joi, 10 februarie 2011

THE SHIFT (2009) - Transformarea lăuntrică

     Iniţial numit “Ambition to Meaning: Finding Your Life’s Purpose”, filmul The Shift vorbeşte despre schimbarea ce trebuie să aibă loc în viaţa noastră când ne descoperim adevăratul nostru scop. Purtătorul mesajelor din film este Wayne Dyer, psiholog considerat de mulţi americani drept „părintele motivaţiei” şi totodată iniţiatorul mişcării de self-development din SUA.

    Adevarul este că oricât de multe cărţi, oricât de multe articole de pe site-uri sau bloguri cu caracter spiritual aţi citi, oricât de multe filme cu subiect spiritual aţi viziona, dacă nu aplicaţi aceste învăţături în viaţa voastră, atunci, vă pierdeţi timpul degeaba. 
    Este mult mai important să păşeşti pe calea IUBIRII şi LUMINII decât să o cunoşti numai. Cel ce a aflat, a obţinut cunoaşterea, informaţia, dacă nu aplică în viaţa de zi cu zi această cunoaştere, atunci acela nu va trăi experienţa transformării sale lăuntrice.
    De aceea vă spun mereu, schimbarea trebuie să pornească mai întâi din interior. Acceptaţi scopul adevărat al vieţii, conştientizaţi-l, schimbaţivă modul de gândire şi acţionaţi în acest sens. Schimbarea va avea loc treptat, dar o veţi simţi. Totul este să începeţi acum, pentru că ACUM ŞI AICI SE PETRECE TOTUL.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu