luni, 30 mai 2011

Exerciţiu pentru concentrarea şi direcţionarea energiilor subtile


Acest articol este postat si pe www. entitateaom.ro
Pentru acest exerciţiu aveţi nevoie de un termometru de cameră
Aşezaţi termometrul în aşa fel încât să puteţi poziţiona palmele deoparte şi de alta al acestuia.
Începeţi prin a vă relaxa  şi a vă goli mintea de toate gândurile.
Fercaţi-vă palmele energic timp de 15-20 secunde, pentru creşterea sensibilităţii acestora şi activarea chakrelor.
Inspiraţi încet, imaginaţi-vă şi vizualizaţi cum corpul vi se umple de o energie de culoare roşie, intensă, curată şi fierbinte precum focul. Concentraţi această energie roşie şi  fierbinte, în palme. Poziţionaţi palmele deoparte şi de alta a termometrului, la o distanţă de 5-7cm  de acesta. Odată cu expiraţia, vizualizaţi cum această energie fierbinte din palme se revarsă asupra termometrului şi-l învăluie. Imaginaţi-vă cum termometrul este în mijlocul unui foc puternic. Continuaţi acest exerciţiu timp de 3-5 minute şi observaţi cu cât a crescut temperatura pe termometru, după care depărtaţi mâinile de termometru şi vizualizaţi cum acesta şi corpul vostru ajung la temperatura normală.
După ce termometrul a ajuns la temperatura camerei, reluaţi exerciţiul astfel:
Respiraţi încet şi ritmic. În timp ce inspiraţi, imaginaţi-vă şi vizualizaţi cum corpul vi se umple de o energie de culoare albastră, intensă, curată şi rece precum gheaţa. Concentraţi această energie albastră şi rece în palme Cu palmele poziţionate deoparte şi de alta a termometrului, pe expiraţie, imaginaţi-vă, vizualizaţi şi dirijaţi energia din palme înspre termometru, invăluindu-l în totalitate cu aceasta. Imaginaţi-vă cum termometrul se află în mijlocul unei bucăţi de gheaţă. Continuaţi acest exeerciţiu timp de 3-5 minute şi observaţi cu cât a scăzut temperatura pe termometru. După această perioadă de timp, reveniţi încet la o respiraţie normală şi vizualizaţi-vă corpul cum revine la temperatura normală.
Este foarte important să exersaţi acest exerciţiu cât mai des, măcar de 2-3 ori pe săptămână, deoarece acest exerciţiu vă demonstrează că prin intermediul gândului puteţi concentra energii subtile de diferite frecvenţe de vibraţie în palme,  pe care le puteţi apoi dirija dinspre palme, spre exterior, în diferite scopuri. Aces exerciţiu vă va ajuta foarte mult să vindecaţi oameni, plante, animale de diferite afecţiuni, deoarece, afecţiunile (bolile) sunt în primul rand provocate de dezechilibre energetice la nivelul respectivelor organe. Cauzele reale ale bolilor, le-am prezentat într-un articol mai vechi, dar dacă sunt doritori să reluăm acest subiect, aprofundându-l mai mult, o putem face…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu