marți, 8 martie 2011

AURA CORPULUI UMAN

    Am scris in alt articol  foarte putin despre AURA corpului uman. De fapt, doar am amintit despre ea. Am sa dezvolt un pic acest subiect, pentru ca este foarte important de stiut cum ne influenteaza sentimentele, actiunile, gandurile aura si efectele in planul fizic pe care le declansam noi.
    Aura, dupa cum am mai spus este "invelisul" protector al corpului uman. Ea are 7 "straturi", fiecare cu rolul si culoarea lui. Primul strat si cel mai aproape de corp are culoarea ROSIE, apoi urmeaza in ordine toate culorile curcubeului (ROGVAIV). Aceste culori confera aurei noastre o culoare extraordinara atunci cand sunt curate si stralucitoare. O aura curata, limpede, arata ca persoana respectiva este in armonie cu Legile Divine si este o persoana perfect sanatoasa. Cu cat ne vom pastra o aura stralucitoare, curata, limpede cu atat mai mult vom fi protejati de orice fel de atacuri energetice venite din exterior si vom fi mereu sanatosi.
    Planeta Pamant, este o entitate vie cu o aura imensa (proportionala cu marimea ei). Aura Pamantului este ca si atmosfera. Inchipuiti-va ce ar insemna daca toti meteoritii mai mari si mai mici care se indreapta spre Pamant nu ar intalni atmosfera..... La fel se intampla si cu aura omului. Cu cat avem aura mai curata cu atat vom fi mai protejati impotriva tuturor factorilor agresori.
     Noi suntem singurii raspunzatori de curatenia aurei noastre. Aura este totalitatea emanatiilor fiintei umane. Aura este o carte subtila in care sunt inscrise toate calitatile si defectele entitatii respective. Nimeni nu poate "pacali" aura. Putem sa ne purtam frumos, sa vorbim frumos, sa ne exteriorizam benefic, fata de alte persoane dar nu putem sa ne ascundem ceea ce simtim, ce gandim cu adevarat in acel moment despre acele persoane si acestea se vor inscrie in aura noastra. Tot ceea ce cream noi rau, malefic prin comportamentul, modul de gandire, de vorbire "murdareste" aura noastra, astfel ca ea va avea culorile mai intunecate mai "murdare". In loc sa avem un rosu stralucitor, curat, vom avea o nuanta de rosu inchis spre grena, cu nuante de negru, la fel cu toate celelalte culori, in functie de gravitatea actiunilor noastre. La fel, daca vom da nastere numai la ganduri, benefice si vom actiona numai in acest sens, aura noastra va deveni mai stralucitoare, mai limpede, mai curata. Dar aura nu reprezinta doar emanatii ale corpului fizic. Aura reprezinta mult mai mult, este mult mai complexa. Ea este o emanatie a tuturor corpurilor subtile ale omului, astfel, corpul astral si mental, prin activitatea lor "calitatile sau defectele lor" adauga prin emanatiile lor noi nuante de culori la aura, dezvaluind astfel natura sentimentelor si gandurilor omului. Daca omul respectiv are numai preocupari  spirituale si reuseste sa-si "trezeasca" si corpurile cauzal, budhic si atmic, acestea vor adauga alte culori, mai luminoase si vibratii mult mai puternice, mai inalte ca frecventa, aurei. Emanatiile ultimelor trei corpuri mentionate care sunt superioare celorlalte, formeaza corpul de slava, pe care apostolul Pavel l-a mentionat in Epistolele sale. Acesta este corpul nemuritor, corpul luminii sau corpul lui Christos.
     Poate nu este atat de importata denumirea fiecarui corp, dar, importanta este modalitatea prin care putem sa ne pastram aceste corpuri in armonie, curate, stralucitoare. Acest lucru il putem face in primul rand respectand Legile Divine, apoi, trebuie sa abandonam gandirea bazata pe nevoile materiale si prin meditatie, rugaciune, alimentatie, practica spirituala, sa reusim sa ne aducem aminte CINE SUNTEM, scopul nostru in aceasta LUCRARE mareata si grandioasa a Bunului Dumnezeu. Procedand astfel, ne vom apropia din ce in ce mai mult de LUMINA DIVINA. Cand vom reusi CONSTIENT sa "abandonam" corpul fizic si sa ne inaltam spre lumile subtile, invizibile acum noua, atunci, intr-adevar putem spune ca am evoluat ca entitate. Asta inseamna sa ne ridicam nivelul de vibratie al corpurilor noastre, incepand cu cel fizic, lucru pe care-l putem face atragand in aura noastra numai vibratii de frecvente foarte ridicate. Despre acest lucru am vorbit in alt articol asa ca nu ma voi repeta. Important este sa intelegeti si mai ales sa CONSTIENTIZATI ce este aura cum o puteti mentine stralucitoare si cum puteti atrage in ea vibratii de frecvente ridicate.
    Aura poate fi "citita" de clarvazatori si de oamenii cu un grad de elevare spirituala ridicat. Aura ne indica prin gradul ei de stralucire si limpezime a culorilor in dreptul diferitelor organe ale corpului, daca acel organ este in suferinta sau foarte bolnav si gravitatea bolii respective, astfel ca vom putea sa ne schimbam modul de gandire si de actiune astfel incat sa reusim sa eliminam "murdariile" din aura si sa redam sanatatea organului care este in suferinta. Orice boala la nivelul corpului fizic, are o cauza spirituala. de fapt aceasta este cauza reala, principala a oricarei boli. Pana sa se exteriorizeze, pana sa ajunga la planul fizic, "boala" apare ca efect a actiunilor noastre negative, malefice, din punct de vedere spiritual, la nivelul celorlalte corpuri ale noastre, in aura si in ultima faza, in planul fizic. Diferenta in timp dintre cauza spirituala si efectul vizibil in planul fizic depinde de gravitatea faptei noastre la adresa unui sistem viu sau a entitatilor subtile. Astfel, inainte sa va intrebati de unde "ati luat" acea boala, virus etc. intrebati-va ce ati facut negativ, malefic si la adresa cui. Indepartarea cauzei spirituale reprezinta vindecarea in totalitate a bolii respective.
    Daca va fi nevoie, voi mai aminti si in alte articole despre acest subiect. Va recomand sa cititi de Omraam Mikhael Aivanhov, "Centrii si corpuri subtile", macar capitolul "Evolutia umana si dezvoltarea organelor spirituale".
    NU UITATI, O AURA LIMPEDE, STRALUCITOARE, CURATA, INSEAMNA SANATATE FIZICA SI CALEA SPRE LUMINA SI IUBIRE, REFLECTA  GRADUL DE ELEVARE SPIRITUALA A ORICARUI OM SI REPREZINTA CARTEA SPIRITUALA, ENERGETICA IN CARE POT FI CITITE TOATE INFORMATIILE DESPRE ACEL OM.
   IN SPIRITUL A CEEA CE AM SCRIS, INDIFERENT DE CEEA CE SE PETRECE IN JURUL VOSTRU, GANDITI SI ACTIONATI INTOTDEAUNA BENEFIC, DARUITI LUMINA SI IUBIRE TUTUROR SISTEMELOR VII SI RESPECTATI ENTITATEA PLANETA PAMANT PENTRU TOATE CONDITIILE NECESARE SUSTINERII VIETII PE CARE NI LE ASIGURA IMPREUNA CU SOARELE SI LUNA.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu