sâmbătă, 11 decembrie 2010

Cum sa ne crestem copiii

Continuam sa vorbim despre cauzele reale ale "intamplarilor" pe care le atrageti in viata voastra si vreau sa va spun despre greselile pe care le fac parintii atunci cand isi cresc copiii.
In primul rand, pentru a se naste un copil sunt puse in miscare o serie foarte mare de factori si de energii subtile. Un copil, este o entitate care vine la intrupare si are o anumita misiune care-i este incredintata inca de la conceperea sa. In aceasta misiune al acestei entitati care accepta sa vina la intrupare, sunt implicate entitati foarte elevate din toate planurile CREATIEI. In momentul cand o femeie intrerupe o sarcina, inconstient, influenteaza foarte multe entitati pana la planul fizic, grosier, in care traim noi. De aceea aceasta fapta este considerata "un pacat" foarte mare, care va atrage asupra ambilor parinti "intamplari" din cele mai negative pentru o perioada foarte mare de ordinul anilor, daca acei parinti nu fac ceea ce trebuie pentru a compensa greseala facuta.
Alta greseala pe care o fac parintii fata de copiii lor este aceea de a le adresa invective cum ar fi (esti prost, esti chior, esti tampit, magar, bou, esti o haimana, esti un hot etc.) sunt foarte multe exemple, in functie de sexul copilului. Aceste invective adresate copiilor in mod repetat, intra in subconstientul copilului creandu-i acestuia un "program" de evolutie in sensul invectivului repetat de parinte. Apoi, acesti parinti se intreaba cum au ajuns copii lor in situatia respectiva ca doar ei le-au dat o educatie buna si le-au asigurat tot ceea ce le trebuia, De asemenea, sunt parinti care avand diferite vicii (alcool, fumat, jocuri de noroc etc) cumulate cu un vocabular infect si manifestandu-se extrem de agresiv la adresa acestora, implementeaza in subconstientul copilului sentimente de teama, frica, nesiguranta, afectand astfel psihicul copilului, aceasta devenind o trauma psihica care va afecta inclusiv comportamentul acelui copil fata de cei din jur in mod negativ astfel ca,  obligatoriu, acel copil va trebui scos din acel mediu nociv si pus sub supravegherea unui psiholog pentru a putea fi salvat. 
O alta greseala a parintilor este aceea de a bate, lovi, copilul pentru orice greseala facuta de acesta. Principiul "Bataia e rupta din Rai" este profund gresit si negativ, Orice fel de actiune violenta asupra a tot ceea ce insemna sistem viu, facuta de un om, se va intoarce impotriva lui mai devreme sau mai tarziu, pe principiul "ce dai aia primesti". De aceea va spun, nu va bateti copiii indiferent de greselile facute de ei atunci cand sunt mici, aveti rabdarea si explicatile motivele pentru care acea fapta este considerata o greseala si nu mai trebuie sa o faca. Unii  parinti nu-si lovesc copilul dar, in schimb, in loc sa le explice cu rabdare ce au gresit, tipa, sau mai corect spus, "urla" la ei si le adreseaza invectivele de care spuneam mai sus, provocandu-i copilului un rau mai mare decat daca l-ar fi batut, din motivele explicate mai sus. Copilului daca nu-i veti explica ce a gresit, si-l veti lovi sau veti tipa la el, nu va intelege niciodata de ce faceti acest lucru si unde a gresit.
Atunci cand va hotarati sa deveniti parinti, inarmati-va cu multa rabdare si insuflati copiilor vostri numai sentimente de dragoste, siguranta, respect pentru tot ceea ce este viu, vorbiti-le calm si cu multa iubire si fiti un exemplu de comportament pozitiv. Si un lucru foarte important, implementati-le in suconstient, inca de cand sunt mici si nu stiu sa vorbeasca, programe de evolutie sanatoase si profund pozitive. Acestea isi vor demonstra eficienta treptat pe masura ce copilul creste. Pentru a avea un copil sanatos din toate punctele de vedere, trebuie sa-l cresteti in Legea Iubirii si sa-i explicati mereu, ce inseamna o greseala, cum o poate evita, ce efecte poate avea asupra lor si a celor din jurul lui. Acestea sunt cateva din sfaturile pe care am dorit sa le ofer celor care sunt sau vor deveni parinti. In speranta ca vor fi de ajutor, astept eventuale comentarii sau intrebari.
TINETI MINTE, UN COPIL TREBUIE CRESCUT INTOTDEAUNA CU IUBIRE!!!
Daruiti tuturor IUBIRE si o veti primi inapoi. Puteti face un experiment simplu, pe doua floari pe care le aveti in casa. Uneia adresatii cuvinte urate si spunetii ca o urati si mai bine s-ar ofili si celeilalte spunetii ca este foarte frumoasa si oferitii multa IUBIRE din tot sufletul. Sa nu va mirati de rezultat. Acelasi lucru se intampla la nivelul tuturor sistemelor vii care ne inconjoara. Si unii se mira de ce se intampla catastrofe naturale..... Cand OMUL va intelege si va constientiza ca orice gandeste, spune si face in aceasta viata afecteaza tot universul in care traieste la nivel fizic, grosier dar si la nivel subtil, invizibil, si isi va schima in totalitate modul de viata in acest sens, abia atunci se va creea acea armonie intre toate regnurile si OMUL va trai foarte multi ani sanatos si va evolua spiritual foarte repede.
INTOTDEAUNA, GANDITI POZITIV INDIFERENT DE CEEA CE SE INTAMPLA IN JURUL VOSTRU SI DARUITI TUTUROR IUBIRE!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu