE IN ACEST EGREGOR,  ARE CA URMARE DECLANSAREA DE DEZASTRE LA NIVEL PLANETAR, iar in egregoarele zonelor, ale tarilor unde aceste energii malefice predomina, pot provoca catastrofe naturale de diferite tipuri. Acum, este foarte important sa trimitem catre Japonia si locuitorii din zona respectiva numai sentimente de IUBIRE, de COMPASIUNE si MULTA LUMINA. In acest mod contribuim la limitarea posibilitatilor producerii de noi dezastre in zona si curatim EGREGORUL ZONEI de multe din energiile negative, malefice acumulate. TREBUIE sa ne obisnuim sa SUSTINEM VIATA si sa RENUNTAM la a mai da nastere la energii malefice. Nu avem voie sa indreptam nici un fel de energii malefice catre sistemele vii, mineral, vegetal, animal, uman, cu toate coimponentele pe care le contin acestea.
    Si acest subiect este foarte vast, astfel ca ma voi limita la informatiile prezentate.
    CONCLUZIILE  PE CARE TREBUIE SA LE RETINEM, SUNT:
 - TOTI SUNTEM UNUL, fiecare individ dintr-o colectivitate participa la crearea EGREGORULUI COLECTIVITATII RESPECTIVE, iar transpus la nivel planetar, TOTI PARTICIPAM LA CREAREA EGREGORULUI OAMENILOR PLANETEI PAMANT.
- FIECARE DINTRE NOI ARE RESPONSABILITATEA DE A EMITE DOAR ENERGII BENEFICE, POZITIVE, PLINE DE IUBIRE SI LUMINA LA ADRESA TUTUROR  REGNURILOR (mineral, vegetal, animal, uman);
- ENERGIILE PE CARE LE EMITEM  AFECTEAZA VIATA  TUTUROR, PENTRU CA TOTI, SUNTEM UNUL.
- NOI SUNTEM PRINCIPALII RESPONSABILI DE PRODUCEREA CATASTROFELOR NATURALE, PENTRU CA NOI "IMPREGNAM" ZONELE RESPECTIVE CU ENERGIILE PE CARE LE EMITEM.
     Daca ati inteles importanta energiilor pe care le emitem prin gand, intentie, actiune,  VA INVIT SA AJUTAM JAPONIA SI LOCUITORII DIN ZONA TRIMITANDU-LE FOARTE MULTE SENTIMENTE BENEFICE, PLINE DE IUBIRE, COMPASIUNE SI LUMINA. ACESTE ENERGII SE VOR INTOARCE LA NOI  PARTICIPAND ASTFEL SI LA MENTINEREA ARMONIEI IN ZONELE UNDE LOCUIM NOI, PENTRU CA CEEA CE DARUIM, ACEEA VOM PRIMI.INTOTDEAUNA.
        

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu