joi, 12 aprilie 2018

TOȚI SUNTEM UNUL!


TOŢI SUNTEM UNUL ȘI UNUL ESTE TOT CEEA CE ESTE! Sunt convins că aţi mai întâlnit această afirmaţie. Unii aţi înţeles perfect semnificaţia ei, unii mai puţin,  unii deloc, iar unii nici nu v-aţi bătut capul cu ea, cu toate că este foarte important să conştientizăm acest lucru.
Dar să începem mai de departe, de la corpul uman. Corpul uman, aşa cum a fost el conceput şi creat, este extraordinar de complex. Este un microunivers în manifestare. La naștere, fiecare dintre noi suntem 75% apa, după care, pe vreme ce înaintăm în vârstă, procentul de apă scade pana la 50%. În Univers, apa este elementul cel mai întâlnit  sub toate formele.
Indiferent de rasă, albă, neagră, galbenă, roşie, corpul uman este identic din toate punctele de vedere. Excepţiile sunt nesemnificative şi reprezintă anomalii provocate de noi înşine de-a lungul reântrupărilor, anomalii datorate în mare parte problemelor karmice.  Organele interne sunt identice si funcţionează identic,  indiferent de culoarea pielii. Sângele este roşu la toţi, diferenţa constă doar în grupa sangvină şi RH. Cu siguranţă că se poate administra la nevoie sânge de la un om cu pielea neagră la unul cu pielea albă sau galbenă şi invers, la fel  cum se poate face transplanturi de organe de la unii la ceilalţi, dacă există compatibilităţi între ei. Pielea este doar un înveliş a cărei culoare este nesemnificativă. Nu are rost să intrăm în amănunţime cu alcătuirea corpului uman, pentru că este clar că suntem cu toţii la fel din punct de vedere constructiv şi funcţional.
De aici reiese un lucru foarte important şi anume, TOŢI AVEM ACELAŞI CREATOR. Există doar diferenţe fizionomice care ne diferenţiază, dar asta nu ar trebui sa constituie o problemă majoră, şi nici nu constituie, atâta timp cât se casătoresc oameni albi cu negri, galbeni cu albi şi aşa mai departe, deci există metişi, care constructiv sunt identici cu noi. Este foarte important sa conştientizăm că TOŢI SUNTEM LA FEL din punct de vedere „constructiv şi funcţional”. 
Este foarte adevărat că trupul  a fost construit PERFECT din toate punctele de vedere, iar la începuturi, oamenii trăiau sute şi chiar mii de ani în acest trup. Fiii de Dumnezeu care s-au întrupat în diferite perioade de timp pe această planetă, au venit pentru a ne ajuta să evoluăm şi pentru a ne arăta CALEA normală şi firească a evoluţiei. Ultimul Fiu de Dumnezeu care s-a reântrupat acum mai bine de 2000 de ani, cunoscut sub numele de Iisus Hristos, în afara faptului că ne-a arătat CALEA ce o avem de urmat pentru o evoluţie normală, ne-a demonstrat că putem deveni nemuritori în trup. Astfel ne-a demonstrat ca trupul are o construcţie prefectă care poate deveni nemuritor dacă noi urmăm CALEA LUMINII ŞI IUBIRII NECONDIŢIONATE.  Noi considerăm trupul ca fiind doar un „vehicul” al sufletului. Sufletul, spiritul, nu are culoare, religie, naţionalitate etc.,  ci este doar energie. SURSA sufletului este aceiaşi pentru TOŢI. Fiecare o numim cum dorim, DIVINITATE, TOT CEEA CE ESTE, DUMNEZEU, mai putin contează numele pe care noi îl atribuim  SURSEI PRIMORDIALE, pentru că SCÂNTEIA DIVINĂ din fiecare din noi provine din aceiaşi SURSĂ, iar acest lucru nu poate fi negat şi contrazis de nimeni. Din acest motiv, energetic, vibraţional TOŢI SUNTEM INTERCONECTAŢI ÎNTRE NOI şi în acelaşi timp cu SURSA PRIMORDIALĂ. NOI TOŢI FACEM PARTE DIN SURSA PRIMORDIALĂ ŞI SURSA PRIMORDIALĂ ESTE PREZENTĂ ÎN FIECARE DIN NOI ÎN ACELAŞI TIMP. Rezultatul final este ca TOŢI SUNTEM UNUL iar UNUL ESTE TOT CEEA CE ESTE. Mare atenție însă! CREATORUL, TOT CEEA CE ESTE, SURSA PRIMORDIALĂ, sau cum doriți voi sa-I spuneți, se manifestă prin TOATĂ CREAȚIA, care în planul nostru este reprezentată și de regnul animal și de regnul vegetal și de regnul mineral. Asta înseamnă că NOI, suntem interconectați cu toate regnurile existente pe această planetă. Dacă veți gândi logic veți vedea că nici nu se putea altfel. TOȚI suntem AICI ȘI ACUM pentru a EVOLUA ȘI PENTRU A NE AJUTA UNII PE CEILALȚI ÎN EVOLUȚIE.
Din păcate, noi am uitat acest lucru extrem de important şi  am creat foarte multe sisteme de departajare, de împărţire pe diferite categorii cum ar fi, de culoare, religioase, etnice, materiale, profesionale, muzicale etc,  de fapt am creat un sistem prin care putem fi manipulați, prin care ni se zgândărește EGO-ul pentru a fi dezbinați . Marea masă de oameni nu ar da nicio importanță, nici unui criteriu de departajare dacă nu ar fi agitatorii care provin din cei ”care au de câștigat” din dezbinarea celor mulți, din frică, războaie sau atentate teroriste. Unii dintre noi încă sunt rasişti, au ceva impotriva rasei negre sau galbene și invers.  De ce? Sunt destule inimi de negri care bat în corpurile oamenilor albi şi invers. De ce nu vă puneți întrebări de genul: De ce încă există droguri??? De ce facem reclamă la alcool??? De ce facem reclamă la produse total toxice organismului uman??? De ce acceptăm să mâncăm produse care ne îmbolnăvesc și ne ucid încet dar sigur??? De ce acceptăm să fabricăm aceste produse toxice??? De ce încă există foamete în unele țări??? De ce nu s-au descoperit încă remedii la bolile grave??? De ce fabricăm arme pe care le folosim la omorârea altor oameni???
 De ce ne naștem din IUBIRE ȘI LUMINĂ iar pe parcursul vieții uităm acest lucru? De ce se întâmplă toate acestea? Răspunsul este simplu. Am uitat că TOȚI SUNTEM UNUL. Cel ce face rău celor din jurul lui, pentru a obține bani, avantaje materiale, poziții sociale sau politice, crede că lui nu i se va întâmpla nimic. Problema este că afectând negativ pe cei de lânga tine, te afectezi inclusiv pe tine pentru că ești interconectat cu ei și de fiecare dată ce vei dărui aceea vei primi, pentru că ești conectat ca într-o rețea de calculatoare. Dacă introduci un virus într-o rețea din care și tu faci parte, virusul te va afecta și pe tine. Asta nu înțeleg mulți, că toți suntem interconectați, că toți UNUL SUNTEM și nu poți să afectezi pe cineva fară să fii și tu afectat. Atunci când faci bine cuiva, de fapt ție îți faci bine, când dăruiești cuiva ceva, ție îți dai de fapt și exemplele pot continua.
NOI, oamenii, am scos din calcul regnul mineral, regnul vegetal și regnul animal și zilnic afectăm aceste regnuri fără milă, considerând că NOI suntem stăpânii planetei, că NOI suntem singura specie evoluată de pe planetă. Oare NOI suntem cea mai evoluată specie de pe planetă??? Depinde ce înțelege fiecare din noi prin EVOLUȚIE. Poate suntem cei mai evoluați din planul 3D material, dar oare nu există oameni și în alte planuri mai subtile de pe planeta? S-a scris foarte mult despre civilizațiile din interiorul planetei, dar nimeni nu ia în calcul aceste civilizații. De ce?
Mulţi aşteaptă să vină CINEVA să rezolve toate problemele existenţiale şi să îndrepte ceea ce noi am stricat.  Nu va veni nimeni să facă acest lucru. Schimbarea trebuie să vină din NOI, din FIECARE din NOI. Este foarte adevărat că primim ajutor în fiecare moment pentru a face acest lucru, este foarte adevărat că peste tot în lume se nasc copii (entități) cu misiunea de a ne ajuta să ne schimbăm. Problema este că NOI, MULŢI DINTRE NOI, refuzăm să ne schimbăm, refuzăm să evoluăm în direcţia corectă. Suntem ajutați să evoluăm, dar nu va hotărâ nimeni în locul nostru când să ne schimbăm atitudinea, intențiile, comportamentul etc.  NOI suntem cei care trebuie să facem schimbarea.
Când vom reuși să ne detașăm de planul material, de planul 3D cu tot ceea ce înseamnă el și vom accepta că există și planuri cum ar fi, planul astral, planul mental, planul cauzal, atunci când ne vom iubi unii pe ceilalți necondiționat, când vom conștientiza și vom accepta că TOȚI SUNTEM UNUL atunci se va produce schimbarea pe care TOȚI ne-o dorim.
Gândiți și acționați întotdeauna pozitiv benefic față de tot ceea ce înseamnă CREAȚIE, dăruiți LUMINĂ și IUBIREA tuturor celor din jurul vostru și mai ales mamei noastre GEEA, entității minunate a planetei PĂMÂNT și nu uitați să mulțumiți zilnic pentru tot ajutorul de lumină și iubire pe care-l primiți necondiționat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu