sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Elevarea Spirituala - Cresterea frecventei de vibratie proprie


După ce am aflat şi am CONŞTIENTIZAT tot ceea ce ne poate coborî frecvenţa de vibraţie a organismului, ceea ce ne întârzie elevarea spirituală, să încercăm să descoperim ceea ce ne poate creşte vibraţia organismului, ajutându-ne astfel să elevăm.
Bineînţeles, toate cele descrise în articolul trecut ca fiind negative, malefice, de data aceasta schimbându-le polaritatea. În altă ordine de idei, TREBUIE sa GÂNDIM POZITIV, BENEFIC, TREBUIE SĂ ROSTIM CEEA CE GANDIM BENEFIC ŞI NU TREBUIE să introducem în limbajul nostru nici o expresie sau cuvânt care este încărcat cu energie negativă sau se poate interpreta astfel, TREBUIE să acţionăm în conformitate cu gândurile noastre benefice, adică SĂ FACEM FAPTE BUNE.
Toate acestea, le putem face, în primul rând tratând cu RESPECT TOT CEEA CE ÎNSEMNĂ CREAŢIE DIVINĂ, adică toate sistemele vii, mineralele, vegetalele, animalele şi oamenii. Mulţi dintre noi, dispreţuiesc natura, aruncând fel şi fel de resturi, gunoaie, sau, mai rău, substanţe toxice, radioactive, deosebit de periculoase pentru toate sistemele vii, nu numai pentru om, cu toate ca NATURA ne asigură aerul, apa si hrana zilnică. După cum observaţi cu toţii, NATURA ne dă SEMNE că am întrecut măsura şi nu ne mai rabdă acţiunile noastre îndreptate împotriva vieţii. Să nu credeţi că „se întâmplă” să fie furtuni, cutremure, uragane, inundaţii, erupţii ale vulcanilor care până acum au „dormit” sute de ani. Nimic nu este ÎNTÂMPLĂTOR. Totul are un sens, un scop.
Sunt foarte mulţi oameni care ucid animalele din plăcere sau pentru că le aduc bani foarte mulţi. Oamenii, prin acţiunile lor nesăbuite au distrus ecosisteme întregi, punând în pericol existenţa a foarte multe specii de animale, mamifere, etc.
TREBUIE să înţelegem că PLANETA PĂMÂNT ESTE O ENTITATE VIE şi trebuie să o tratăm şi să o respectăm ca atare. Ce s-ar întâmpla cu noi, dacă pentru numai câteva secunde Planeta s-ar opri din rotaţia ei în jurul Soarelui şi din rotaţia în jurul propriei axe, sau şi-ar încetini viteza la jumătate? Mulţi vor spune, „- acest lucru este imposibil”. Oare? Ce anume, sau cine produce cele două tipuri de rotaţii? Planeta Pământ, celelalte planete, Soarele, Luna, Galaxiile, Universul în care trăim, sunt toate PERPETUUM MOBILE? Nu ştiu cât ne va mai răbda Pământul acţiunile noastre distructive. Sigur, nu mult timp, pentru că, deja, Planeta Pământ şi-a crescut nivelul vibraţional, actualmente fiind de 12 cicli/secundă şi creşte în continuare. Motivul este simplu. Pământul ne obligă să ne schimbăm atitudinea faţă de toate sistemele vii pe care le susţine. Noi, putem alege să facem acest lucru şi în acest caz vom eleva împreună cu planeta, sau putem alege să ne păstrăm aceiaşi atitudine distructivă ca şi până acum, caz în care ne vom elimina singuri din sistemul viu.
Pentru a eleva, trebuie să ne schimbăm atitudinea, modul de gândire, de acţiune, de exprimare, sentimentele, tot ceea ce produce energii negative, malefice. Trebuie să DĂRUIM TUTUROR IUBIRE.  IUBIREA, acest sentiment DIVIN, este CALEA către ELEVARE. Nu mă refer la iubirea trupească ci la SENTIMENTUL IUBIRE pe care-l simţim în adâncul sufletului nostru, faţă de tot ceea ce ne înconjoară. Acestui sentiment nobil, nu-i poate rezista nimic malefic. ENERGIILE IUBIRII ARD ORICE ENERGIE MALEFICĂ. Atunci când cineva îndreptă către voi energii negative prin gânduri, cuvinte, fapte…etc. IUBIŢI-L ŞI „ÎMBRĂCAŢI-VĂ” ÎN LUMINA DIVINĂ. Acesta este „scutul”, „protecţia” împotriva oricărui atac energetic care ar putea fi îndreptat către oricare dintre voi. Vom vorbi şi despre atacurile energetice în alte articole.
  Sunt conştient că această schimbare ar trebui să se producă în conştiinţele tuturor oamenilor acestei Planete, pentru a avea un efect deosebit de benefic, dar, noi, ca naţiune, dacă ne vom schimba, putem produce un val de energie benefică care ar ajuta la schimbarea tuturor. Şi asta este destul de dificil, pentru că, după cum am mai scris, fiecare om este unic în felul lui şi fiecare are nivelul lui de elevare spirituală, iar MATERIALISMUL zilelor noastre distruge încet dar sigur partea spirituală din noi, transformându-ne în sclavii tehnologiei. Ce s-ar întâmpla daca Soarele ar erupe foarte puternic şi ar trimite către Pământ energii atât de puternice încât ar arde tot ceea ce însemnă tehnologie şi ar dispare posibilitatea folosirii curentului electric? Eu nu vreau să mă gândesc la posibilitatea producerii acestui lucru, dar vă las pe voi să răspundeţi ce aţi face în această situaţie?
DĂRUIŢI IUBIRE şi o veţi primi înapoi, TRIMITEŢI LUMINĂ PESTE TOT şi veţi fi înconjuraţi de LUMINĂ, nu judecaţi acţiunile nimănui şi nu veţi fi judecat de alţii, MULŢUMIŢII BUNULUI DUMNEZEU, pentru tot ceea ce aveţi şi pentru că vă treziţi în fiecare dimineaţă sănătoşi şi nu vă doriţi bogăţii şi avere. Toate acestea sunt trecătoare ca şi frumuseţea trupească. Când vine vremea să „PLECĂM” luăm cu noi doar „zestrea” SUFLETEASCA. Unii dintre voi veţi spune ca veţi lăsa averile copiilor voştri. Eu vă întreb, „- ştiţi sigur câte zile vor trăi copiii voştri ca să se „bucure” de averea lăsată?”. Nu vă mai consumaţi energia, sănătatea şi timpul adunând averi. Toate aceste activităţi sunt încărcate de energii negative. Dacă aveţi averi, obţinute cinstit, prin sudoarea frunţii voastre, fără să fi afectat viaţa altor semeni, fără să fi produs suferinţă altor semeni şi aveţi un suflet nobil, atunci nu vă va deranja dacă veţi dărui şi săracilor din ea.
DĂRUIND VEŢI PRIMI. Nu uitaţi însă, că întotdeauna VEŢI PRIMI NUMAI CEEA CE DĂRUIŢI. Elevarea spirituală o veţi obţine numai dacă veţi sădi IUBIRE, DRAGOSTE, LUMINĂ ÎN SUFLETELE VOASTRE şi nu veţi mai pune pe primul plan dorinţele materiale şi plăcerile trupeşti. SUFLETUL este SCÂNTEIA DIVINĂ care se hrăneşte numai cu IUBIRE ŞI LUMINA DIVINĂ. Atunci când veţi înţelege şi veţi CONŞTIENTIZA acest lucru, atunci se va realiza SCHIMBAREA în interiorul vostru. CÂND se va produce acest lucru? O SĂ ŞTIŢI ATUNCI!!!
Până atunci, nu uitaţi, INDIFERENT DE CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN JURUL VOSTRU, GÂNDIŢI ŞI ACŢIONAŢI ÎNTOTDEAUNA POZITIV!!!

2 comentarii:

Anonim spunea...

sa nu va suparati dar am de facut o remarca asupra tiparului exercitat de personalitatile ce le prezentati in imaginile paginilor dv.
Ce stiti cu adevarat despre ele?
V-ati gandit vreodata critic la ceea ce vi se prezinta ? Nu credeti ca daca diversiunea s-a atrecurat si in rugaciune ea nu s-a extins puternic in istorie?
Cuza spre exemplu este un periculos om politic care a fost instalat pentru a preda tarile Romane la consiliul de coroana tarista!ceea ce noi am primit ca informatie despre Monstruoasa coalitie acesta a fost monstruoasa pt. masoni la care a dat o lovitura cumplita nefinalizand actul de tradare care ne facea gubernie!Morala indoielnica a lui Cuza si Kogalniceanu este notorie prin escapadele nocturne la sotiile targovetilor plecati din localitate.
Stefan cel Mare este un domn remarcabil dar despre sfintenia lui trebuie sa ne mai gandim ca a avut o groaza de bastarzi!
Brancoveanu a fost torturat nu pt. ca nua renuntat la credinta - turcii aveau un simt al terenului destul de rafinat sa nu converteasac la islam domnii locali ceea ce asigura ascultarea de catre populaltie a poruncilor domnului. Brancoveanu, ca nici unul din domnitori avea o avere uriasa pe care a ascuns-o si a refuzat sa dea in vileag locul sub tortura.

Unknown spunea...

Fiecare domnitor si conducator al acestei tari a avut, ca orice om, parti bune si parti mai putin bune. STIU ca Al.I.Cuza a fost mason, ca de altfel toti cei din guvernul de atunci. STIU de asemenea ca s-a opus scoaterii articolului 6 din constitutia Romaniei de atunci, si pentru asta il respect. Eu nu am voie sa judec actiunile nimanui, cu atat mai mult unui fost conducator al acestei tari. Fiecare om isi asuma actiunile lui, pentru care va primi ce a daruit. Trebuie sa vedem ce a facut benefic fiecare om si nu sa-l judecam pentru greselile lui. IUBIREA SI COMPASIUNEA trebuie sa fie sentimentele care trebuie sa predomine in noi, daca vrem sa ridicam aceasta tara spiritual. IUBIREA, LUMINA, PACEA, ARMONIA, sa se reverse peste noi toti.

Trimiteți un comentariu