duminică, 20 martie 2011

EGREGORUL PAMANTULUI - Completari

      Revin cu completari la acest subiect, care mi se par importante pentru cei care citesc.
      Spuneam ca egregorul Pamantului este format din totalitatea egregoarelor tuturor entitatilor care traiesc pe aceasta planeta. De asemena, spuneam ca egregoarele contin informatii, energii, "fluide" care apartin fiecarui regn in parte. Omul, fiind entitatea cea mai evoluata de pe aceasta planeta, din punct de vedere spiritual, poate accesa informatii din egregoarele tuturor celorlalte entitati mai putin evoluate, acestea din urma neputand avea acces la egregorul regnului uman.
      EGREGORUL PAMANTULUI contine informatii si energii ale tuturor entitatilor care au trait pe aceasta planeta de cand aceasta a luat fiinta. inclusiv ale tuturor civilizatiilor umane care au trait de-a lungul timpului pe aceasta planeta. Sigur, va veti pune intrebarea "- De ce nu puteam accesa informatii exacte din EGREGORUL PAMANTULUI despre toate civilizatiile care au trait pe Pamant?"
      Raspunsul este foarte simplu. Civilizatiile care au atins un nivel de elevare spirituala mult mai ridicat decat al actualei civilizatii umane din care facem si noi parte, au "impregnat" EGREGORUL PAMANTULUI din acea perioada cu informatii care au "amprenta" nivelului de elevare al respectivei civilizatii din acea perioada. Pentru a putea avea acces la acele informatii, noi, TREBUIE sa avem cel putin nivelul de elevare spirituala pe care l-a avut acea civilizatie din acea perioada, altfel, nu putem accesa aceste informatii exacte, singurele izvoare de informatii referitoare la aceste civilizatii, la care puteam avea acces, fiind cele arheologice....., daca exista. Fiecare zona a Pamantului in care se "stie" sau se presupune ca au trait civilizatii care au atins un grad de elevare spirituala si de evolutie ridicat are "impregnat" in EGREGORUL acelei zone, informatii extraordinare si foarte exacte despre acele civilizatii. Oamenii zilelor noastre vor putea avea acces la acele informatii numai atunci cand vor atinge nivelul de elevare spirituala al acelei civilizatii si asta pentru ca oamenii trebuie sa inteleaga ca trebuie sa fie pregatiti pentru a putea intelege acele informatii si trebuie sa aiba dezvoltat la fel de mult simtul responsabilitatii. Oare in ce scop ar folosi oamenii zilelor noastre informatiile dintr-un domeniu cum ar fi, combustibilii sau metodele de propulsie al aeronavelor? In scop pasnic sau in scop militar pentru distrugerea altor natiuni? RESPONSABILITATEA accesului la astfel de informatii este foarte mare, din acest motiv, aceasta creste odata cu cresterea nivelului de elevare spirituala. 
      Exista oameni, la ora actuala, pe Pamant, care au atins un nivel de elevare spirituala poate mai ridicat decat al multor civilizatii care au trait pe aceasta planeta, dar care tocmai pentru ca au un simt al responsabilitatii foarte ridicat nu vor face niciodata publice aceste informatii deoarece, majoritatea dintre noi, nu vom sti cum sa folosim aceste informatii si mai ales in ce scop.... Exista destule dovezi ca noi, oamenii zilelor noastre, "am reusit" sa demonstram ca nu stim sa folosim informatiile pe care le detinem, pe care le-am descoperit, majoritatea folosindu-le in scopuri distructive.
     Concluzia este ca EGREGORUL PAMANTULUI este un izvor extraordinar, o banca de date extraordinara cu informatii  din toate domeniile, accesul la aceste informatii este, din fericire, restrictionat de gradul de elevare spirituala al celui (celor) care doreste (doresc) sa le acceseze.
     Daca va ma trebui, voi mai reveni cu informatii referitoare la acest subiect. 
     NU UITATI, INDIFERENT DE CEEA CE SE PETRECE IN JURUL VOSTRU, DARUITI IUBIRE SI LUMINA TUTUROR, NU INTRATI IN REZONANTA CU ENERGIILE NEGATIVE EMISE DE OAMENII CU CARE INTRATI IN CONTACT, SAU CU INFORMATIILE  NEGATIVE PE CARE LE AFLATI DIN DIFERITE SURSE,  RESPECTATI ENTITATEA VIE PLANETA PAMANT, GANDITI SI ACTIONATI INTOTDEAUNA POZITIV SI IN SPRIJINUL VIETII.
      

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu