miercuri, 15 decembrie 2010

Cum sa ne crestem copiii - final


Un parinte trebuie sa fie un model de cinste, corectitudine si comportament. Niciodata sa nu vorbiti urat, necivilizat, in fata copilului, niciodata nu trebuie sa-i aratati ca sunteti suparat sau nervos si mai ales sa veniti nervos si sa va descarcati nervii pe copil. Parintii NU AU VOIE NICIODATA sa se certe in fata copiilor sau mai rau, sa se loveasca si sa-si adreseze cuvinte jignitoare. Daca vreti sa aveti un copil sanatos fizic si psihic atunci trebuie sa-l cresteti in spiritul invingatorilor si sa-l invaluiti in dragostea si iubirea voastra.. FOARTE IMPORTANT, atunci cand copiii sunt foarte mici, cateva saptamani, o luna sa incepeti prin a le imprima in subconstient programe de evolutie sanatoase. O sa spuneti, “- Cum se face acest lucru?” Este foarte simplu. Mama, pentru ca ea va sta foarte mult cu copilul, trebuie sa-i cante sau sa-i sopteasca incet si suav copilului o “formula” care va deveni program pentru acel copil. Aceasta formula poate cuprinde toate calitatile pe care doriti sa le aiba copilul vostru atunci cand va creste. De asemenea, nu uitati sa-i introduceti in program, formula “esti un copil perfect sanatos fizic si psihic, LUMINA SI IUBIREA BUNULUI DUMNEZEU te cuprinde in totalitate. Stramosii nostri daci, erau foarte elevati spiritual. Ei traiau in perfecta armonie cu CREATIA DIVINA. De pe vremea dacilor nu a ramas nici o invatatura spirituala scrisa. pentru ca lor li se transmitea totul in mod direct prin conducatorul si zeul lor Zamolxis (Zamolxe). Invataturile lor insa s-au transmis diin generatie in generatie prin preotii daci si getodaci, din tata in fiu si numai in cazuri speciale anumitor oameni din zilele noastre care au ajuns la un grad de elevare spiituala inalt, capabili sa primesca informatiile respective.
Nimeni nu va spune sa izolati copiii de tot ceea ce inseamna tehnologie noua si sa-l cresteti in padure, dar ce pot sa va spun este ca nu trebuie sa-i faceti dependenti de aceasta tehnologie. Am introdus acest subiect, “Cum sa ne crestem copiii” tocmai pentru faptul ca foarte multi copii din zilele noastre nu au avut parte de o educatie sanatoasa si corecta inca din primele zile de viata, iar in prezent se duce o lupta acerba de catre multe forte malefice pentru a distruge in totalitate informatiile din ei care i-ar mai putea ajuta sa revina la o viata sanatoasa, prin metode cum ar fi:
- implementarea dorintelor profund materialiste de A AVEA ... un anumit lucru:
- indepartarea de la orice activitate spirituala (si aici nu ma refer neaparat la a se duce la biserica).
- incurajarea consumului de substante halucinogene, droguri etc.
- limitarea la minim pana la excluderea posibilitatilor tinerilor de a lucra in domeniile pentru care s-au pregatit, descurajandu-i si obligandu-i sa faca  munci umilitoare.
- incurajarea violentei inca de cand sunt mici, prin jocuri, desene animate, filme.
- incurajarea pornografiei prin toate metodele de informare in masa.
- promovarea non-valorilor si a nepotismului
Si lista ar putea continua foarte mult. Din acest motiv, pledez pentru o educatie sanatoasa bazata pe principii sanatoase si in perfecta armonie cu LEGILE DIVINE. Poate o sa spuneti, ca va tot “stresez” cu aceste LEGI DIVINE. Departe de mine gandul dea face acest lucru. Vreau doar sa va fac sa intelegeti ca aceasta cale a materialismului pe care suntem impinsi, este total gresita, deoarece atrage foarte multe consecinte, evenimente, negative pentru ca se implementeaza in constiinta oamenilor ca TREBUIE SA AIBA un anumit lucru. Orice lucru din aceasta viata este trecator si daca il cumparati azi, muncind cativa ani pentru a-l obtine, in urmatoarea secunda il puteti pierde. Si atunci va pun intrebarea “-Merita sa va pierdeti timpul si energia in aceasta directie?” Oare nu observati ca suntem "impinsi" spre aceste lucruri pentru a abandona definitiv planul spiritual? Nu va lasati copiii sa cada in aceasta plasa. Explicati-le ca nu sunt formati numai din materie grosiera si ca aceasta forma este doar temporara, si ca de fapt, EU-l din interior, spiritul din ei a acceptat sa-si coboare frecventa de vibratie pentru a se intrupa pe acest pamant, doar temporar si NUMAI PENTRU A EVOLUA SPIRITUAL. ACESTA ESTE ADEVARATUL MOTIV PENTRU CARE NE AFLAM AICI SI ACUM.
Nu treceti tot prin filtrul mintii. "Ganditi" cu sufletul. Aduceti LUMINA DIVINA  in voi si veti afla cine sunteti cu adevarat. Nu va mai lasati manipulati si atrasi in jocul celor care va vor ancorati in materialitate. Nu va mai negati originea DIVINA. Fiecare din noi suntem o "scanteie" din TOT CEEA CE ESTE, adica din DUMNEZEU, pe care mintea omeneasca nu-l poate defini si cuprinde in totalitate. 
In speranta ca veti incerca sa acceptati ceea ce sunteti si veti actiona in sens pozitiv, NU UITATI, INDIFERENT DE CEEA CE SE INTAMPLA IN JURUL VOSTRU, GANDITI INTOTDEAUNA POZITIV!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu