duminică, 15 mai 2011

Palmele, puncte energetice importante

       Corpul uman are nebănuite  modalităţi de apărare împotriva agresiunilor de toate tipurile si foarte multe modalităţi de  autovindecare.
       Să luăm ca exemplu, palmele.
       Palmele, energetic vorbind, reprezintă o  "poartă"de intrare în corp, sau mai bine spus, un punct prin care recepţionăm energii subtile din "oceanul infinit" de lumină şi iubire care ne înconjoară, şi, în acelaşi timp, un punct prin care  emitem energiile recepţionate. De fapt, palma stângă este cea prin care primim energiile subtile, iar palma dreapta este acea prin care emitem sau daruim energiile receptionate.

       Zonele principale de recepţie sunt chakra ajna si sahasrara. Sahasrara este cea mai importanta chakra a corpului, ea reprezintă de fapt legătura cu Divinitatea.
        Omul, are "salvate" în interiorul său toate "reţetele" necesare menţinerii corpului într-o stare de sănătate perfectă. Pe parcursul "evoluţiei" sale către o societate bazată pe materialism, omul a abandonat informaţiile înscrise în fiinţa sa, şi a acceptat ca adevărate doar informaţiile primite de la ştiinţe. Nu spun că ştiinţele nu au un rol important în evoluţia omului ca specie, dar, în acelaşi timp, nu pot să nu constat că oamenii de ştiinţă, în orgoliul lor, neagă informaţiile pe care le au şi ei inscrise în însăşi fiinţa lor, cu toate că multe din ele au fost  confirmate de ştiinţele pe care chiar ei le studiază.
       Fără să conştientizeze, oamenii işi folosesc palmele pentru a-şi alina durerile din diferite părţi ale organismului. Asta demonstrează faptul că în zestrea noastră nativă avem informaţii pe care le folosim instinctiv, inconştient, informaţii care dacă ar fi conştientizate, trezite şi aplicate, ne-ar scuti de multe drumuri la medici. Când vă doare capul, sau când vreţi să vă concentraţi, v-aţi întrebat de ce îl ţineţi între palme?  Când vă doare în orice parte a organismului, de ce puneţi mâna dreaptă pe locul care vă doare? Sunt gesturi cărora nu le daţi importanţă şi nici nu v-aţi gândit că ar avea vre-o semnificaţie energetică şi asta pentru că, poate, nu v-a spus nimeni acest lucru şi nici nu aţi conştientizat efectul benefic al gestului făcut.. 
        Adevărul este că noi, oamenii avem în centrul palmelor puncte energetice foarte importante. Aceste puncte exista la toti oamenii, indiferent de naţionalitate, religie, sex...etc. numai că energia emisă de ele este mai puternică sau mai slabă, în funcţie de cât de mult a conştientizat fiecare om energia pe care o deţine şi de cât de mult lucrează cu această energie. Această energie trebuie activată, trezita, amplificată, până la nivelul la care putem să vindecam bolile din organismul nostru sau din alte organisme, care, după cum am mai spus, nu sunt altceva decât dezechilibre energetice care se manifestă la nivelul organului afectat. Sa nu uitaţi că, întotdeauna, o boală, apare la nivelul subtil al organului, deci energetic, după care, dacă nu este eliminată cauza dezechilibrului energetic, se manifestă si la nivel fizic. Activarea acestor puncte din palme se face treptat, cu ajutorul unor exerciţii care nu sunt nici greu de făcut nici extenuante, dar care trebuiesc repetate zilnic, până la apariţia rezultatelor dorite şi după aceea, zilnic, pentru menţinerea acestor puncte activate. 
        Trebuie să ştiţi, pentru cei interesaţi să facă aceste exerciţii, că odată cu activarea acestor puncte energetice, responsabilitatea voastră creşte foarte mult, deoarece aplicarea ulterioară a oricăror tehnici sau exerciţii de vindecare influenţează energetic organismul pe care aplicaţi respectivele tehnici sau exerciţii, indiferent dacă aceste organisme sunt plante, animale sau oameni.
        În postările ulterioare vă voi prezenta câteva exerciţii pentru activarea acestor puncte din palme.
        Până atunci, nu uitaţi să dăruiţi tuturor numai iubire şi lumină, să respectaţi VIAŢA sub toate formele ei, să respectaţi entitatea vie Planeta Pământ şi indiferent de ceea ce se petrece în jurul vostru, GÂNDIŢI ŞI ACŢIONAŢI ÎNTOTDEAUNA POZITIV BENEFIC.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu