miercuri, 21 martie 2012

Un exerciţiu de VOINŢĂ


În fiecare zi auzim în jurul nostru, „nu pot, nu ştiu,  nu pot să fac asta, nu se poate face, nu...nu....nu... De ce oare ne-am obişnuit să folosim negaţia înainte de a studia problema ce o avem de rezolvat? De asemenea, îi tot sfătuim pe prietenii noştri, pe apropiaţii noştri, să se lase de fumat, de alcool, de droguri, de vicii în general. Ce răspuns primim la argumentele noastre privind sănătatea lor şi nu numai...? În majoritatea cazurilor toti neagă ca ar avea de suferit în vre-un fel din cauza viciului respectiv, pentru a-şi ascunde slăbiciunea pe care o au în faţa viciului, unii chiar, neagă că ar avea acel viciu. Noi, nici nu-i putem judeca şi nici nu-i putem obliga să renunţe la acel viciu, pentru că ar însemna să le încălcăm liberul arbitru, putem doar să venim mereu cu argumente foarte bine documentate care să le demonstreze greşeala pe care o fac şi pentru a nu părea agasanţi să-i facem să conştientizeze că tot ceea ce facem este doar din iubire pentru ei. Şi ştiţi ce este mai ciudat?  Că mai mult de jumătate din cei care plătesc asigurarea pentru serviciile medicale, deci ei îşi doresc să fie sănătoşi,  plătesc în acelaşi timp şi pentru a-şi satisface viciile. Este un nonsens.  De fapt, toţi cei care sunt dependenţi de alcool, tutun, droguri plătesc pentru a se sinucide încetul cu încetul. Oare când vor conştientiza acest lucru? iar dacă l-au conştientizat şi nu iau nici o măsură atunci îi putem numi sinucigaşi? Noi, cei din jurul lor trebuie să-i ajutăm să înţeleagă că VIAŢA este cel mai important dar pe care cu toţii l-am primit.
Dacă analizăm problema din punct de vedere energetic, observăm că negând de prima oară un anumit lucru, de exemplu, „nu pot să ma las de fumat”, sau „nu voi putea niciodată să conduc o maşină”, sau „nu pot să fac meseria asta”, sau „eu nu sunt bun la nimic”  subconştientul preia informaţia imediat de la conştient şi o stochează undeva în adâncul lui, astfel că de fiecare dată când vom fi întrebaţi ceva cu privire la problema respectivă, răspunsul ne va veni pe buze fără să-l gândim şi fără să putem argumenta „DE CE?”, atunci, imediat. Motive vom găsi în secundele următoare.
În felul acesta se formează mecanismele automatismului. Singuri ne închidem între nişte porţi energetice sau mai bine spus, ne formăm bariere energetice negative. Aceste bariere ne vor urmări mult timp, până le vom conştientiza şi prin voinţa proprie le vom distruge. Aceste bariere energetice, mentale, negative sunt foarte malefice. Ele nu ne vor lăsa să evoluăm nici pe plan personal, nici pe plan profesional, material si nici pe plan spiritual, deoarece ne vor coborî frecvenţa de vibraţie proprie ţinându-ne prizonieri în tărâmul lui „nu pot”.
Acest lucru se întâmplă doar pentru că am uitat că suntem OAMENI. Noi, avem CONŞTIINŢĂ ŞI VOINŢĂ proprie şi mai ales CREDINŢĂ. Noi PUTEM SĂ FACEM ORICE NE DORIM. Fiecare dintre noi POATE să facă absolut orice îşi doreşte şi este benefic pentru el şi pentru cei din jur, iar dacă cerem şi ajutorul celor apropiaţi atunci realizăm că TOŢI SUNTEM O FORŢĂ. Foarte mulţi oameni îşi pierd serviciul în ziua de azi şi pur şi simplu clachează. Acest lucru se întâmplă pentru că au uitat lecţia copilului care abia învaţă să meargă. Copiii mici ne învaţă că atunci când cazi, trebuie să te ridici şi să mergi mai departe, iar dacă vei cădea din nou, nu este nici o problemă, ridică-te şi mergi mai departe. Viaţa este plină de astfel de încercări, dar suntem OAMENI, putem face orice, oricând, oriunde, totul este să fie benefic pentru noi şi pentru cei din jur.
Poate, unii dintre voi vă întrebaţi, de ce scriu aceste articole, pentru că oricum, sunt puţini cei care le citesc? Întotdeauna răspunsul meu va fi, PENTRU CĂ MIE ÎMI PASĂ! Chiar dacă ar fi un singur om care ar citi aceste rânduri, tot aş scrie, pentru că dacă acel om îşi va schimba modul de gândire negativ într-unul pozitiv, benefic, este o victorie. Acest lucru înseamna că mentalul colectiv al planetei  va primi energii benefice şi în acest fel frecvenţa de vibraţie va creşte producând astfel modificări la nivel planetar. Fiecare om contează. Să nu credeţi nicio clipă că sunteţi nesemnificativi. Fiecare din noi este foarte important. Când vom reuşi să conştientizăm că TOŢI SUNTEM UNUL şi frecvenţa de vibraţie a fiecăruia contează, atunci cu siguranţă vom renunţa la toate viciile, obiceiurile noastre malefice şi ne vom schima modul de gândire, de acţiune, de viaţă. Energetic, noi ne afectăm unul pe celălalt prin biocâmpurile noastre în care se imprimă şi care transmit frecvenţa gândurilor şi acţiunilor noastre. Aceste lucruri se „imprimă” în egregorul grupului din care facem parte şi care ne afectează în mod direct, apoi în egregorul locului (comunitate, oraş) unde stăm şi care afectează toată comunitatea, egregor care afectează egregorul ţării şi apoi pe cel al planetei.  Totul se transmite şi înregistrează vibraţional. Când aruncaţi o piatră în apă undele impactului pietrei cu apa se transmit la o distanţă proporţională cu mărimea pietrei şi forţa cu care loveşte apa. Închipuiţi-vă impactul pe care l-ar avea schimbarea modului de gandire şi de acţiune a unei naţiuni din negativ în pozitiv asupra oceanului energetic al planetei (mentalului colectiv). Dacă doriţi să aveţi copii sănătoşi alimentaţi egregorul familiei voastre cu gânduri şi acţiuni pozitive şi învăţaţi-vă copiii să gândească întotdeauna pozitiv. Nu intraţi în rezonanţă cu informaţii negative pentru a nu fi afectaţi de ele.
Demonstraţi că ŞI VOUĂ VĂ PASĂ de familiile voastre, de cei din jurul vostru, de natură, de tot ceea ce înseamnă VIAŢĂ, de acestă minunată entitate vie care este Planeta Pământ şi PRODUCEŢI SCHIMBAREA în modul vostru de gândire, în modul vostru de acţiune, în modul vostru de viaţă. NOI TOŢI PUTEM. Este un exerciţiu de VOINŢĂ. Dăruiţi tuturor LUMINĂ ŞI IUBIRE şi indiferent de ceea ce se petrece în jurul vostru gândiţi şi acţionaţi întotdeauna pozitiv benefic.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu