duminică, 6 februarie 2011

Regasirea Interioara


"Un Spirit este un Dumnezeu care râde. Un Spirit iubeşte cu adevărat, cu putere, magnific şi cu toată compasiunea. Omul este schimbător, capricios, Dumnezeu nu.

Dumnezeu lucreaza prin toţi spre a-şi duce la indeplinire planul Sau perfect, şi gindurile perfecte, de iubire, care izvorasc continuu din inimile tuturor sunt chiar mesajul lui Dumnezeu pentru copiii Săi. Aceste ginduri sunt cele care mentin vibratiile corpurilor noastre în contact direct cu vibratiile divine şi perfecte; şi aceasta saminta este Cuvintul lui Dumnezeu care îşi gaseste salas în orice inima receptiva, fie că omul este constient de natura să divină, fie că nu. Ne apropiem şi mai mult de mostenirea noastră divină atunci când ne putem pastra gindurile atât de complet asupra perfectiunii divine, a noastră şi a tuturor, aşa cum este în Mintea lui Dumnezeu, încât vibratiile corpului nostru sunt în strânsă armonie cu vibratiile divine izvorite din Mintea lui Dumnezeu. Dar, pentru a obţine abundenta recolta a intelegerii spirituale, gindurile noastre trebuie să se menţină şi să vibreze continuu unite cu gindurile perfecte, armonioase din Mintea Divină, sau Mintea lui Dumnezeu, pentru om, fiul Sau preaiubit.
Curând descoperim că avem puterea de a ne inrobi sau de a ne elibera, că şi de a ierta orice pacat al intregii familii omenesti prin atitudinea noastră din gindire, cuvint sau fapta şi, prin vibratiile astfel eliberate, pentru întreagă lume. Odată ce am ales să ne modelam gindurile după anumite directii, curând descoperim că suntem sustinuti de insasi Omnipotenta, şi aflam, pe masura ce avansam în disciplina care ne confera maiestria, că este un glorios privilegiu să avem aceasta putere de a ne elibera pe noi şi pe semenii noştri de limitari, prin procesul gândirii divine.

Odata treziti la mostenirea noastra justa, ne vom trezi la frumusetea si puritatea stravechiului mesaj care spune ca trupurile noastre sunt pentru eternitate frumoase, pure si perfecte. Ele sunt mereu corpuri frumoase, pure, spirituale, magnifice si divine, adevarate temple ale lui Dumnezeu.

Curind, raze curate de lumina alba apar in trupurile noastre. Ele stralucesc in aceasta lumina; si aceasta lumina blinda, totusi stralucitoare, vie, invadeaza atmosfera clara din jurul nostru ca un abur de aur alb. Aceasta lumina creste constant pina cind acopera si patrunde totul imprejur. Scaldata in aceasta radiatie, apare o lumina alba, pura, cristalina, orbitoare si scinteietoare, cu o intensitate mai mare decit a celui mai pur diamant, si totusi ea emana din corpurile noastre, care continua sa emita o lumina pura, radioasa si minunata. Aici ajungem impreuna pe Sfintul Munte al Transfigurarii, cu trupuri luminoase si stralucitoare, radioase si minunate, complet cufundate in Viata Divina.

Fiul Omului a devenit Christul lui Dumnezeu, si Imparatia lui Dumnezeu este iarasi in mijlocul oamenilor, iarasi vie, pentru ca altii au acceptat si au adus in manifestare Imparatia in plina putere. Lumina Imparatiei lui Dumnezeu creste in intensitate datorita acceptarii.

Adevarul este Totul este Unul; Un Spirit, Un Trup, Marele Trup Divin al intregii omeniri. Marea Iubire, Lumina, Viata a lui Dumnezeu contopeste complet acest trup in Intregul Unic.

Dumnezeu este Viata insasi, si acea viata nu moare niciodata. Aceasta este doar conceptia gresita realizata de gindirea ignoranta a omului, dupa cum atit de multe malformatii au fost produse si le vedeti in lume, in jurul vostru. Dumnezeu nu este un judecator sau un Rege care sa-Si impuna prezenta in fata voastra sau sa va aduca in fata justitiei. Dumnezeu este un iubitor, atoatedaruitor Tata-Mama, care, cind va apropiati de El, Isi intinde bratele si va cuprinde.

Nu conteaza cine sau ce esti sau ai fost. Esti copilul Sau, ca si atunci cind Il cauti cu o inima si o aspiratie sincera. Daca esti Fiul Risipitor care si-a intors fata de la casa Tatalui, si esti satul de nimicniciile vietii, de cojile cu care hraneai porcii, poti sa revii la casa Tatalui si sa fii sigur de un bun-venit plin de iubire. Ospatul te asteapta acolo oricind. Masa este mereu intinsa si, atunci cind te vei intoarce, nu vei primi nici un repros din partea vreunui frate care s-a intors inaintea ta."

Invataturile Maestrilor...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu