duminică, 13 februarie 2011

Calea Spiritualității - Calea Iubirii

     Sunt mulți oameni care aleg să urmeze cursurile diferitelor școli de spiritualitate, dar sunt puțini din aceștia care rămân pe această CALE. Important este să știți că nu întâmplător ați ales să faceți aceste cursuri. De asemenea, foarte important de știut este că urmând aceste cursuri nu trebuie să vă așteptați să deveniți supraoameni, sau să căpătați așa deodată diferite abilități de vindecători sau alte asemenea abilități.
     Indiferent de școala de spiritualitate pe care o urmați, important este să practicați învățăturile primite. Cunoștințele primite vă vor ajuta în viitor numai dacă le puneți în practică. 
      Există foarte mulți oameni care doar citesc cărți, articole, sau urmăresc  filme cu caracter spiritual si cred că este deajuns, că sunt pe CALE. De asemenea, sunt oameni care cred că dacă merg în fiecare duminică la biserică, sunt pe CALE.
      Calea Spiritualității, calea Luminii și a Iubirii este mult mai mult decât citirea unei cărți, vizionarea unui film sau participarea la slujbele religioase. Această CALE necesită o schimbare profundă în conștiința celor care doresc să pășească pe Ea, înseamnă o schimbare profundă în comportamentul fiecăruia, înseamnă să abordăm în alt mod relațiile interumane, înseamnă să ne schimbăm atitudinea față de tot ceea ce este viu, de plante de animale, de ape de Planeta Pământ, de oameni. 
    În primul rând trebuie să renunțăm la ORGOLII, trebuie să renunțăm la MÎNDRIE, trebuie să renunțăm la toate sentimentele negative cum ar fi ura, invidia, gelozia, trebuie să renunțăm la dorința de îmbogățire, de a aduna cât mai multă avere, trebuie să renunțăm la obiceiul de a JUDECA acțiunile altor oameni din punctul nostru de vedere, trebuie să renunțăm la violență, la sentimentul de furie de mânie, trebuie să renunțăm la a ne supăra pe cel de lângă noi doar pentru faptul ca a greșit cu ceva...din punctul nostru de vedere, trebuie să acceptăm oamenii așa cum sunt ei, cu defecte și părți bune.
    Schimbarea trebuie să se producă și în modul de gândire. Gândurile noastre trebuie să fie mereu pozitive, trebuie să fie pline de Lumină și Iubire la adresa tuturor ființelor vii. Mai mult decât atât, ziua noastră trebuie să înceapă cu o rugăciune de mulțumire pentru că Dumnezeu ne-a dăruit posibilitatea să ne trezim și să traim și experiențele acestei zile, și această zi trebuie să se termine de asemenea cu o rugăciune de mulțumire pentru tot ceea ce am reușit să realizam în această zi, conștienți fiind că fără ajutorul Bunului Dumnezeu, nimic nu ar fi fost posibil.
     Pe parcursul zilei trebuie să ne gândim cât de benefice sunt pentru noi și pentru tot ce este în jurul nostru acțiunile noastre.
     Dacă doriți să vedeți ce înseamnă sentimentul de IUBIRE versus sentimentul de URĂ, căutati pe net, experimentele făcute în acest sens asupra picăturilor de apă sau asupra plantelor. 
      După ce veți reuși să schimbați toate acestea în viața voastră, după ce veți reuși să renunțați la toate sentimentele negative, după ce veți reuși să vă controlați gândurile și să le canalizați spre sentimente și acțiuni benefice, veți observa schimbarea în interiorul vostru. Un sentiment de liniște și pace lăuntrică vă va cuprinde, pentru că grijile acestei lumi vor dispare. Atâta timp cât veți fi conștienți că scopul vostru în această viață este doar să vă creșteți nivelul de elevare spirituală, să vă apropiați mai mult de Dumnezeu, atunci veți rămâne pe CALE. 
       CALEA înseamnă EVOLUȚIE SPIRITUALĂ, înseamnă să conștientizați că noi toți, tot ceea ce se vede și ceea ce nu se vede, SUNTEM UNUL, DUMNEZEU. TOT CEEA CE ESTE ESTE DUMNEZEU IUBIRE, LUMINĂ, ADEVĂR.
      Sentimentele pozitive, gandurile și faptele benefice ne vor ridica frecvența proprie de vibrație apropiindu-ne de DUMNEZEU. Aceasta este CALEA LUMINII ȘI IUBIRII. Priin toate gândurile, vorbele, acțiunile noastre trebuie să ne ridicăm frecvența vibrațională proprie, conștienți fiind că numai în acest fel vom putea accede către planuri superioare ale CREAȚIEI. Trebuie să ne desprindem de planul grosier, material în care trăim și să conștientizăm că suntem mult mai mult decăt acest trup. Scânteia DIVINĂ din noi este nemuritoare. Noi alegem, prin tot ceea ce facem în această viață, în acest plan grosier, material, cum va fi următoarea noastră viață. Dacă am reuși, prin tot ceea ce facem să ne creștem durata de viață progresiv, am reuși să evoluăm mai repede. Cu cât trăim mai mult, cu atât putem evolua mai repede, Totul este să ne menținem în fiecare viață pe CALEA LUMINII ȘI IUBIRII,
     Sper că am putut să vă ofer o infimă parte din ceea ce înseamnă scopul vieții și modalitățile de evoluție spirituală.
      Nu uitați, elevarea spirituală înseamnă să reușiți să vă ridicați frecvența de vibrație proprie prin tot ceea ce faceți.
      Acționați astfel și INDIFERENT DE CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN JURUL VOSTRU, GÂNDIȚI ȘI MANIFESTAȚI-VĂ ÎNTOTDEAUNA POZITIV!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu