luni, 28 noiembrie 2011

TELEPATIA - modalitatea de comunicare a viitorului

Din totdeauna oamenii au fost  fascinaţi de asa zisele fenomene paranormale, din categoria acestora făcând  parte si „Telepatia”.  Au fost date multe definiţii ale telepatiei, iar din punctul meu de vedere, telepatia este fenomenul de transmitere şi recepţionare a formelor gând la şi de la distanţă, de către sistemele vii evoluate. Spun, de către sistemele vii evoluate, pentru că eu consider că acest fenomen nu este specific doar oamenilor.
Telepatia se realizează la nivelul inconştientului şi “se materializează” în cazul indivizilor aflaţi în raport de compatibilitate. Cu cât procentul de compatibilitate dintre cele două persoane este mai aproape de 100% cu atât fenomenul telepatic se poate realiza mai bine. Teoretic, toti oamenii dispun de capacitatea de a comunica telepatic. Practic, acest fenomen are loc de multe ori spontan, în cazuri extreme, în cazul unor suferinţe mari sau când într-un fel sau altul este pusă în pericol viaţa. Durerea victimelor se transmite aproape întotdeauna instantaneu, depinde însă cine o receptionează şi ce se întâmplă cu acea recepţie.
Pentru realizarea telepatiei, receptorul trebuie să se afle într-o stare denumită alfa. Denumirea provine de la undele cerebrale alfa, care caracterizează encefalograma subiectului pregătit pentru recepţionarea mesajului telepatic. Ritmul alfa are frecvenţa cuprinsă între 8 si 12 cicli/secundă şi caracterizează relaxarea, reveria, introspecţia, graniţa dintre somn şi trezire.
Acesta este şi primul pas în realizarea telepatiei. Pentru a intra în starea alfa, individul trebuie să elimine orice stimul exterior şi să realizeze repausul psihic. Acest lucru îl poate realiza aproape oricine are puţin antrenament în “liniştirea gândurilor”, sau care practică în mod regulat meditaţia. Pentru început, cei care vor să se antreneze în realizarea telepatiei, trebuie să aleagă o cameră liniştită, departe de orice zgomot. Ideal ar fi o zonă de munte sau departe de zgomotul oraşului. Starea alfa pură caracterizează recepţia telepatică precum si clarviziunea. Odată realizată această stare, receptorul este pregătit pentru recepţia mesajelor telepatice iar cel care emite este pregătit să formeze şi să transmită mesajul.

Al doilea pas pentru realizarea telepatiei este realizarea formei gând de către emiţător. Acest lucru necestită un pic de antrenament pentru realizarea şi menţinerea concentrării. În primul rând trebuie să ne alegem mesajul pe care dorim să-l transmitem. Pentru a fi siguri că receptorul va decodifica mesajul corect, este bine să asociem mesajului o imagine. De exemplu, dacă dorim să transmitem că suntem în pericol, putem transmite cuvântul „ajutor” sau „pericol” de care „legăm” o imagine care să redea cât mai corect pericolul în care ne aflăm. Pentru început însă, este bine să „ne jucăm” cu mesaje simple, adică să transmitem lucruri sau cuvinte simple. Nu contează cât de mari sunt lucrurile, important este să concentrăm şi să susţinem mesajul, imaginea, forma gând. Antrenamentul celor care doresc să realizeze acest experiment, trebuie să se axeze în mod special pe exerciţii pentru mărirea puterii de concentrare, şi pe exerciţii pentru „liniştirea gândurilor”, pentru amândoi, unul din cele mai bune exerciţii, pentru început, fiind meditaţia.
Cel de-al treilea pas în relizarea telepatiei, este transmiterea mesajului. Pentru a transmite mesajul, cel ce transmite, pe lângă realizarea, concentrarea şi susţinerea mesajului, a formei gând, trebuie să-l aducă pe receptor, adică pe cel caruia îi este destinat mesajul atât de aproape de el, încât creierele lor să se suprapună. Emiţătorul trebuie să-l vizualizeze pe receptor foarte clar, chiar dacă acesta este la sute de kilometri distanţă, să suprapună imaginea acestuia peste imaginea proprie, să vizualizeze cum mesajul „trece” dintrun creier în celălalt. Niciodată emiţătorul nu trebuie să şi-l imagineze pe receptor ca şi cum ar fi la distanţă ci ca si cum ar fi una cu el însuşi, indiferent de distanţa fizică existentă între ei.
Telepatia poate avea unele probleme de acurateţe, însă ea prezintă si cateva avantaje formidabile. În primul rând, nu depinde de distanţă, în al doilea rand nu poate fi împiedicată de niciun obstacol, în al treilea rând, nu necesită instalaţii sofisticate sau costisitoare, în al patrulea rând comunicarea este aproape instantanee, iar unul din cele mai important aspect este că nu contează limba în care vorbeşti.
Pentru cei care îşi propun să înceapă aceste exerciţii pentru realizarea telepatiei, le spunc că trebuie să fie ambiţioşi, consecvenţi şi perseverenţi. Rezultatele vor apare în funcţie de seriozitatea cu care vor lucra şi în funcţie de timpul acordat acestor exerciţii.
Mult succes tuturor celor care îşi propun să înceapă aceste exerciţii şi nu uitaţi că cel mai important lucru este ca indiferent de ceea ce se petrece în jurul vostru, să gândiţi şi să acţionaţi întotdeauna pozitiv, benefic, să respectaţi viaţa sub toate formele ei şi entitatea vie Planeta Pământ pentru toate condiţiile de viaţă pe care ni le asigură, indiferent de voinţa noastră.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu