joi, 3 februarie 2011

„SECRETUL” VIEŢII SĂNĂTOASE


Acest articol este în special pentru cei care au ferme de diferite feluri si pentru toţi cei care doresc să obţină recolte sănătoase şi bogate.
Din vremuri străvechi strămoşii noştri îşi cultivau pământul cu mâinile, îşi hrăneau şi îngrijeau animalele singuri, trăiau din ceea ce produceau şi erau mult mai sănătoşi.
Creşterea populaţiei a însemnat o nevoie mai mare de hrană. Tehnologizarea agriculturii şi în general a întregii industrii alimentare a rezolvat în parte această problemă. Spun în parte, pentru că pe lângă avantajele cultivării de suprafeţe întinse au apărut şi numeroase dezavantaje, cum ar fi: otrăvirea pământului şi implicit a culturilor prin stropirea cu diferite tipuri de erbicide care au atras după sine îmbolnăvirea populaţiei şi creşterea mortalităţii. Nu sunt împotriva tehnologiei care ne ajută să facem totul mai repede, dar, sunt împotriva folosirii tehnologiei pentru a avea o producţie mare dar de proastă calitate şi toxică.
Vă pun o întrebare. Ştiţi de ce strămoşii noştri care aveau un grad de elevare spirituală mult superioară nouă, semănau grâul, porumbul etc. cu mâna dreaptă? O să spuneţi, „- pentru că nu aveau tractoare şi semănători”. Tot strămoşii noştri aveau obiceiul să se închine la începutul şi după terminarea lucrului şi să sărute Pământul. De ce? Acum, acest lucru i-ar face pe mulţi să zâmbească.
Din fericire, strămoşii noştri au fost nişte OAMENI foarte înţelepţi, cu multă credinţă în DUMNEZEU şi cu un deosebit respect pentru PĂMÂNTUL pe care-l lucrau şi pentru tot ceea ce însemna sistem viu.
Strămoşii noştri cunoşteau foarte bine energetica corpului uman. Noi, cunoaştem foarte bine ultimele tipuri de maşini, laptop-uri, cele mai  noi apariţii în modă şi muzică şi ne ducem şi petrecem ore în cele mai luxoase baruri, restaurante fumând şi bând alcool, sau, după caz, la bodega din colţ şi ne plângem că suntem bolnavi….
Strămoşii noştri cunoşteau faptul că palmele noastre „emit” şi „recepţionează” fluxuri de energie subtilă, cu frecvenţe de vibraţie foarte ridicate din spectrul LUMINII. Ei ştiau că prin palma stângă primesc această energie sub formă de fluxuri de LUMINĂ şi prin palma dreaptă o DĂRUIESC celor din jur. Atunci când semănau, boabele respective primeau din palma dreaptă prin această energie, IUBIRE de la OMUL care semăna şi LUMINĂ de la BUNUL DUMNEZEU. Cel care semăna CONŞTIENTIZA acest lucru, CREDEA cu putere că aşa se petrec lucrurile. La începutul lucrului OMUL se închina DIVINITĂŢII şi cerea ajutor pentru lucrarea pe care o avea de făcut, iar la sfârşit se închina şi MULŢUMEA DIVINITĂŢII pentru ajutorul primit şi săruta PĂMÂNTUL drept mulţumire pentru că de acolo seminţele lui primeau energie să crească şi rugau în acelaşi timp ENTITATEA PĂMÂNT să nu permită dăunătorilor să se apropie de cultura lui.
De asemenea, strămoşii noştri îşi creşteau animalele cu multă DRAGOSTE, nu le creşteau pentru a le omorî şi a le mânca ci pentru a le fi de ajutor la lucrul pământului şi singurele produse pe care le luau de la ele erau laptele şi ouăle. Se ocupau foarte mult cu apicultura, pentru că erau conştienţi de binefacerile produselor din miere.
Erau OAMENI simpli, pentru care partea materială nu însemna nimic, dar erau foarte preocupaţi de planul spiritual pentru că ştiau că scopul vieţii lor era acela de a eleva, de a evolua ca entitate spirituală, şi ştiau că acest lucru puteau să îl obţină respectând tot ceea ce înseamnă CREAŢIE DIVINĂ şi numai prin IUBIRE.
Tot ceea ce făceau, făceau cu DRAGOSTE şi nu din obligaţie sau din dorinţa de înavuţire. Când cultivau pământul, când plantau pomi, când aveau grijă de animale, când creşteau albine, o făceau cu tot sufletul, cu CREDINŢĂ, dăruind IUBIRE, punând DRAGOSTE şi LUMINĂ în tot ceea ce făceau. Produsele lor erau mereu sănătoase şi destule pentru toţi. PĂMÂNTUL îi răsplătea pentru respectul lor faţă de toate entităţile vii pe care le susţinea, pentru respectul pe care îl arătau faţă de EL. Oamenii erau conştienţi că această ENTIATE VIE, PĂMÂNT, le dăruia AERUL, APA ŞI HRANA necesară traiului lor zilnic.
De aceea vă spun, atunci când plantaţi ceva în PĂMÂNT, nu o faceţi din obligaţie, cu ură, gândindu-vă că este o povară acest lucru pentru voi ci transmiteţi prin palma voastră dreaptă, IUBIRE ŞI LUMINĂ seminţei sau răsadului respectiv. Ceapa, cartofii, legumele în general tot ceea ce plantaţi vor creşte mult mai bine atunci când le veţi „îmbrăca” în IUBIRE şi LUMINĂ.  Faceţi totul cu DRAGOSTE şi nu uitaţi să rugaţi ENTITATEA PĂMÂNT să aibă grijă de culturile voastre şi să îndepărteze din ele toate plantele dăunătoare şi să ţină la distanţă toţi dăunătorii şi toate tipurile de energii malefice. PĂMÂNTUL o să va „mulţumească” prin culturile bogate şi sănătoase pe care vi le va da. Cine „vede” PĂMÂNTUL  doar ca pe o sursă de îmbogăţire şi-l va cultiva, îl va lucra în acest scop, va avea multe „surprize” neplăcute, cum ar fi, seceta, grindina, ploi de mană, inundaţii, furtuni distrugătoare etc. Nimic nu se „întâmplă” Totul are loc conform LEGILOR DIVINE.
Încercaţi să faceţi astfel şi vă rog chiar să scrieţi aici, rezultatele voastre obţinute pe parcele lucrate cum v-am prezentat eu, în comparaţie cu alte parcele lucrate mecanizat ca şi până acum.
Acesta este „SECRETUL” unei vieţi sănătoase şi îndelungate. Trăiţi în LUMINĂ, dăruiţi IUBIRE TUTUROR, GÂNDIŢI ŞI ACŢIONAŢI ÎNTOTDEAUNA POZITIV, RESPECTAŢI PAMÂNTUL care ne asigura condiţiile de supravieţuire şi MULŢUMIŢI BUNULUI DUMNEZEU pentru fiecare nouă zi de viaţă pe care v-o dăruieşte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu