vineri, 10 decembrie 2010

Cauzele reale ale "intamplarilor" din viata noastra

In primul rand vreau sa va asigur ca nu exista "intamplare". Tot ceea ce omul considera ca i se "intampla", pozitiv sau negativ in viata, de fapt sunt consecintele actiunilor sale la un moment dat. Actiunile profund negative facute cu gandul, cu cuvantul sau cu fapta, fata de tot ceea ce inseamna sistem viu din jurul lui, va atrage o "rasplata" pe masura, pe care o va resimti foarte violent intr-un interval de timp mai lung sau mai scurt, in functie de gravitatea actiunii negative. Unele actiuni mai scazute in intensitate ca negativism raman inscrise in constiinta colectiva umana si daca se repeta sau nu se fac actiuni pozitive care sa le indrepte vor atrage asupra celui care le face, energii negative dar de o intensitate mult mai mare decat cea pe care a generat-o cel care a facut fapta negativa. Atentie! Gandul este prima energie generata de un OM. Gandul genereaza vorbe, care se transforma in actiuni in planul fizic. Deci, mare atentie cum ganditi la adresa celor din jurul vostru, inclusiv la adresa mineralelor, plantelor animalelor, pentru ca acest tip de energie nu poate fi distrusa niciodata si de obicei, prima actiune negativa si cea mai des intalnita pe care o fac oamenii este generand ganduri negative, adica energii negativei. Sunteti creatorii a tot ceea ce va imaginati. Toate energiile negative pe care le generati, le veti primi inapoi, cu o intensitate mult amplificata, care va avea in primul rand efect asupra straturilor energetice de protectie din jurul corpului vostru, pe care dupa ce le vor "imbolnavi", se vor simti si la nivelul structurii fizice prin boli, dureri etc. De obicei oamenii cand se imbolnavesc, primul lucru pe care-l fac este sa duca la medic. Foarte putini oameni constientizeaza cauza reala a imbolnavirii sale. De ce nu se imbolnavesc toti oamenii de gripa, cand este "epidemie" sau de alte boli? Cauza reala a bolilor noastre sunt de fapt rezultanta actiunilor noastre negative asupra a tot ceea ce insemna Creatie Divina.
Unele fapte negative de o gravitate foarte mare, repetate, atrage chiar decesul violent al persoanei respective. Bunul Dumnezeu ne-a daruit cea mai puternica "arma" impotriva "raului". Aceasta este IUBIREA. De aceea va spun, iubitii si pe prietenii si pe dusmanii vostri la fel de mult, raspundeti cu dragoste si iubire la o actiune negativa indreptata impotriva voastra. Si iarasi, stramosii nostri in marea lor credinta si intelepciune, au "codificat" aceasta Lege Divina, Legea Iubirii, intr-un proverb si anume: "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face".
Acest subiect este de o importanta foarte mare, de aceea il voi mai dezvolta si in viitoarele articole.
In speranta ca aceste informatii isi vor face loc in inima si sufletul vostru si vor reusi sa va schimbe spre binele vostru si al celor din jurul vostru, va doresc sa aveti parte numai de IUBIRE si LUMINA. si nu uitati, intotdeauna SA GANDITI POZITIV INDIFERENT DE CEEA CE SE INTAMPLA IN JURUL VOSTRU!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu