sâmbătă, 31 martie 2012

SACRALIZAREA VIEŢII

Fără să ne dăm seama, noi, oamenii începem sacralizarea vieţii încă de la naştere. Prima activitate de sacralizare a vieţii este BOTEZUL. Toţi cei care sunt închinaţi într-un fel sau altul CREATORULUI îşi încep viaţa  sacră. Mulţi dintre noi, spun în momente de cumpănă sau de nehotărâre, sau atunci când cineva este grav bolnav, „Doamne, facă-se voia ta”, dar, fără să-şi dea seama a sacralizat acea activitate. Un alt moment al vieţii pe care aproape toţi oamenii îl parcurg este CĂSĂTORIA. Atunci când ne unim în faţa Creatorului, în biserică sau în aer liber, de fapt sacralizăm acea activitate. Ultima activitate sacralizată din viaţa pământeană a unui om este slujba de înmormântare. Acestea sunt principalele trei activităţi pe care aproape toţi oamenii le sacralizează neconştientizând acest lucru.
Important este ca pe parcursul vieţii să sacralizăm toate activităţile pe care le facem, sau cât mai multe posibile. Sacralizarea vieţii este de fapt introducerea Divinului în activităţile noastre zilnice. La început, poate ne va veni mai greu, deoarece nu suntem învăţaţi să facem acest lucru, dar odata ce ne-am format deprinderile necesare, totul va deveni foarte uşor. Mulţi se vor întreba de ce este atât de important să ne sacralizăm activităţile? Răspunsul este simplu. Pentru a trăi în ARMONIE cu toată creaţia Divină şi pentru a avea ajutorul Divinităţii în toate activităţile noastre.
Toate activităţile pe care le sacralizăm este important să le facem CONŞTIENTIZÂND ceea ce facem. De exemplu, cum ar trebui să ne începem o zi normală.
Fiecare dintre voi ştiţi cum va începeţi ziua. Conştientizaţi ceea ce faceţi şi apoi întrebaţi-vă dacă aţi sacralizat macar una din activităţile pe care le-aţi făcut de când v-aţi trezit şi până aţi plecat la serviciu. Vă dau un exemplu de sacralizare a unei zile. Dimineaţa, când v-aţi trezit, staţi câteva momente pe marginea patului şi spuneţi doar atăt. „Mulţumesc Doamne pentru că m-am trezit sănătos, mulţumesc pentru această zi minunată, mulţumesc pentru toţi cei pe care îi am lângă mine.” Apoi, în timp ce vă spălaţi pe mâini, pe faţă, pe corp, rugaţi Îngerii de Lumină şi Iubire ai apei să vă ajute ca spălându-vă cu acea apă să nu spălaţi doar  mizeria, transpiraţia ci şi toată durerea, boala, teama, spaima, frica, din toate organele şi structurile voastre şi să vă permită să absorbiţi din acea apă toată Lumina, Iubirea, Sănătatea, Prosperitatea de care aveţi nevoie pentru a fi fericiţi. Este foarte important să conştientizaţi că toate aceste lucruri au loc exact în acel moment. Vizualizaţi tot ceea ce faceţi. Atunci când luaţi micul dejun, mulţumiţi Divinităţii pentru hrana pe care o aveţi înainte şi rugaţi pe Bunul Dumnezeu să binecuvânteze acea hrană pentru a fi în totalitate benefică pentru voi. În timp ce mâncaţi, spuneţi în gând, „Introduc în organismul meu numai Lumina şi Iubire” şi vizualizaţi acest lucru. Urmează să vă îmbrăcaţi (cu un sacou, geacă, etc.) şi să plecaţi la serviciu. Atunci când faceţi acest lucru, imaginaţi-vă că vă îmbrăcaţi cu Lumină şi conştientizaţi că acea „îmbrăcăminte” este un scut de Lumină Pură, Divină, care vă „îmbracă” şi vă apără de toate primejdiile care ar putea apare în acea zi şi care opreşte toţi microbii şi viruşii care ar putea să vă îmbolnăvească. Conştientizaţi!!! Atunci când plecaţi din casă, rugaţi Divintatea ca şi în acea zi să vă trimită toţi Îngerii de Lumină şi Iubire de care aţi avea nevoie, iar dacă aveţi ceva special de făcut în acea zi, să vă trimită şi Îngeri de Lumină şi Iubire specializaţi în activitatea respectivă, care să vă ajute ca tot ceea ce faceţi să fie benefic. În timp ce lucraţi, conştientizaţi că în jurul vostru aveţi foarte multe „ajutoare” de Lumina şi Iubire care vă ajută, vă apără, vă sfătuiesc, în aşa fel încât să duceţi la bun sfârşit toate activităţile. Lucraţi de parcă aţi lucra pentru Dumnezeu.  Este foarte important ca pe parcursul întregii zile să adoptaţi o atitudine pozitivă, calmă şi să fiţi mereu cu zâmbetul pe buze. Ignoraţi toate „înţepăturile” răutăcioase ale colegilor şi nu intraţi în rezonanţă cu ei şi cu informaţiile respective. În acelaşi timp, dăruiţi-le multă iubire şi lumină şi luaţi în consideraţie numai părţile lor bune. Odată ajunşi acasă, mulţumiţi Divinităţii pentru tot ajutorul pe care vi l-a dat şi rugaţi Divinitatea să răsplătească pe toţi Îngerii de Lumină şi Iubire care v-au ajutat în acea zi, pe fiecare în parte în funcţie de cât de mult v-au ajutat.
Atunci când preparaţi o mâncare puneţi în oală nu numai alimente ci si multă sănătate, linişte, IUBIRE, LUMINĂ şi gândiţi-vă ca acea mâncare să aibă compoziţia perfectă pentru toţi cei care vor mânca din ea. Atunci când faceţi curăţenie în casă, gândiţi-vă că scoateţi din casă toată boala, vrajba, ura şi tot ce este malefic şi puneţi în loc armonie, iubire, lumină, pace, înţelegere. Orice lucru pe care îl faceţi, faceţi-l cu drag şi nu pentru că aţi fi obligaţi să-l faceţi, faceţi acel lucru ca şi când însuşi Dumnezeu v-ar fi cerut să-l faceţi.
La sfârşitul zilei, când vă pregătiţi de culcare, staţi câteva momente pe marginea patului şi mulţumiţi-I Bunului Dumnezeu pentru tot ceea ce aţi realizat în acea zi, pentru toate ajutoarele de Lumina şi Iubire pe care vi le-a trimis, pentru tot ceea ce aveţi, pentru sănatatea voastră şi a familiei voastre şi înainte de a pune capul pe pernă încredinţaţi-vă sufletul şi trupul LUI în pază şi apărare şi adormiţi cu gândul la ceva frumos.
Acesta este un exemplu de sacralizare a activităţilor unei zile. Voi puteţi să-i aduceţi îmbunătăţiri pentru că nu este un exemplu perfect.
Atunci când vă frământă ceva, orice, staţi singuri în camera voastră, închideţi ochii şi spuneţi toate probleme voastre, cu glas tare, Bunului Dumnezeu. Cereţi-I sfatul, ajutorul şi să nu vă miraţi că vă vor veni în minte rezolvarea problemelor respective.
Chiar dacă sunteţi sceptici, încercaţi să vă sacralizaţi toate activităţile şi veţi observa cum încetul cu încetul viaţa voastră se va schimba în bine.
În tot acest timp, gândiţi şi acţionaţi întotdeauna pozitiv benefic, indiferent de ceea ce se petrece în jurul vostru şi dăruiţi IUBIRE şi LUMINĂ tuturor. Respectaţi viaţa sub toate formele ei si entitatea via Planeta Pământ pentru toate condiţiile de viaţă pe care ni le asigură indiferent de voinţa noastră.

Toţi cei care doresc să lase un comentariu la un articol o pot face acum şi pe Facebook pe contul "Omul Omra".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu