duminică, 6 ianuarie 2019

SUNTEM CREATORII PROPRIULUI DESTIN



Cu toții știm că pentru a avea o viață frumoasă trebuie să gândim pozitiv, să dăruim iubire, să manifestăm iubirea. Ne uităm în jurul nostru și vedem oameni de diferite categorii sociale, de diferite profesii. Ne-am întrebat vre-o data de ce există mai multe categorii sociale și de ce nu există doar oameni bogați, sănătoși, veseli, fericiți? Mulți gândesc  că oamenii care au reușit în viață sa-și facă un trai îmbelșugat, au avut parte de ajutor, de noroc etc. Adevărul este că fiecare dintre noi putem avea tot ceea ce ne dorim, în orice moment. Adevărul este că toți putem fi sănătoși, bogați, fericiți, important este doar să ne identificăm cu aceste stări. Sunt oameni care au o boală ”incurabilă”, au acceptat acest lucru,  s-au identificat cu boala și cred că nu pot face nimic pentru a schimba această stare. Pe lângă faptul că ei CRED că nu se mai poate face nimic pentru a vindeca această boală, mai rău este că AFIRMĂ ori de câte ori li se oferă ocazia, că ei sunt foarte bolnavi, parcă pentru a cere milă, compasiune, din partea celor din jurul lor, cu toate că singurul sentiment pe care ar trebui să-l primească de la cei din jur, este cel de IUBIRE. IUBIREA celor din jur il pot ajuta sa se vindece. Mulți oameni se identifică cu o ”zicală”,  greșită de altfel, care spune ca ”mai bine sărac și curat decât bogat și pătat”. De aici provine și ideea greșită că cei bogați au obținut averea lor mai ales prin furt decât pe căi cinstite. Acei oameni care se identifică cu starea de sărăcie, vor fi săraci până își vor schimba imaginea despre ei înșiși. Proverbul ”Dumnezeu îți dă dar nu-ți bagă în traistă” ar trebui să-i pună pe mulți pe gânduri.



Înțelesul adevărat al acestui proverb este că Dumnezeu ne dă posibilitatea ca oricând să experimentăm starea pe care ne-o dorim, pentru că ne-a înzestrat cu minte, inteligență,  dar EL nu poate face acest lucru în locul nostru. Noi ne creăm realitatea în care trăim, noi ne creăm pe noi înșine în fiecare moment.  Universul pune în mișcare energiile și forțele necesare pentru a creea realitatea imaginată de noi și susținută de intenția noastră. Cu toții știm că în afară de trupul material avem și un corp  spiritual pe care îl numim Suflet, Scânteia Divină, O părticică din Dumnezeu, sau cum vrea fiecare să-i spună. Pe Dumnezeu nu-L interesează câtuși de puțin numele pe care i-L atribuim. Puțini sunt însă conștienți de faptul că în fiecare moment noi alegem cum să manifestăm aceasta Scânteie Divină, adică cum sa-l manifestăm pe Dumnezeu. Dumnezeu nu va face decât ceea ce noi ne dorim, ceea ce noi gândim, imaginăm și susținem prin INTENȚIE. Dacă noi ne vom identifica cu starea de bogăție, adică dacă ne vom imagina ca fiind bogați, manifestând această stare, dacă ne vom transpune în această stare și ne vom vizualiza trăind în această stare, dacă vom manifesta în imaginația noastră că suntem deja bogați și vom acționa din această postură, din această stare,  dacă vom CREDE cu adevărat că deja suntem bogați, atunci Dumnezeu, Universul va pune în mișcare energiile și mijloacele necesare pentru ca noi să trăim starea pe care am creat-o. Atenție, Dumnezeu nu poate fi mințit, pentru că se află în fiecare din noi, privește prin ochii noștri, ne cunoaște gândurile și trăirile, EL ESTE SCÂNTEIA DIVINĂ din fiecare din noi. Adică una este să afirmi, ”Eu sunt bogat”, fără să CREZI acest lucru cu adevărat, fără să TE IMAGINEZI deja ca fiind bogat, și alta este să te identifici cu starea de bogăție, să CREZI CU TĂRIE acest lucru, să te vezi deja acționând din această postură de om bogat.
Acelați lucru este valabil și pentru starea de sănătate. Trebuie să conștientizezi că Dumnezeu este în interiorul tău. De ce alegi să-L manifești din starea de boală? Crezi că EL dorește să-L manifești astfel? De ce nu renunți la starea de boală și să alegi starea de sănătate? Nu poți să spui ”Doamne dă-mi sănătate” și să aștepți să vină cineva să-ți și dea acest lucru. Păi dacă tu  nu faci nimic decât să te rogi la un Dumnezeu pe care-L plasezi undeva în exteriorul tău, undeva în Ceruri, crezi că vei și primi starea de sănătate? NU, nu vei primi această stare pentru că tu NU CREZI deajuns de mult că poți obține această stare, nu te identifici cu aceasta stare, nu te imaginezi deja sănătos, nu te vezi acționând ca fiind sănătos, tu DOAR O CERI. Dumnezeu, care este în interiorul tău va experimenta sau mai bine spus te va lăsa să experimentezi ceea ce-ți imaginezi că ești, ceea ce CREZI că ești, ceea ce ALEGI să fii în orice moment. În loc să stai să te rogi fără să te imaginezi în această stare de sănătate, cel mai bine ar fi să stai cu ochii închiși și să te creezi din nou sănătos, adică să te imaginezi cum ai fi tu sănătos, ce ai face tu fiind sănătos, CREDE crede cu tărie că deja ești sănătos, deja ai primit această stare de sănătate. Identifică-te cu această stare și nu mai alege să experimentezi starea de boală pe care deja ai experimentat-o deajuns. Uită de starea de boală, este deja trecut, conștientizează ca singurul moment este MOMENTUL ACUM ȘI AICI. Trăiește acest moment, iar dacă nu-ți place ceva la acest moment, imaginează-te cum vrei să trăiești și creează-te așa cum îți dorești să fii în viitor. Vei fi mai mult decât uimit când după o perioadă de timp care depinde numai de CREDINȚA ta, de IMAGINAȚIA ta, DE TINE, vei trăi exact așa cu te-ai IMAGINAT ai AFIRMAT ȘI SUSȚINUT PRIN INTENȚIE. Ce te costă să încerci? Ai ceva de pierdut? Nu mă crede pe mine, încearcă tu singur. Dacă nu-ți iese din prima înseamnă că greșești undeva. Analizează-ți acțiunile fața de cei din jurul tau, nu-ți imagina nimic negativ la adresa lor, nu-i judeca și trimite-le iubire. Armonia trebuie să existe peste tot în jurul tău.
În același timp, mulți oameni mai fac o greșeală și anume, se roagă la DIVINITATE să le dea ceva ce deja au. De exemplu, un om sănătos, nu poate să se roage la Dumnezeu sa-i dea sanatate, pentru că deja este sanatos. Dacă va face însă acest lucru, nu va face altceva decât să nege că este deja sănătos, va nega realitatea momentului ACUM. Nu poți cere ceva ce deja ai. Poți însă mulțumi Divinității pentru ceea ce deja ai. Mulți spun că cer ca în viitor să fie sănătoși, dar uită că singurul moment în care trăim este ACUM, adică PREZENT. Pentru a te creea în viitor trebuie doar să faci "exercițiul" pe care l-am prezentat mai sus.
”Secretul” reușitei este în fiecare din noi. Noi alegem în fiecare moment cum să-L manifestăm pe Dumnezeu, cum să manifestăm Divinitatea din noi. Dumnezeu este prezent în fiecare din noi, în fiecare moment, de când ne naștem și până vom părăsi acest trup. Un trup fără Suflet este un trup inert, mort, deci un trup fără Dumnezeu este un trup mort. Dumnezeu privește prin ochii fiecăruia dintre noi și vede realitatea creata de fiecare dintre noi, vede momentul ACUM, dar, in acelasi timp STIE SI VEDE cum va fi realitatea pe care noi am creat-o prin IMAGINATIE SI INTENTIE, pentru noi, in viitor. Fiecare ne creăm o realitate în care trăim. Dumnezeu experimentează simultant toate realitățile create de fiecare dintre noi, în fiecare moment. EL a ales să facă acest lucru din momentul în care ne-a creat, și asta din iubire pentru noi, astfel ne-a dat posibilitatea să-L manifestăm pe EL așa cum dorim și să ajungem să evoluăm până la contopirea totală cu EL.
Nu mai gândi negativ la adresa ta, nu te mai critica pentru ceea ce ești sau pentru ceva ce ai făcut greșit, nu te mai judeca singur. Pur și simplu observă-te, fii observatorul tău, al acțiunilor tale și nu critica nimic, doar observă, și dacă nu-ți place ceva la tine, pur și simplu alege să fii altfel, creează-te așa cum dorești să fii. În primul rând imaginează-te deja că ești cum dorești să fii, imaginează-te acționând din această postură, imaginează-te că trăiești deja așa cum dorești să fii si nu uita sa AFIRMI INTENTIA, SA SUSTII PRIN INTENTIE IMAGINEA TA DIN VIITOR.
Nu uita nicio clipă că Dumnezeu este în interiorul tău și NU-L POȚI MINȚI. Nu uita că ARMONIA trebuie să existe peste tot în orice clipă, nu uita că este mai mult decât necesar să dăruiești tuturor iubire, nu uita că este necesar să manifești iubirea necondiționată fața de tot ce este în jurul tău, NU UITA SĂ TE IUBEȘTI PE TINE, pentru că în TINE este DUMNEZEU, ”să-L iubești pe Dumnezeu ca pe tine însuți”, iar dacă aplicăm principiul UNIMII care spune că TOȚI SUNTEM UNUL ȘI UNUL ESTE TOT CEEA CE ESTE, ATUNCI TU EȘTI DUMNEZEU, TOTI SUNTEM DUMNEZEU numai ca-L manifestam diferit, nu uita că prin tot ceea ce faci î-L manifești pe Dumnezeu, nu uita că INTENȚIA este foarte importantă, că GÂNDURILE sunt foarte importante, că IMAGINAȚIA susținută de INTENȚIE te va creea pe TINE și realitatea în care vei trăi.
Pentru toți cei care doriți să aprofundați această temă, acest subiect al CREAȚIEI, vă recomand să citiți cărțile lui Neville Goddard. Eu, în acest articol, am încercat doar să explic în alt mod, ceea ce Neville Goddard scrie în cărțile lui. Vă vor ajuta foarte mult în evoluție, în dezvoltarea personală.
Haideți sa dăruim împreună tuturor Iubire și Lumină, să manifestăm în orice împrejurare iubirea necondiționată să dăruim Iubire și Lumină mamei noastre Geea și să-i mulțumim pentru susținerea pe care ne-o acordă în evoluția noastră ACUM ȘI AICI.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu