luni, 20 aprilie 2015

VIITORUL ESTE CREAT DE NOI, ACUM!




Influenţa energiei gândurilor asupra vieţii noastre am arătat-o în multe articole, dar observ că, în continuare, sunt mulţi oameni care nu ţin cont de acest lucru, dar se miră că sunt bolnavi, ei sau membrii familiilor lor, că nu le ies lucrurile aşa cum şi-ar dori, dar nu conştientizează cauza.
Cu riscul că mă voi repeta, vreau să conştientizaţi că GÂNDUL  însoţit de IMAGINAŢIE, pun în mişcare forţe şi energii care pot afecta PREZENTUL şi VIITORUL fiecăruia dintre noi.
În mod conştient sau nu, noi ne creăm în continuu lumea în care trăim, prin gânduri şi imaginaţie. La fel ne creăm şi pe noi înşine, starea noastră de sănătate, bunăstarea noastră materială şi multe altele. De exemplu, dacă ne dorim o casă, imediat asociem acestui gând, o imagine a casei pe care ne-o dorim. Această casă trebuie construită mental în detaliu. Amplasament, mediul înconjurător, relief, arhitectură, interior, absolut tot ce ţine de această casă. Pentru că nu avem această casă, o plasăm undeva ca plan, în VIITOR. Important este ca periodic să alimentăm şi să susţinem imaginea dorinţei noastre cu energia bucuriei de a avea această casă. Universul va pune în mişcare forţe, energii şi entităţi nebănuite de noi, care vor „lucra” pentru materializarea gândului şi mai ales imaginii plasate de noi în VIITOR. Lucrurile „se vor aranja” pe parcurs, astfel că să nu vă miraţi că la un moment dat, poate peste ani de zile, veţi avea casa mult dorită…. cândva.

Aproape la fel stau lucrurile şi când vorbim de starea de sănătate, numai că aici intervine şi legea karmei. Nu uitaţi că faptele bune, compasiunea, iertarea şi manifestarea iubirii necondiţionate faţă de toată creaţia Divină, şi mai ales faţă de cei cărora le-aţi greşit, prin gând, cuvânt sau faptă, vă pot curma suferinţa, vă pot însănătoşi mult mai repede, pentru că astfel se va restabili ECHILIBRUL, ARMONIA TOTULUI. Trebuie să conştientizăm că dacă nu există un echilibru, o egalitate, între ceea ce gândim, ceea ce spunem şi ceea ce facem, vom da naştere la  dizarmonii care ne vor produce suferinţă, nouă şi celor din jurul nostru.
Sunt destui oameni, care atunci când se îmbolnăvesc, în loc să gândească pozitiv şi să se imagineze sănătoşi, îşi imaginează fel şi fel de scenarii negative, sau se gândesc că vor muri, apoi se miră că experimentează ceea ce şi-au imaginat. Dacă acum vă gândiţi că datorită unei boli vă veţi îmbolnăvi şi nu ştiu ce alt organ, să nu vă miraţi ca la un moment dat (mai devreme sau mai târziu), în VIITOR, veţi experimenta, veţi trăi experienţa bolii respective. Gândul şi imaginaţia sunt energii foarte puternice care ne afectează atât PREZENTUL cât şi VIITORUL. Noi, la un moment dat, suntem „rodul” gândurilor şi imaginaţiei noastre. Lumea în care trăim este rodul gândurilor şi imaginaţiei noastre. Trebuie să înţelegem şi să conştientizăm că noi suntem creatorii a tot ceea ce este în jurul nostru, iar experienţele pe care le trăim noi le atragem prin gândurile noastre, fiind creaţia imaginaţiei noastre. Nu trebuie să acuzăm pe nimeni pentru eşecurile noastre şi nu trebuie să lăudăm pe nimeni pentru reuşitele noastre. Divinitatea este Singura care poate interveni prin diferite Entităţi, şi care poate schimba anumite lucruri, mai ales dacă-I cerem ajutorul. Analizaţi, daţi timpul înapoi şi veţi constata că acum experimentaţi ceea ce aţi creat cu gândul şi imaginaţia, cu mulţi ani în urmă, poate chiar din copilărie. Unele lucruri le vom experimenta imediat ce le-am gândit şi imaginat, dar sunt multe pe care le vom experimenta peste mulţi ani, pentru că atunci se vor întruni toate condiţiile necesare.
Planul fizic în care trăim, este un plan grosier în care materializăm gândurile, proiectele noastre din TRECUTUL APROPIAT  sau din TRECUTUL ÎNDEPĂRTAT. Tot ceea ce creăm în planul fizic ia naştere mai întâi în alte planuri subtile, de care nu suntem conştienţi, dar pe care ar trebui să le conştientizăm, pentru că energia GÂNDULUI şi a IMAGINAŢIEI, sunt energii subtile care acţionează din planuri subtile şi care pun în mişcare forţe, energii şi entităţi din planurile subtile. Lumea în care trăim, este rodul gândurilor şi imaginaţiei noastre. Dacă vă doriţi o lume fără boli, fără războaie, fără sărăcie, haideţi să o creăm. Un singur om  nu poate să facă acest lucru. Împreună, toţi, putem să ne imaginăm o lume în care pacea, sănătatea, bunăstarea, armonia, să domine peste tot, şi astfel să o creăm pentru noi şi copiii noştri. NOI ne creăm VIITORUL şi LUMEA în care vrem să trăim. Când vom conştientiza cu toţii sau marea majoritate acest lucru, atunci se va produce o schimbare majoră, care ne va uimi.
Am întâlnit însă şi oameni, care suferă pentru că trăiesc în TRECUT.  Sunt oameni care nu pot uita experienţele traumatizante petrecute în copilărie, sau care nu au primit IUBIRE şi afecţiune maternă sau paternă în copilărie. Este adevărat că „lipsa IUBIRII” din viaţa unui copil poate afecta psihicul şi chiar fizicul acelui copil. „Lipsa IUBIRII” este cauza multor afecţiuni psihice dar şi cauza multor boli fizice. Am pus între ghilimele „lipsa IUBIRII”, pentru că Dumnezeu (fiecare îi spune cum doreşte), este IUBIRE, LUMINĂ, ADEVĂR şi cu mult mai mult de atât (nimeni nu poate să-L cuprindă într-o definiţie), şi nu aş dori să se înţeleagă că Dumnezeu a lipsit din viaţa acestor oameni, ci doar acel sentiment minunat al IUBIRII. Toţi aceşti oameni trebuie să înţeleagă şi să conştientizeze că TRECUTUL nu mai poate fi schimbat şi că singurul timp în care trăim este timpul PREZENT, respectiv momentul ACUM. Ancorarea în TRECUT, mai ales dacă a fost plin de suferinţă, le va produce în continuare suferinţă. ACUM trebuie să se bucure de tot ceea ce le oferă viaţa, ACUM trebuie să creeze prin GÂND şi  IMAGINAŢIE, ceea ce vor să experimenteze în VIITOR. Evenimentele din TRECUT nu mai pot fi schimbate, oamenii pe care i-am avut lângă noi şi care dintr-un motiv s-au altul au părăsit acest plan, nu mai pot fi aduşi înapoi. Toţi cei care se leagă singuri de amintiri petrecute în TRECUT, şi care le provoacă suferinţă, trebuie să înţeleagă că trebuie să trăiască bucuria momentului ACUM cu tot ce aduce el. PREZENTUL este al nostru, iar VIITORUL este ceea ce noi creăm ACUM.
Tuturor vă spun, dacă vreţi să fiţi sănătoşi, iertaţi pe cei care v-au greşit, feriţi-vă să-i judecaţi pe alţii, fiţi buni, blânzi, altruişti, modeşti, manifestaţi compasiune faţă de semenii voştri şi manifestaţi IUBIREA necondiţionată faţă de tot ceea ce înseamnă sistem viu, inclusiv faţă de entitatea Geea (Planeta Pământ), iar dacă vreţi să aveţi o viaţă frumoasă, numai cu bucurii, creaţi această realitate zilnic, mai întâi  prin GÂND ŞI IMAGINAŢIE. Veţi fi uimiţi să constataţi că ceea ce gândiţi şi imaginaţi aceea veţi trăi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu