miercuri, 22 decembrie 2010

OMUL - EVOLUTIE SAU DECADERE

OMUL, este singura entitate intrupata de pe aceasta planeta care are discernamant si POATE sa CONSTIENTIZEZE ca exista, are sentimente, vointa si poate sa-si aleaga singur calea pe care vrea sa "mearga" de-a lungul sirului de intrupari. Exista Legea Evolutiei care se aplica tuturor regnurilor, mineral, vegetal, animal si uman SI TUTUROR PLANURILOR CREATIEI.. Avantajul OMULUI este ca, IN ACEST PLAN AL CREATIEI SI PE ACEASTA PLANETA, numai EL poate sa evolueze constient, prin alegerile pe care le face in fiecare clipa a vietii. Fiecare entitate OM are un anumit grad de elevare spirituala caruia ii corespunde un anumit CER cu o anumita densitate LUMINICA. De aceea nu suntem toti la fel. Fiecare din noi suntem UNICI. Fiecare avem o "amprenta" unica "daruita" de CREATOR in momentul crearii ca suflet "nou". Din acel moment, fiecare suflet exista ca entitate in CREATIE si alege ceea ce doreste sa faca sau primeste "misiuni" pe care accepta sa le indeplineasca. Cand o entitate suflet accepta sa se intrupeze, ea stie pentru ce vine la intrupare, isi cunoaste misiunea, o accepta si trebuie sa o indeplineasca pentru a putea evolua. Bineinteles, la intrupare, de fiecare data, intervine “mecanismul uitarii”, astfel ca oamenii nu-si aduc aminte ce au fost si ce au facut in alte vieti, dar au inscris in EU-l SUPERIOR misiunea care i s-a dat sau pe care si-a ales-o  Acest lucru “se intampla” tocmai pentru ca noi trebuie sa evoluam prin propria vointa.
Bineinteles, CREATORUL  datorita imensei IUBIRI pe care o are pentru noi, intotdeauna ne ajuta in indeplinirea misiunilor noastre si ne “usureaza” ascensiunea. Sunt si oameni (entitati) care vin la intrupare cu un anumit grad de elevare spirituala si nu numai ca nu reusesc sa urmeze calea ascendenta ci dimpotriva, “reusesc” sa aleaga o cale descendenta sau raman cu acelasi grad de elevare. Pe aceasta planeta se intrupeaza entitati care nu au reusit prin evolutia lor sa treaca de Legea Karmei in Legea Iubirii, dar, in acelasi timp, se intrupeaza la dorinta proprie sau cu misiuni “speciale” de la CREATOR, si entitati din CERURI foarte dense, adica foarte inalte, cu un nivel de elevare foarte mare care vin sau sunt trimise ca “soli”, “discipoli”, in ajutorul nostru, pentru a ne aduce aminte  cine suntem, ce suntem si motivul pentru care suntem aici si acum. Este foarte adevarat, ca noua ni se pare foarte greu sa evoluam spiritual, mai ales ca suntem “incurajati”  sa traim sub “sclavia” dorintelor si aspiratiilor pur materialiste. De asemenea, Legea Karmei nu este tocmai “blanda” dar este DREAPTA. Adica, INTOTDEAUNA VEI PRIMI CEEA CE DARUIESTI.  Omul, ancorat in materialism, “se chinuie” in aceasta viata sa “agoniseasca” lucruri care i se par importante. Entitatea OM cu un grad de elevare mai mare, “stie” ca lucrurile nu au nicio valoare de aceea nu-si va pierde timpul agonisind averi, lucruri, etc. ci va depune eforturi  pentru a le aduce aminte celor care  au “uitat” pentru ce s-au intrupat , ca misiunea lor este doar de A EVOLUA.  
In jurul nostru, pe langa o multitudine de entitati benefice din alte planuri ale CREATIEI, care ne sustin si ne ajuta sa evoluam, exista si entitati malefice care fac tot posibilul sa ne prezinte varianta “usoara” de “a trai”. Oameni mai slabi, cu un grad de elevare mai mic si care s-au intrupat deja cu o karma incarcata din alte vieti, sunt mai “predispusi” sa aleaga aceasta cale “usoara” care insa nu le va asigura evolutia ci dimpotriva, stagnarea sau chiar involutia dar asta nu este o regula. Exista entitati mai putin elevate, care pana intr-un anumit punct aleg calea”usoara” de “a trai” apoi, ajutati fiind de o multitudine de entitati benefice din planurile subtile si de entitati benefice intrupate cu care vin in contact, “intamplator”, reusesc sa se desprinda din mrejele entitatilor malefice si sa urmeze calea spre LUMINA.
Daca  entitatea care s-a intrupat , greseste foarte mult in viata sa, pentru a nu involua foarte mult, Bunul Dumnezeu in imensa Lui Dragoste pentru OM, il va “lua”  pe acesta din planul fizic. Pentru unii oameni acest lucru se intampla mai devreme, pentru altii mai tarziu, in functie de faptele sale. De asemenea modul in care este “luat” din planul fizic, ne arata gravitatea faptelor sale. Omul care este “luat” brusc, printr-un accident sau infarct, inseamna ca a gresit periculos de mult si este “luat” pentru a nu involua foarte mult, sau, exista posibilitatea ca acea entitate sa-si fi terminat pur si simplu misiunea pentru care s-a intrupat si DUMNEZEU nu i-a mai dat nicio misiune pentru viata respectiva.
Omul care este “luat” destul de devreme dar dupa o lunga suferinta inseamna ca a gresit la fel de mult dar a facut si fapte bune si Bunul DUMNEZEU ii da posibilitatea si ragazul necesar sa indrepte faptele rele pe care le-a facut, obtinand iertarea acelora carora le-a gresit si prin suferinta pe care o indura, aceea entitate isi va “arde” karma negativa, reusind astfel sa evolueze, iar atunci cand “va pleca” va “urca” intr-un plan superior fata de cel din care s-a intrupat.
Exista oameni carora le este dat sa traiasca foarte mult in comparatie cu media de viata, adica  cu mult peste 90 de ani.  Acestia au obtinut acest merit  respectand Legile Divine, indeplinindu-si misiunea pentru care au venit si pentru ca au demonstrat ca doresc sa evolueze CREATORUL le-a dat si alte misiuni pentru aceasta viata, bineinteles acordandu-le si timpul necesar indeplinirii lor.
Sunt si entitati care desi vin la intrupare cu o misiune bine stabilita, datorita alegerilor pe care le fac in viata respectiva, influentati fiind de entitati malefice din planurile subtile, sau de entitati malefice intrupate,  aleg cea mai drastica cale de a “pleca” aceasta fiind sinuciderea. Aceste entitati vor suferi enorm in planurile subtile si in vietile urmatoare, pentru ca aceasta fapta este cea mai grava incalcare a Legilor Creatiei care atrage dupa sine coborarea entitatii respective pe un plan mult inferior de acela din care s-a intrupat, pierzand astfel chiar mii de ani de evolutie.
Niciodata sa nu dati vina pe cei din jurul vostru pentru suferintele pe care le indurati. Ele sunt efectele  gandurilor, cuvintelor si actiunilor voastre din aceasta viata sau din altele. Asa ca de voi depinde cum traiti in aceasta viata si in urmatoarele.
Nu este obligatoriu  sa stati toata ziua numai intr-o rugaciune, in post sau sa va duceti zilnic la biserica pentru a evolua. OMUL evolueaza prin gandurile, vorbele, actiunile sale, pentru ca prin ganduri actioneaza in planul subtil iar prin vorbe si fapte actioneaza in planul fizic. Diin acest motiv va spun de fiecare data, GANDITI INTOTDEAUNA POZITIV, DARUITI IUBIRE TUTUROR ENTITATILOR DIN JURUL VOSTRU, “PUNETI“ LUMINA PESTE TOT, INSPIRATI LUMINA, HRANITI-VA CU LUMINA,  FITI BUNI, BLANZI, CALMI SI INTELEGATORI CU TOTI CEI DIN JURUL VOSTRU, NU JUDECATI PE NIMENI  SI NIMIC, FITI MODESTI SI CINSTITI, ABANDONATI-VA VICIILE (pentru ca ele sunt sustinute de entitati malefice), IERTATI PE TOTI CEI CARE V-AU GRESIT INTR-UN FEL SAU ALTUL SI NU UITATI SA-I MULTUMITI BUNULUI DUMNEZEU, CREATORUL  TUTUROR, PENTRU CLIPA PE CARE O TRAITI ACUM SI AICI SI TUTUROR ENTITATILOR DE LUMINA CARE VA AJUTA CA FIECARE CLIPA SA O TRAITI PENTRU A EVOLUA.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu