miercuri, 9 februarie 2011

"Trezirea"

      Am citit multe articole, pe multe site-uri si bloguri despre spiritualitate. Sunt multi care "arunca" cu informatii sperand sa acapareze cat mai multi cititori. Eu nu vreau sa acaparez cat mai multi cititori, de aceea va voi spune cum lucreaza informatiile, cum va ajuta aceste informatii cu care sunteti "bombardati" 
      Eu sunt adeptul "picaturii chinezesti" in sensul benefic al ideii, adica prefer sa ofer informatii picatura cu picatura, pentru ca stim cu totii ca creierul uman functioneaza secvential, adica se deschide treptat si permite accesarea anumitor informatii stocate in anumite emisfere, dar asta numai in functie de gradul de elevare spirituala al omului respectiv. Inchipuiti-va ce s-ar intampla daca am avea acces brusc la anumite informatii si mai ales energii care ne-ar aduce in postura de "supraoameni" pe toti deodata. Multi din cei care vor dobandi peste noapte aceste puteri le vor folosi pentru scopul propriu de a aduna cat mai multe averi, sau, mai rau, pentru a jefui, pentru a acapara cat mai multa putere si influenta. Altii, nu vor putea rezista fluxului de informatii si energii cu un inalt nivel de vibratie si pentru ca organismul lor nu va fi pregatit sa primeasca aceste informatii si energii superioare, vor muri sau vor inebuni. Si asta se va intampla pentru faptul ca oamenii nu CONSTIENTIZEAZA inca faptul ca dobandirea unei cunoasteri si unei pregatiri spirituale care îi poate aduce in postura de a fi capabili sa dea nastere la tipuri de  fenomene mai speciale, atrage după sine şi o RASPUNDERE foarte mare. De aceea, vreau sa avertizez "amatorii" care urmăresc obţinerea de "puteri" paranormale pentru a le folosi în alte scopuri decât cele benefice că Dumnezeu nu poate fi păcălit. V-am explicat modul cum acţioneaza energia gândului. Orice gand, vorbă, acţiune malefică dau naştere la "perturbări" energetice care nu vor rămâne nesancţionate, pentru că legea actiunii şi reacţiunii funcţionează perfect şi nediscriminabil. De asemenea, încă trăim în Legea Karmei, adică ceea ce dăruieşti aceea vei primi.. 
      De multe ori, v-am rugat să postati comentarii sau lucruri pe care nu le-ati înţeles din articolele respective. Acum, va ofer posibilitatea să POSTATI propriile lucrari care vi se par interesante pentru un anumit esantion din populatie, scriindu-mi la adresa om_ra7@yahoo.com, in care sa va mentionati Prenumele sau un nick/name pentru a va da drepturi sa postati pe blog, articole si nu numai comentarii.
     Acesta este unn blog deschis tuturor, indiferent că aţi practicat sau mai practicaşi încă diferite şcoli de spiritualitate. Ar fi foarte interesant să aflăm opinia mai multor practicanţi din şcoli de spiritualitate diferite.pe marginea unor teme de interes general. Prin această practică vreau să sensibilizez cât mai muţi oameni, iar dacă măcar reuşesc să le ridic unele semne de întrebare, eu sunt mulţumit. Dacă doriţi să urmaţi cursurile unei anumite şcoli de spiritualitate, sunt sigur ca pe net gasiti informatii detaliate despre ele. Totul este să înţelegeţi că sfârşitul părţii materiale se apropie cu paşi repezi. Cei care nu vor intelege că însăşi Planeta Pământ şi-a schimbat frecvenşa de vibraţie tot în sensul trecerii către un plan superiorobligând toate sistemele vii să evolueze, atunci acea entitate se va autoelimina.
     Pentru astăzi atât. Vă doresc să aveţi parte numai de lucruri benefice si nu uitati, GÂNDIŢI ŞI ACŢIONAŢI ÎNTOTDEAUNA POZITIV.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu