miercuri, 23 februarie 2011

ÎN ARMONIE...

Acesta este un subiect mai puţin discutat, sau….. aproape deloc, pe site-urile şi forumurile de spiritualitate.
Putem fi în armonie cu natura, putem trăi în armonie cu animalele, dar cu Divinitatea cum ne putem păstra în armonie?
Sunt lucruri foarte simple şi la îndemâna tuturor, dar cărora nu le acordăm o atenţie deosebită, pentru că ni se par nesemnificative. Totuşi, lucrurile mărunte fac diferenţa, pentru că un om atent la detalii, nu va scăpa din ochi niciodată lucrurile mărunte. O să spuneţi că în spiritualitate nu există lucruri mai puţin semnificative, sau mărunte. Este adevărat, dar de ce nu le aplicăm, dacă le ştim? Pentru că nu le conştientizăm. CONŞTIENTIZAREA, despre care v-am tot scris, este extraordinar de importantă. Una este să cunoşti, să ştii anumite lucruri şi alta este să le conştientizezi. Atunci când conştientizezi un lucru, înseamnă că îi cunoşti foarte bine importanţa efectuării acelui lucru şi consecinţele pe care le are dacă nu-l faci, îi cunoşti efectele pozitive, benefice pe care le poate avea asupra ta şi asupra celor din jurul tău. A trăi ÎN ARMONIE cu tot ceea ce există în jurul nostru, înseamnă a trăi în armonie cu DIVINITATEA. Acest lucru îl putem face CONŞTIENTIZÂND fiecare moment, fiecare acţiune pe care o facem de când ne trezim dimineaţa şi până când ne culcăm.
Un „program”, sau mai bine spus o metodă prin care putem realiza acest lucru ar fi următoarea:
Dimineaţa, când ne trezim, odată cu ridicarea din pat, ne facem o sfântă cruce şi mulţumim Bunului Dumnezeu pentru somnul odihnitor pe care ni L-a dat şi pentru că ne-am trezit sănătoşi  într-o nouă zi minunată. Cine nu CONŞTIENTIZEAZĂ faptul că au murit destui oameni în somn cu toate că s-au culcat bine….., şi că nimic nu este întâmplător, nu va înţelege semnificaţia şi rolul acestei „metode” de a rămâne ÎN ARMONIE…
Apoi, ne îndreptăm spre toaletă şi atunci când ne facem nevoile fiziologice, ne gândim că o dată cu eliminarea care are loc, se elimină din toate organele, structurile, biocâmpurile noastre, tot ceea ce am „adunat” în timpul somnului, negativ, malefic, necurat şi care nu sunt în voia Bunului Dumnezeu.
După ce ne-am curăţat organismul de tot ceea ce am avut malefic, ne îndreptăm spre chiuvetă şi ne spălăm mai întâi mâinile, foarte bine cu apă şi săpun, conştientizând că palmele sunt cele care atrag şi emit energiile cosmice şi le vizualizăm înconjurate de o LUMINĂ ALB OPALINĂ foarte intensă.
Luăm apoi apă în palmele luminoase şi ne spălăm faţa, CONŞTIENTIZÂND că aceea este o apă SFÂNTĂ care ne dă vigoare, putere, sănătate şi ne curăţă de tot ceea ce ar mai fi rămas malefic în toate celulele noastre.
Acelaşi lucru îl facem şi atunci când ne spălăm pe corp şi atunci când facem duş sau baie în cadă.
Curăţaţi astfel de tot ceea ce am „adunat” rău, malefic, necurat în timpul somnului în toate organele, structurile şi biocâmpurile noastre, ne îmbrăcăm cu hainele (curate), CONŞTIENTIZÂND că odată cu aceasta ne „îmbrăcăm” în LUMINA SFÂNTĂ care ne va ocroti tot timpul zilei de toate atacurile malefice îndreptate împotriva noastră şi de tot ceea ce nu este în voia Bunului Dumnezeu.
Ieşind pe uşă, ne facem cruce şi-L rugăm pe Bunul Dumnezeu să ne trimită toţi ÎNGERII DE IUBIRE ŞI LUMINĂ de care avem nevoie în acea zi pentru a face toate lucrurile numai în voia şi pentru mărirea Bunului Dumnezeu, CONŞTIENTIZÂND că voia noastră nu este în perfectă armonie cu voia DIVINITĂŢII şi lăsăm  toate problemele şi grijile acelei zile să le rezolve Bunul Dumnezeu, cum ştie mai bine.
Pe toată perioada zilei atitudinea noastră trebuie să fie pozitivă şi trebuie să evităm intrarea în rezonanţă cu „întâmplări” sau informaţii negative, pentru a nu ne scădea frecvenţa de vibraţie proprie şi a permite astfel să „se agaţe” de noi, ceva malefic, necurat.
Odată ajunşi acasă, mulţumim Bunului Dumnezeu pentru tot ceea ce am reuşit să realizăm în acea zi, CONŞTIENŢI fiind că nu am fi putut realiza nimic fără ajutorul şi îndrumarea Bunului Dumnezeu.
De fiecare dată când ne aşezăm la masă, ne închinăm şi mulţumim Bunului Dumnezeu pentru bucatele pe care le avem pe masă şi tuturor entităţilor care au participat la realizarea lor.
Înainte de a ne culca, facem un duş, CONŞTIENTIZÂND că odată cu acesta ne curăţăm toate organele, structurile şi biocâmpurile de tot ceea ce „s-a agăţat” rău, malefic, necurat de noi şi care nu sunt în voia Bunului Dumnezeu şi de toate greşelile şi păcatele pe care le-am făcut în acea zi, cu voie sau fără voie, CONŞTIENTIZÂNDU-LE.
Înainte de a ne aşeza pe pat, ne închinăm şi spunem din toată inima câteva rugăciuni de mulţumire pentru tot ajutorul primit în acea zi, rugându-ne şi pentru duşmanii, părinţii, fraţii şi pentru toţi oamenii pe care-i cunoaştem sau nu, pentru sănătatea lor.
Facem apoi cruce în locul în care dormim, rugându-L pe Bunul Dumnezeu să ne primească sufletul în LUMINA SFÂNTĂ pentru a fi protejaţi pe timpul somnului.
Aceasta înseamnă, pe scurt, SĂ FII ŞI SĂ RĂMÂI ÎN ARMONIE cu Bunul Dumnezeu.
Concluzionând, ÎN ARMONIE înseamnă, ca prin toate gândurile, vorbele şi acţiunile tale,  să-ţi menţii frecvenţa de vibraţie cât mai aproape de cea a DIVINITĂŢII.
Orice scădere a frecvenţei de vibraţie este percepută imediat şi ne va plasa pe un plan egal din punct de vedere vibraţional, cu frecvenţa de vibraţie pe care o avem în momentul respectiv.
Ştiu că unora le va veni greu la început să-şi menţină sau chiar să-şi ridice frecvenţa de vibraţie proprie, dar, aceasta este singura CALE spre ILUMINARE.
Voi mai vorbi despre acest subiect dacă va fi cazul, până data viitoare, nu uitaţi, INDIFERENT DE CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN JURUL VOSTRU, GÂNDIŢI ŞI ACŢIONAŢI ÎNTOTDEAUNA POZITIV.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu