Filme spiritualitate

 

Influența gândurilor asupra corpului fizic -Documentar HD

 

 

 Dacii - Noi dezvaluiri - 2012

 Poporul român este continuatorul dacilor, nu și al romanilor, iar filmul “Dacii – Noi dezvăluiri”, prin dovezile istorice și probele materiale pe care le prezinta, considerăm că va dovedi acest lucru.
Realizat prin contribuția mai multor personalități, inclusiv doi istorici, documentarul pe care îl oferim astăzi spre vizionare, completează într-o manieră mai riguroasă, mai științifică filmul “Dacii – Adevăruri tulburătoare”, demolând teoria falsă a romanizării Daciei. Cu siguranță, multe dintre lucrurile prezentate în acest film vor fi, pentru publicul larg, surprize de proporții…

David Wilcock-Investigatiile Campului Sursa

 "David Wilcock combina stiinta cu misticismul si arata in investigatiile sale, facute in timpul a trei decenii, ca exista un camp sursa, care creeaza, uneste, si mentine totul in univers.
El ne arata ca viitorul omenirii este minunat si glorios, si ca a venit timpul pentru a ne intreba, cine suntem noi cu adevarat, si raspunsul lui ar fi; “FIINTE DIVINE”.
“O examinare provocatoare a profetiilor antice si cum par ele sa se puna in rand cu ultimele descoperiri din fizica cuantica, si intrebarea, daca ambele domenii indica o noua era a constiintei.”
Wilcock conclude ca vechii egipteni, mayasii, hindusii, si altii, au lasat indicatii, care ar putea releva secretul anului 2012, si ca data insasi nu indica un eveniment apocaliptic, ci inceputul unei ere noi, inaugurand o inalta stare de constiinta”
“Wilcock demonstreaza ca aceasta tranzitie va fi ghidata de un camp viu de energie, si ca acest camp, pe care el il numeste “campul sursa”, este baza fundamentala a spatiului, timpului, energiei, materiei si biologiei, si ar putea fi cristalizarea unei constiinte unite si simbiotice, in care toti vom putea patrunde.”
Autorul furnizeaza o gama larga de dovezi, care confirma aceasta afirmatie, citand o duzina de studii stiintifice si martori de baza, si se scufunda in legaturile mistice intre ADN, energie si lumina…”

Parintele Arsenie Boca-Taina Iubirii

 

Milarepa - marele yoghin Tibetan


Un film spiritual deosebit care ne trimite să medităm la menirea noastră pe Pământ, dar nu oricum ci cu ajutorul ideilor acestui profund ascet. Filmul evocă perioada din primii ani ai formării lui Milarepa, adică secolul XI, perioada anilor 1052-1135, a celui mai cunoscut dintre tibetani.
Acţiunea filmului este plasată în Tibet, unde acesta îşi formează spiritul de poet mistic şi prezintă călătoria sa pe calea iluminării în magnifica ‘Spiti Valey’ la graniţa dintre India şi Tibet, în film fiind distribuiţi chiar şi călugări de la ‘Pema Ewan Choegar Gyurmeling Monastery’ din India şi Tibet.

 The Tree of Life - Copacul Vietii

 In anul 1956, intr-o localitate din Texas, domnul si doamna O'Brien vegheaza ca cei trei baieti ai lor pe nume Jack (11 ani), L.R. (9 ani) si Steve (6 ani) sa aiba parte de o copilarie idilica si lipsita de griji, feriti fiind de ororile lumii exterioare si de orice acte care i-ar putea determina sa isi piarda inocenta. Invaluit de dragostea mamei, rebelul Jack are o relatie tensionata cu autoritarul lui tata, care manifesta un comportament de tip pasiv-agresiv si este capabil sa reactioneze violent sau bland in acelasi context, iar aceasta legatura turbulenta cu domnul O'Brien isi pune atat de puternic amprenta pe modul in care Jack percepe lumea incat chiar si la maturitate se lasa influentat de ea. In anul 1968, familia se reuneste pentru a jeli moartea lui L.R., iar viata lui Jack se schimba pentru totdeauna. Dezamagit si deprimat, adultul Jack se simte pierdut in lumea moderna pana cand gaseste la marginea orasului in care locuieste Copacul Vietii si are prilejul de a reflecta la evolutia Cosmosului si a omului, din momentul Big Bang-ului si respectiv al nasterii si pana in momentul extinctiei si respectiv al mortii.


Yoghinii Din Tibet

 Un film interesant cu si despre yoghinii din Tibet si practicile lor. Merita vazut de mai multe ori.

 

Saved by the Light (Salvat de Lumină) 

WHAT DREAMS MAY COME (Ce pot deveni visele)

 După ce moare, Chris se regăseşte în Paradis, un loc atât de frumos, încât nici măcar nu l-ar fi putut visa. Totuşi, îi lipseşte soţia sa, rămasă pe Pământ. O vede şi încearcă să comunice cu ea, dar până la urmă ea se sinucide, mergând în Iad. Chris riscă totul în speranţa că o va putea aduce lângă el, în Rai.
Un film foarte frumos.

NOSSO LAR (Casa noastră)

Francisco Cândido (Chico) Xavier a fost cel mai respectat medium din Brazilia, o poziţie de mare autoritate morală într-o ţară unde circa 32 de milioane de persoane au convingeri spiritiste. A publicat 450 de cărţi, al căror autor nu s-a recunoscut niciodată a fi, spunând că el doar a reprodus ceea ce îi dictau spiritele. Şi-a cedat toate drepturile de autor, începând cu prima sa carte.
În anul 1944 a apărut romanul "Nosso Lar", cel mai vândut volum al său. Este primul dintr-o lungă serie concepută de spiritul Andre Luiz. Romanul relatează despre primii ani trăiţi de spiritul dezîncarnat al medicului Andre Luiz într-o "colonie spirituală", un fel de oraş unde se strâng spiritele între încarnările succesive, cu scopul de a-şi continua lecţiile despre viaţă.
Autorul se prezintă ca un cercetător al lumii spirituale, traducând percepţiile sale într-o formă didactică, mai uşor de înţeles de oameni. Descrie în detaliu minunata colonie de ajutor spiritual Nosso Lar (Căminul Nostru), creată după concepţiile Spiritelor Superioare, în vederea acordării unei asistenţe permanente oamenilor şi spiritelor dezîncarnate.
Poate mai puţin înţeleasă în film este zona inferioară numită Umbral, pe care o vom explica prin cuvintele din carte: "Umbral este o zonă destinată pentru epuizarea energiei reziduurilor mentale. Sunt multe suflete ezitante şi ignorante, nu destul de pervertite pentru a fi trimise în colonii de corecţie mai cumplite, dar nici destul de nobile ca să fie conduse către planurile elevate." Umbral poate fi înţeles şi ca starea psihică în care spiritele nu reuşesc să se debaraseze de propriile proiecţii mentale nefaste sau idei fixe.
"Nosso Lar" este un film ce ne prezintă în mod accesibil şi simbolic o realitate suprafizică, pe care, posibil, o vom întâlni după moarte. Este unul dintre puţinele pelicule ce descriu întâmplările unui suflet plecat în lumea de apoi, strădaniile sale de a se purifica de gunoiul mental acumulat în viaţa de om, munca sa continuă de a deveni folositor Universului. Filmul ne prezintă, simplu şi clar, fundamentele mesajului spiritist şi ne aduce în inimi un mesaj de optimism şi speranţă. Merită a fi revăzut de mai multe ori!

 CHICO XAVIER

Film biografic despre celebrul medium Chico Xavier care a contribuit mult la dezvoltarea spiritismului creştin în Brazilia, atât moral, cât şi material. El închidea ochii şi punea pe hârtie poeme, articole şi mesaje - aşa zisa scriere sub dictare spiritistă, denumită şi "psihografie".
Pelicula ne prezintă câteva experienţe tipice trăite de un medium modern. Regăsim aici câteva teme universale, ingenios puse în contrapunct de regizor, cum ar fi: - credinţa respectuoasă, în opoziţie cu scepticismul vanitos; - încercările de a demasca "plagiatul şi escrocheria" de către ignoranţi într-ale spiritualităţii; - slăbiciunile omeneşti ale mediumului, în opoziţie cu marile adevăruri spirituale pe care el le transmite semenilor; - intoleranţa Bisericii, ca instituţie umană, în opoziţie cu sprijinirea ei de munca mediumului, ca instituţie spirituală; - puritatea viziunii spiritelor, în opoziţie cu cinismul şi pragmatismul societăţii contemporane; - suferinţele specifice mediumnităţii, în opoziţie cu lipsa unei recompense financiare juste, pe măsura efortului depus; - atacurile forţelor adverse invizibile, sub forme neaşteptate: violenţe, calomnii, trădări, boli, pierderi, energii negative etc.
Filmul este rafinat, plin de învăţăminte, de mare folos celor interesaţi de domeniul spiritual şi paranormal.

   

 Un muzician celebru renunţă la carieră, din motive de sănătate, retragându-se în satul copilăriei sale, departe, în nordul Suediei. Acolo încearcă să redescopere bucuria lucrurilor simple, pe care le uitase. Drumul său se întretaie cu dorinţa intensă a câtorva localnici de a se perfecţiona în arta cântului. Întâlnirea lor este o provocare pentru toţi, atât pentru perfecţionistul în căutarea simplităţii, cât şi pentru oamenii simpli în căutarea elevării spirituale. Pe măsură ce geniul prometeic al marelui muzician le deschide sufletul, oamenii încep să se descopere şi să-şi facă ordine în viaţă, în timp ce sensibilul căutător al absolutului începe să îi înţeleagă şi să îi IUBEASCĂ. Personajele sunt bine alese şi reflectă - în scene concentrate, semnificative, condimentate pe alocuri cu umor scandinav - un întreg univers al psihologiei şi problemelor umane. Până la urmă, pasiunea pentru muzică şi dorinţa de înălţare se dovedeşte mai puternică decât obstacolele ce se ivesc, deloc puţine.

CONVERSATII CU DUMNEZEU

 Un film facut dupa cartea cu acelasi nume, scrisa de Neale Donald Walsh.

Legile lui Zamolxe

Un documentar foarte interesant, din care nu ai decât de învăţat. Dacă sunt sau nu Legile lui Zamolxe, asta poate doar sufletul tău să o ştie.....  

 http://www.youtube.com/watch?v=_H8HiNApDD0&feature=related

 

Arsenie Boca - Rugaciunea

 

 

Pr. Arsenie Boca- Viitorul Romaniei

http://www.youtube.com/watch?v=ImlSgSP-Kvc&feature=related

 

Cel Mai Mare Secret A Masonilor Illuminati !

 http://www.youtube.com/watch?v=um0CZiagmZU&feature=related

 

Un om, o vaca, o planeta 

Un documentar interesant despre cum ar trebui facuta agricultura pentru a avea produse sanatoase.

 

Lo Sfidante

 Cel mai bun documentar despre mintea umana si controlul ei

 http://www.youtube.com/watch?v=fAIWdWbUucw&feature=relatedDacii - Adevaruri tulburatoare - Documentar 2012 HD

 http://youtu.be/duj_84hnc58

 

 

Eckhart Tolle - Cel mai profund adevăr al existenţei umane

 http://www.youtube.com/watch?v=hmk6enzF8ds&feature=relatedZEN 

Zen este un film biografic deosebit, scris si regizat de veteranul Banmei Takahashi (60 de ani), inspirat din viata reala a lui Dogen Zenji (1200-1253), un invatator budhist zen japonez celebru, fondator a Scolii Zen din Soto, in acelasi timp si un important filosof. Copil fiind, in Japonia secolului 13, cel care va deveni mai tarziu marele maestru zen Dogen, e pus in fata grelei incercari de a-si perde mama. Aceasta, inainte de a muri, ii cere fiului ei sa caute o cale care sa elibereze oamenii de suferinta. Iar fiul isi urmeaza menirea, schimband istoria credintei in Japonia, marcand-o pana si in zilele noastre.

LEGEA REZONANŢEI


 

Louise Hay - You Can Heal Your Life

 http://www.youtube.com/watch?v=ljkxrOl3Ywg&feature=related

 


What the bleep do we know?


Un film care este si documentar si artistic si care are multe informatii de oferit....

http://www.filme-gratis-online.ro/what-the-bleep-do-we-know-2004/The ultimate gift


Un film cu multa sensibilitate care merita vazut. O lectie de viata....
http://www.vezifilme.info/the-ultimate-gift-2006/


Drunvalo Melchizedek - Geometria Sacra - Floarea vietii

 Un film care te pune pe ganduri.....
http://fastupload.rol.ro/video/58f093e7d4ad8de342e97d0b84f7daf8.html


Un film care ne invata ca atunci cand dorim sa facem un lucru, ar trebui sa ne punem mai intai intrebarea         "- Ce-ar face Isus?" in locul nostru? Este interesant, incitant si plin de invataturi. Merita vazut!!!
Iniţial numit “Ambition to Meaning: Finding Your Life’s Purpose”, filmul The Shift vorbeşte despre schimbarea ce trebuie să aibă loc în viaţa noastră când ne descoperim adevăratul nostru scop. Purtătorul mesajelor din film este Wayne Dyer, psiholog considerat de mulţi americani drept „părintele motivaţiei” şi totodată iniţiatorul mişcării de self-development din SUA.

    Adevarul este că oricât de multe cărţi, oricât de multe articole de pe site-uri sau bloguri cu caracter spiritual aţi citi, oricât de multe filme cu subiect spiritual aţi viziona, dacă nu aplicaţi aceste învăţături în viaţa voastră, atunci, vă pierdeţi timpul degeaba. 
    Este mult mai important să păşeşti pe calea IUBIRII şi LUMINII decât să o cunoşti numai. Cel ce a aflat, a obţinut cunoaşterea, informaţia, dacă nu aplică în viaţa de zi cu zi această cunoaştere, atunci acela nu va trăi experienţa transformării sale lăuntrice.
    De aceea vă spun mereu, schimbarea trebuie să pornească mai întâi din interior. Acceptaţi scopul adevărat al vieţii, conştientizaţi-l, schimbaţivă modul de gândire şi acţionaţi în acest sens. Schimbarea va avea loc treptat, dar o veţi simţi. Totul este să începeţi acum, pentru că ACUM ŞI AICI SE PETRECE TOTUL.


Neale Donald Walsch - Teama, Spaima si Frica


Drunvalo Melchizedek -  Legătura cu Sinele SuperiorTHE SECRET

Un film care ne dezvăluie si ne învață cum să folosim Legea Atractiei....


OSTROV

Un film de referinta, care merita vazut...
http://www.spiritus.ro/video/filme-video/Embed/ostrov.htm


PROFEȚIILE DE LA CELESTINE

       Un tânăr pleacă într-o aventură în Peru, în căutarea unor manuscrise vechi, cunoscute drept "Profeţia de la Celestine". Este vorba de prezicerea unei transformări uriaşe în societatea omenească, o renaştere de natură pur spirituală. La început sceptic şi nesigur, eroul observă că, odată cu fiecare pas şi persoană întâlnită, el devine tot mai treaz, mai conştient de sine şi de lume...
http://www.trilulilu.ro/video-film/profetiile-de-la-celestine


JOÃO DE DEUS (Ioan al Domnului) - mediumul vindecător

     În inima Braziliei trăieşte João Teixeira de Faria. Supranumit João de Deus sau John of God sau Ioan al lui Dumnezeu. Un personaj misterios, care se consideră o simplă "unealtă" a lui Dumnezeu pe Pământ. Şi-a construit faima prin faptul că îşi pune corpul la dispoziţie unor spirite cu puteri vindecătoare. În total, 33 de spirite ale unor oameni celebri, sfinţi catolici şi medici morţi cu secole în urmă, se încorporează în mediumul brazilian, transformându-l în câteva secunde din om obişnuit în vindecător.
http://www.dailymotion.com/video/xehzun_joao-de-deus-ioan-al-domnului-


Realitatea spirituală, o călătorie interioară

Să învățăm să medităm cu dr. Deepak Chopra
http://dotsub.com/view/b0a3969b-9c7c-46c9-8f06-5ea6db9dccde