duminică, 16 ianuarie 2011

Vibraţia şi Elevarea Spirituală

       Vă veţi întreba, poate, ce au în comun cele două aspecte? In primul rand tot ceea ce se află in jurul nostru este vibraţie. Mai concret, mineralele au un nivel vibrational, plantele au alt nivel vibrational, animalele au alt nivel vibraţional, iar fiecare dintre ele, vibreaza pe o frecventa proprie, in functie de nivelul de elevare pe care il au in cadrul regnului din care fac parte. Inclusiv Planeta Pământ are nivelul ei vibraţional, care se numeşte Rezonanta Schumann, după numele celui care a făcut această descoperire, rezonanţă care în ultimii ani a crescut foarte mult, dând naştere la tot felul de schimbări.
        Timp de mii de ani, Rezonanta Schumann, sau pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secunda, constanta fiind folosita in domeniul militar. Insa, din 1980, rezonanta a inceput sa creasca incet, acum fiind de 12 cicli pe secunda. Acest lucru inseamna ca ziua are numai 16 ore, in loc de 24, cat era odinioara.
        Odata cu creşterea Rezonanţei Schumann, creste şi nivelul vibraţional al oricarei fiinte de pe Terra. De aici si motivul pentru care unii oameni se simt mai “ciudat” in ultima perioada si se vor simti in continuare, deoarece schimbarile care au loc la nivel vibrational afecteza orice sistem viu si în planul fizic.
        TOT CEEA CE ESTE, ESTE VIBRATIA SUPREMA, adică cel mai înalt grad al vibraţiei, vibraţia CREATORULUI TUTUROR.
       Totul se află într-o continuă mişcare şi transformare, totul vibrează sau rezonează pe o anumită frecvenţă.
       Acum, entitatea spirituală din trupurile noastre are nivelul vibraţional, sau frecvenţa vibraţională conformă cu gradul nostru de elevare spirituală. La un moment dat, o entitate umană spirituală, se poate afla în trei ipostaze:
1. se întrupează cu o anumită  frecvenţă vibrationala, iar prin actiunile sale, unele benefice, altele malefice, nu reuşeşte să eleveze în viata respectiva si "pleaca" cu aceiasi frecvenţă vibrationala, adică cu acelaşi grad de elevare spirituală, din acest motiv se spune ca acea entitate si-a pierdut timpul degeaba in acea viata;
2. se întrupează cu o anumită  frecvenţă vibrationala, prin actiunile sale reuseste sa eleveze, adică sa-si ridice frecventa vibrationala si in acest fel, atunci cand "pleaca" se va duce intr-un cer cu o densitate luminică corespunzătoare noului nivel de elevare spirituală;
3. se întrupează cu o anumită  frecvenţă vibrationala iar prin acţiunile sale, dominant malefice îşi va cobori frecvenţa vibrationala, adică acea entitate umană va involua.
       Din acest motiv, fiecare dintre noi este unic. Ne deosebim în mod clar prin acest grad de elevare spirituală. Acest grad de elevare spirituală ne defineşte ca entitate, ne defineşte acţiunile, modul de gândire si de percepţie a realităţii din jurul nostru. Din acest motiv, există oameni geniali, exista oameni benefici, buni, am spune noi, normali, există oameni ai extremelor, care uneori acţionează benefic, iar alteori malefic şi există oameni malefici, care îşi petrec viaţa în trup doar pentru a face rău tuturor celor din jur, inclusiv lui.
        Sunt cazuri, în care o entitate spirituală cu un grad de elevare spirituală foarte mare, acceptă să se întrupeze, doar pentru a ajuta omenirea, prin învăţăturile sale, să eleveze. Este un sacrificiu enorm pentru acea entitate să accepte să „trăiască” într-un trup şi într-un mediu cu o vibraţie mult inferioară ei. De asemenea, există cazuri în care însuşi Creatorul trimite o entitate sau mai multe entităţi cu grade de elevare foarte apropiate de a LUI, aceştia sunt FII de DUMNEZEU, sau după caz, Sfinţi, pentru a ajuta omenirea în perioadele de răscruce. Important este că, periodic, omenirea se bucură de ajutorul Creatorului a cărui Iubire pentru oameni este infinită, prin trimiterea unor entităţi foarte evoluate spiritual.
          La momentul actual, am ajuns în faza în care TREBUIE să evoluăm pentru a ţine ritmul creşterii vibraţiei personale cu cea a Planetei. Dacă nu vom reuşi să CONŞTIENTIZĂM schimbările care au loc în jurul nostru şi necesitatea de a evolua spiritual, atunci ne vom autoelimina.   Ce trebuie să facem pentru a evolua de fiecare dată când ne întrupăm? Vom afla în articolul viitor.Până atunci, nu uitaţi, INDIFERENT DE CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN JURUL VOSTRU, GÂNDIŢI ŞI ACŢIONAŢI POZITIV.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu