sâmbătă, 21 mai 2011

Exercitii pentru sensibilizarea palmelor

    Deoarece am observat ca a aparut o neîntelegere si site-ul www.entitateaom.ro a fost suspendat (din motive de neplata) cu toate ca acum cateva zile a fost platit si hostul  pentru un an de zile si domeniul pe viata, mă văd obligat sa postez aici primul articol cu exercitii pentru sensibilizarea palmelor, pentru ca am promis că acest articol va apare în acest weekend.
   Exercitiul nr.1
1. Trebuie să vă aşezaţi într-o poziţie confortabilă şi să vă relaxaţi în totalitate. (pe un fotoliu)
2. Trebuie să vă goliţi mintea de toate gândurile, să inspiraţi adânc şi odată cu aceasta să vizualizaţi cum o lumină pură vă cuprinde din vârful creştetului până în vârful degetelor de la picioare, curăţindu-vă de tot ceea ce este rău, negru, malefic şi necurat, iar odată cu expiraţia, să conştientizaţi ca toate energiile negative părăsesc organele şi structurile voastre, corpul căpătând culoarea luminii pure pe care aţi vizualizat-o.
3. Frecaţi palmele, cât mai energic, pentru 15-20 secunde, apoi întindeţi-le în faţă, la aproximativ 30 - 40 cm, cu palmele poziţionate faţă în faţă şi distanţa între ele de 50-60cm.
4. Apropiaţi încet palmele una de cealaltă, cât mai mult, fără să le atingeţi, apoi retrageţi-le încet înapoi până la aproximativ 15-20cm. Continuaţi executarea acestui exerciţiu  fără să schimbaţi ritmul. Este foarte important ca ritmul să fie menţinut constant şi să executaţi măcar 3 reprize a câte 20 - 30 de curse complete.
Senzaţiile care ar putea să apară ar putea fi: senzaţie de mediu vâscos, furnicături în degete şi în palme, senzaţie de presiune între palme, senzaţie de căldură sau frig.
Este foarte important să observaţi cu atenţie şi să "înregistraţi" ceea ce simţiţi, pentru că fiecare om simte altfel energia dintre palme, iar în funcţie de ceea ce simţiţi la prima încercare, vă veţi putea da seama de progresele pe care le faceţi de la un exerciţiu la altul.
 Mişcarea de apropiere şi depărtare a palmelor, canalizează energia din jurul palmelor, între acestea, determinând apariţia senzaţiilor menţionate mai sus. Astfel, palmele devin mai sensibile la energiile subtile.
Exercitiul nr. 2
Îndoiţi braţul stâng  Ţineţi palma dreaptă deasupra antebraţului braţului stâng la aproximativ 25-30 cm şi apoi apropiaţi palma dreaptă de antebraţul braţului stâng, încet,, până veţi simţi energia sub forma de furnicături, presiune, căldură, răcoare etc. Senzaţiile le veţi sesiza în palma şi la nivelul antebraţului. Exerciţiul este foarte important pentru că odată cu mărirea extrasensibilităţii palmelor, veţi putea detecta enrgiile din jurul fiecărui organ şi parte a corpului.
Acestea sunt primele două exerciţii, mai simple, dar foarte importante prin care vă veţi dezvolta capacitatea de a sesiza energiile subtile dintre palme şi de la nivelul unei anumite părţi a corpului. 
În exerciţiile care vor urma, pe lângă dezvoltarea sensibilităţii palmelor, vom învăţa să concentrăm aceste energii subtile astfel încât cu ajutorul lor să putem interveni energetic la nivelul diferitelor organe pentru a le restabili vitalitatea, deci pentru a putea indepărta energiile negative şi a le vindeca.
FOARTE IMPORTANT! Teoria nu valorează nimic dacă nu este pusă în practică zilnic. Aceste exerciţii trebuiesc făcute şi exersate numai în scopuri pozitive, benefice, altfel se vor întoarce împotriva noastră. Cei care se înhamă la o astfel de muncă trebuie să ştie că rezultatele nu apar întotdeauna imediat, trebuie multă muncă şi perseverenţă. Foarte important de reţinut este că odată cu dezvoltarea acestor extrasensibilităţi trebuie să crească proporţional şi RESPONSABILITATEA. Este important să abordăm cu seriozitate aceste exerciţii simple, pentru că de reuşita lor depinde creşterea sensibilităţii palmelor şi abordarea cu succes a exerciţiilor mai complexe.
În tot acest timp, nu uitaţi să gândiţi întotdeauna pozitiv, benefic, indiferent de ceea ce se petrece în jurul vostru, nu intraţi în rezonanţă cu informaţii negative, malefice, respectaţi viaţa sub toate formale ei şi respectaţi entitatea vie Planeta Pământ pentru toate condiţiile de viaţă pe care ni le asigură, indiferent de voinţa noastră.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu