miercuri, 25 octombrie 2017

PIEDICI ÎN EVOLUŢIA SPIRITUALĂ - 2



În articolul anterior am arătat un „motiv”, o piedică pentru care mulţi dintre noi nu evoluează în ritmul care ar trebui, sau chiar au staţionat din evoluţia lor ca entităţi de lumină şi iubire. Această „piedică” am arătat că este folosirea eronată a descoperirilor ştiinţifice. În acelaşi articol, am evidenţiat şi o „tabără” care acţionează în scopul întârzierii evoluţiei noastre. Sunt convins că veţi întreba cine sunt cei care acţionează pentru stoparea sau întârzierea evoluţiei noastre. Răspunsul este simplu. Sunt cei care folosesc cercetările psihologilor şi parapsihologilor pentru aflarea celor mai sigure metode de manipulare în masă şi de condiţionare psihică. Pe baza acestora, cunoscând foarte bine psihicul uman, cunoscând stimulii audio-vizuali prin care se pot manipula mari mase de oameni, se crează profile psihlogice pentru naţiuni întregi. Din aceste profile psihologice nu lipsesc cuvintele, partidele politice, entităţile statale etc care vor fi asociate ca fiind malefice, răspunzătoare cu tot ceea ce se întâmplă negativ în acea naţiune şi nu numai. Această „tehnică”se numeşte demonizare şi cu ajutorul ei sunt îndepărtaţi oamenii inteligenţi, bine intenţionaţi care ar dori să facă ceva benefic pentru societatea în care trăiesc şi sunt puşi în frunte oamenii corupţi sau coruptibili, uşor de manipulat, care ajung să-şi trădeze şi să-şi vândă foarte uşor ţara şi neamul din care fac parte, doar pentru bani şi poziţii sociale,  şi se reuşeşte manipularea unor mari mase de oameni cu foarte mare uşurinţă.  
S-a ajuns să se „demonizeze” confesiuni religioase şi chiar ţări.  Scopul, este crearea de conflicte interetnice, religioase care duc la destabilizarea unei ţări în scopul scindării ei în mai multe ţărişoare (principiul dezbină şi condu), pentru a fi mai slabă din punct de vedere economic şi militar, pentru a putea „avea acces” mai rapid la toate bogăţiile ei şi pentru a putea fi manipulată mai uşor; destabilizarea unei întregi regiuni pentru a putea da naştere mai uşor la războaie, revoluţii etc  scopul fiind acelaşi, economic şi de reducere a posibilităţilor oamenilor de a avea acces la cultură, pentru a putea fi mai uşor manipulaţi. Nu v-aţi întrebat niciodată de ce în majoritatea ţărilor şi pe aproape toate continentele oameni de diferite confesiuni religioase se înţeleg foarte bine, sunt prieteni şi chiar îşi întemeiează familii, iar în unele zone ale planetei nu reuşesc să facă pace, se urăsc şi se omoară unii pe alţii de foarte mulţi ani? Cine întreţine artificial aceste conflicte şi care sunt interesele de a menţine acea zonă instabilă?  Sunt cei care fac tot posibilul ca noi toţi să plecăm la serviciu dimineaţa şi să ne întoarcem acasă cât mai târziu şi mai obosiţi pentru a nu mai avea timp şi chef să facem vre-o activitate pentru evoluţia noastră spirituală, sunt cei care ştiu că vom deveni sclavii sistemului bancar, a plăcerilor, îndatorându-ne mereu doar pentru a ne cumpăra lucruri, pe care nu vom avea timp să le folosim şi care vor deveni „inutile” doar pentru că mereu va ieşi un model mai nou, sau pentru că se vor defecta imediat după expirarea perioadei de garanţie. Sunt cei care „ne dictează” modelele pe care „trebuie” să le urmăm. Sunt cei care sunt de acord să fim drogaţi, sunt cei care ştiu că tot ceea ce crează dependenţă este „benefic” pentru că devenim sclavi şi vom pierde timpul pentru a ne alimenta „plăcerea nevinovată”. Sunt cei care ştiu că trebuie să ne îndobitocească pe noi, dar mai ales pe copiii noştri şi folosesc toate mijloacele pentru acest scop, doar pentru a ne putea manipula mai uşor, sunt cei care fac tot posibilul să devenim cât mai bolnavi fizic şi psihic, inventând tot felul de viruşi pe care-i „scapă” accidental în atmosfera cam peste tot în lume, pentru a ne face dependenţi de medicamente, sunt cei care cumpără orice invenţie care ar putea deveni „periculoasă” intereselor lor şi o „îngroapă” definitiv, sunt cei care vor să devenim cât mai trişti, mai fricoşi, invidioşi şi orgolioşi,  sunt cei care promovează violenţa sub toate formele ei şi prin toate mijloacele posibile, promovând în acelaşi timp ideea că la violenţă trebuie să răspunzi cu violenţă şi că este singura metodă de combatere a violenţei........................................................................................sunt cei care ne cunosc mai bine decât ne străduim noi să o facem.
Sunt convins că doriţi să-i cunoaşteţi pe aceşti „SUNT CEI CARE”. Eu nu-i cunosc şi nici nu-mi doresc să-i cunosc. Este de ajuns că observ şi simt efectele acţiunilor lor peste tot în jurul meu şi peste tot în lume. Eu doar îmi doresc să fac cât mai mulţi oameni să conştientizeze capcanele care sunt peste tot şi care ne transformă în sclavi. De fapt eu nici măcar nu-i acuz pe cei care ne întind astfel de capcane, ci chiar le dăruiesc toată iubirea mea şi sper să conştientizeze că nu este benefică pentru ei calea pe care au ales-o şi să aleagă pentru a evolua, calea luminii şi a manifestării iubirii necondiţionate. Nu numai ei sunt vinovaţi, ci şi majoritatea din noi, care au conştientizat de mult că pierd timpul aiurea dar nu au făcut şi nu fac nimic să iasă din poziţia de sclav, să se elibereze din capcane şi să aleagă să evolueze şi să-i ajute în acelaşi timp şi pe cei din jurul lor să facă acest lucru. Şi ştiţi de ce nu au făcut şi nici nu fac nimic? Simplu! Se complac în situaţia asta, chiar le face plăcere, şi deoarece calea evoluţiei spirituale implică renunţarea la multe „plăceri”, le este foarte greu să facă acest pas. „SUNT CEI CARE”, ştiu acest lucru,  şi promovează plăcerile care ne fac să devenim dependenţi de ele, pentru că ne va fi foarte greu să renunţăm la ele, pentru unii chiar imposibil, iar mulţi chiar nu vor să renunţe la aceste plăceri care-i fac să piardă timpul, din simplu motiv că ... se distrează.  Dar, vom mai vorbi despre acest lucru.
Până atunci, conştientizaţi că sunteţi în primul rând entităţi de lumină şi iubire aflate în procesul de evoluţie şi singura cale de evoluţie este calea luminii şi iubirii necondiţionate, a păcii şi armoniei. Manifestaţi iubirea necondiţionată faţă de întreaga CREAŢIE DIVINĂ şi dăruiţi multă iubire mamei noastre GEEA, care ne iubeşte şi ne ajută necondiţionat în evoluţia noastră.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu