marți, 15 februarie 2011

Pentru cei care cred că ne tragem din maimuță.......

     Sunt foarte mulți oameni care citesc astfel de articole și spun...”..prostii” nimic nu este adevărat. Eu îi întreb pe toți acești oameni: - Care credeți că este originea Omului? Ne tragem din maimuțe? Cum au ”apărut ” oamenii pe această Planetă? și mai ales când? A câta civilizație omenească suntem noi acum de la prima civilizare a Planetei? Unde au dispărut toate aceste civilizații de-a lungul miliardelor de ani de când este această Planetă? Unde sunt oamenii din Atlantida? A existat Atlantida? Cum poate dispare un continent întreg cu tot cu oamenii de pe el? Care credeți că este mecanismul de evoluție al omenirii? Există alte dimensiuni? Noi trăim într-un spațiu tridimensional. Câte alte dimensiuni mai există? Există oameni în acele dimensiuni? Ce există în acele dimensiuni? 
    Sunt foarte multe întrebări pe care le-aș pune tuturor oamenilor care în egoismul sau în orgoliul lor cred că viața este doar o înșiruire de întâmplări sau coincidențe, de plăceri, eșecuri sau reușite și reduc totul doar la ceea ce văd, la partea materială.
    De asemenea, aș dori să-i întreb: Care sunt elementele care susțin viața tuturor pe această Planetă și cum le respectă? 
- Ce inspirăm? Aer, format dintr-o mulțime de elemente. Cum respectăm aerul? Poluându-l!
- Ce bem? Apă. Cum o respectăm? Poluând-o!
- Care este sursa principală de hrană? Vegetală, animală....... oferite de Planeta Pământ. Câți dintre voi v-ați întrebat dacă respectați această Planetă pentru tot ceea ce vă oferă Ea, adică condițiile principale de viață. 
    Indiferența, scepticismul, egoismul, orgoliile, mândria, materialismul exacerbat la maxim și multe alte însușiri negative ne-au adus în situația de astăzi, când respirăm un aer poluat și mâncăm chimicale. ȘI NE MIRĂM CĂ EXISTĂ MII DE BOLI.....
    Azi dimineață la ora 3 si XX minute Soarele, a ”explodat” din nou, de data asta foarte violent. Pentru cei care sunt ancorați de partea materială, poate întoarcerea la lumânare îi va face să respecte VIAȚA și TOT ceea ce o susține, mai mult decât pe propria persoană.
    Nu vă obligă nimeni să credeți în ceva anume. Aveți LIBERUL ARBITRU pe care nu vi-l poate încălca nimeni. LIBERUL ARBITRU ne dă dreptul să ne alegem drumul în viață, dar, în același timp, tot ceea ce facem cu LIBERUL ARBITRU ne atrage în viața noastră ”întâmplările” pozitive sau negative, în funcție de ceea ce am facut, gândit, cu LIBERUL ARBITRU. Era o vorbă din bătrâni....”-Oare cât ne va mai răbda Pământul?” După cum se observă, în multe colțuri ale lumii, Pământul dă semne că nu ne mai rabdă atitudinea distructivă la adresa a TOT CEEA CE ESTE SISTEM VIU.
   Planeta Pământ este un SISTEM VIU IMENS. Ea și-a ridicat frecvența de vibrație de la 7,8 la 12, aproape 13 cicli pe secundă și crește încă, pregătindu-se de un salt evolutiv. Noi ce așteptăm?
    Trebuie să RESPECTĂM VIAȚA SUB TOATE FORMELE EI!! INDIFERENT DE CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN JURUL VOSTRU, GÂNDIȚI ȘI ACȚIONAȚI ÎNTOTDEAUNA POZITIV. DĂRUIȚI IUBIRE ȘI LUMINĂ ȘI LE VEȚI PRIMI ÎNAPOI.
      
    

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu