miercuri, 19 ianuarie 2011

Elevarea spirituală - "Calea" către LUMINĂ


Pentru a înţelege cum să ne ridicăm vibraţia proprie sau să elevăm spiritual, trebuie să înţelegem ce anume ne coboară nivelul vibraţiei şi ne duce către involuţie.
În primul rând, polaritatea primei forme de energie pe care o creăm, adică GÂNDUL. Gândurile negative, distructive, malefice, întotdeauna ne vor scădea nivelul vibraţiilor noastre. În funcţie de cât de malefic este acel gând cu atât ne va scădea nivelul vibraţiilor proprii, pentru că una este să gândesc la adresa unui om că este (……o trăsătură negativă în viziunea mea) şi alta este să gândesc şi să planific uciderea unui om. În cazul al doilea frecvenţa de vibraţie a propriului organism va scade foarte mult apropiindu-ne mai mult de demoni. Zicala „ai grijă ce-ţi doreşti că ţi s-ar putea împlini”, este foarte adevărată. Dorinţa este mai întâi  de toate, un gând. Deci, aveţi grijă ce vă doriţi şi mai ales cum gândiţi la adresa a tot ceea ce este viu din jurul vostru. V-am explicat modul de acţiune al legii atracţiei şi al legii acţiunii şi reacţiunii în postările de anul trecut, aşa că nu mă voi repeta.
În al doilea rând, VORBELE noastre ne pot coborî frecvenţa proprie de vibraţie, dacă acestea conţin energii negative, malefice, distructive. Atenţie, nu păcăliţi pe nimeni dacă spuneţi vorbe frumoase unei persoane, animal, plantă, dar de fapt gândurile voastre sunt negative, malefice la adresa acelui sistem viu. Nu puteţi spune „-dar am vorbit frumos cu …..” când de fapt aţi îndreptat o întreagă „artilerie” de gânduri negative către respectivul sistem viu (plante, animale, oameni). Minciuna este o faptă negativă, deci formata din energii negative.
Astfel, am ajuns şi la a treia formă de energie negativă care este FAPTA. Orice faptă care conţine energii negative ne scade frecvenţa proprie de vibraţie. Am scris şi despre această formă de energie şi despre energiile care sunt atrase de către toate cele trei forme de energii negative, în postările trecute.
Acum vă voi spune ceva „nou” poate, pentru unii dintre voi. Frecvenţa proprie de vibraţie scade, inclusiv dacă noi intrăm în rezonanţă cu vorbele,” întâmplările”, faptele negative ale celor din jurul nostru. De exemplu, dacă avem un prieten foarte bun care vine la noi şi ne spune „…..o rudă foarte apropiată are cancer” apoi începe să plângă….. Cum suntem obişnuiţi să reacţionăm? Ce gânduri îndreptăm către prietenul nostru şi către persoana respectivă? Aproape sigur, toţi îi vom privi cu compasiune şi ne va cuprinde un sentiment de tristeţe. Îi vom ajuta în vre-un fel pe cei doi gândind astfel? În nici un caz. Nu vom face decât să amplificăm energiile negative transmise de prietenul nostru. Bineînţeles că nu ne poate bucura o astfel de veste, dar nici nu trebuie să ne întristeze, pentru că tristeţea este o formă de energie negativă. Asta însemnă să nu intri în rezonanţă negativă cu o veste, faptă sau „întâmplare”. Unii dintre voi ar putea spune, „păi cum să reacţionez” altfel? Doar sunt om şi am sentimente…..Da! Toţi avem sentimente. Astfel, am ajuns şi la alta formă de energie. SENTIMENTELE. Sentimentele pot fi, de asemenea, benefice, pozitive sau malefice, negative. Ura, invidia, dorinţa de îmbogăţire prin orice mijloace (avarii), gelozia,…. etc. sunt foarte multe sentimente negative, ne coboară foarte mult frecvenţa proprie de vibraţie. Atenţie!!! FRICA, TEAMA, ANGOASA sub orice formă ar fi şi s-ar manifesta, este un tip aparte de energie negativă, care intră tot la categoria SENTIMENTE. Acest sentiment îl voi analiza separat pentru că este „mai special”, într-o postare viitoare.  Sper că aţi înţeles ce însemnă să intri în rezonanţă cu….. ceva negativ. În termeni ştiinţifici, a rezona cu ceva sau a intra în rezonanţă cu ceva, însemnă a căpăta (a prelua) aceiaşi frecvenţă de rezonanţă cu emiţătorul acelei frecvenţe.  
Deocamdată, mă voi opri aici cu acest articol. Până data viitoare, nu uitaţi, INDIFERENT DE CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN JURUL VOSTRU, GÂNDIŢI POZITIV ÎNTOTDEAUNA!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu