miercuri, 30 noiembrie 2016

PIEDICI ÎN EVOLUŢIA SPIRITUALĂ



In mai multe postări, am atras atenţia asupra unora dintre piedicile pe care noi toti le avem, mai întâi de conştientizat, apoi de trecut, în drumul nostru spre evoluţie ca entităţi de lumină.  Eu nu pot spune ca sunt un adept al teoriilor conspiraţioniste , dar, am observat că există totuşi cel puţin trei „tabere”  care sunt interesate de evoluţia noastră, a tuturor. Una dintre „tabere” foloseşte toate „armele” pentru a impiedica evoluţia noastră spirituală. Cea mai puternică „armă” şi în acelaşi timp cea mai „ascunsă” este evoluţia ştinţifică. Spun că este cea mai puternică pentru că este folosită în modul cel mai subtil, adică este prezentată ca răul necesar de care nu ne putem lipsi. Problema nu este evoluţia ştiinţifică, pentru că este clar că este necesară, ci modul  în care este folosită, prezentată. Cei care vor să ne ţină pe loc din punct de vedere spiritual vor să ne facă să credem că ştiinţa este singura cale prin care putem evolua ca specie. Din păcate folosim ştiinţa ca să distrugem Planeta Geea, casa noastră. Din păcate folosim ştiinţa ca să creăm arme prin care să distrugem Planeta, să ne omorâm între noi, din păcate folosim ştiinţa ca să „creăm” boli, chimicale, folosim ştiinţa pentru a polua aerul, apele şi pământul, folosim ştiinţa pentru a manipula masele. Cele mai folosite metode de manipulare sunt cele vizuale si cele auditive.
Nouă, tuturor, ne este distrasă atenţia de la toate acestea prin noile descoperiri ale ştiinţei, prin noile prototipuri de maşini, telefoane inteligente, laptop-uri, tablete şi alte device-uri care ne încântă foarte tare şi pentru care suntem „împinşi” să muncim zilnic. Zilnic suntem îndemnaţi să ne cumpărăm noile tipuri de x,y,z, lucruri care ne-ar face viaţa mai uşoară... Ne spune cineva care este costul pe care trebuie sa-l plătim pentru toate aceste device-uri, în afara faptului că trebuie să muncim şi chiar să ne împrumutăm în bănci pentru a le plăti? „Costul” tuturor produselor pe care le cumpărăm zilnic sau ocazional este poluarea aerului, apelor, solului. Ajungem la o vârstă cand unii dintre noi ne uităm în urmă şi ne întrebăm ce am făcut, ce am realizat în viaţă, cât am evoluat, şi observăm în jurul nostru doar lucrurile pentru care am muncit, şi realizăm cât timp am pierdut prinşi în hăţişurile datoriilor făcute „împinşi de la spate” doar pentru a cumpăra lucruri. Eu sunt de acord cu evoluţia ştiinţifică, dar ştiinţa să fie orientată spre găsirea celor mai bune metode de deşertificare, de cultivare sănătoasă a pământului, spre găsirea de noi energii nepoluante şi de noi combustibili total nepoluanţi pentru mediu şi pentru noi, de găsirea celor mai bune tratamente pentru toate bolile aşa zise fără leac, de găsirea de noi materiale de construcţii din care să lipsească lemnul sau să fie folosit doar lemnul pomilor care se usucă în mod natural. Da evoluţia ştiinţifică este necesară, dar ştiinţa să fie folosită numai în folosul omenirii şi a susţinerii vieţii, nu pentru distrugerea ei. Se întreabă cineva ce se întâmplă cu deşeurile rezultate din procesul de producţie al tuturor obiectelor finite? Mai mult de 90% din deşeurile rezultate sunt poluante.
Poate o să vă întrebaţi cu ce vă împiedică evoluţia ştiinţifică să evoluaţi spiritual? După cum am mai spus, nu evoluţia ştiinţifică este piedica ci modul cum este folosită aceasta. Conştientizaţi că sunteţi manipulaţi astfel încât să nu aveţi timp liber pentru activităţi spirituale cum ar fi cursuri la şcoli spirituale, pariticparea la prezentări cu caracter spiritual, citirea cărţilor care ne ajută să evoluăm, sunteţi manipulaţi să credeţi că violenţa poate fi oprită doar prin răspunsul la violenţă cu violenţă. Aşa iau naştere războaiele, revoluţiile, revoltele şi alte modalităţi de exprimare prin violenţă. V-aţi întrebat care este scopul şi motivaţia începerii războaielor? Răspunsul este simplu. Acapararea de noi bogăţii, şi teritorii. Toate războaiele au un substrat economic.
Ce vedem acum în principal la TV? Filme de acţiune ... cu multă violenţă şi multă informaţie despre folosirea violenţei. Sunteţi manipulaţi, prin reclame, să cumpăraţi cele mai noi device-uri, pentru care, unii vă veţi împrumuta, astfel vă este creată grija de a plăti datoria. Copiii noştri văd desene animate cu monştri şi filme cu multă violenţă. De asemenea, jocurile pe calculator sunt majoritatea, foarte violente sau care încurajează violenţa. Astfel este „educată” generaţia viitoare, astfel îi sunt impuse reguli de viaţă şi valori după şi pentru care să trăiască şi să-şi educe la rândul lor copiii. Şi ne mirăm că în jurul nostru este atât de multă violenţă, că s-au înmulţit crimele, violurile, tâlhăriile. Tinerii sunt atraşi să consume alcool, droguri, să facă parte din bande şi grupări care încurajează actele de violenţă.
Suntem cu toţii manipulaţi să facem diferenţe între religii, astfel încât se crează artificial ideea că o religie e mai „bună” decât alta, astfel „apar” neînţelegeri între adepţii diferitelor culte religioase, neînţelegeri care duc de foarte multe ori la violenţă, la războaie, la acţiuni teroriste făcute în numele unor religii, dar puţini îşi dau seama că este doar o manipulare pusă la cale de cei care vor să întreţină conflicte armate, de cei care câştigă miliarde de euro sau dolari din vânzarea de armament, din vânzarea de medicamente, şi lanţul celor care au de câştigat din conflictele armate este imens. Noi toţi avem de pierdut. Toţi trăim sub acelaşi SOARE , pe aceiaşi PLANETĂ. Avem loc să trăim în PACE, cu toţii, indiferent de culoarea pielii, de confesiunea religioasă la care suntem adepţi, de profesie sau avere. Trebuie să conştientizăm că suntem aici cu toţii doar pentru a evolua, trebuie să conştientizăm că suntem manipulaţi.  Care este scopul acestor manipulări? Întotdeauna scopul a fost unul material, al obţinerii unei „puteri asupra celorlalţi”, şi cel mai important, blocarea noastră în acest plan 3D, material, încetinirea cât mai mult şi pentru cât mai mult timp, a evoluţiei noastre spirituale.
Întrebarea este, cum se poate învăţa lecţia pentru care ne-am reântrupat acum şi în reântrupările trecute? Da, aproape toţi dintre noi ne-am reântrupat pentru a învăţa LECŢIA IUBIRII NECONDIŢIONATE. Acum v-aţi dat seama cum suntem manipulaţi şi deturnaţi de la calea evoluţiei spirituale? Este foarte simplu. Ne este distrasă atenţia de la lucrul cel mai important, evoluţia spirituală, prin concentrarea atenţiei spre „micile bucurii ale vieţii materiale”, prin concentrarea atenţiei la tot felul de probleme create artificial, prin crearea de „evenimete negative” cu un impact emoţional foarte mare asupra maselor.  Vă întreb, când v-aţi născut aţi venit cu altceva în afara experienţelor trăite în celelalte vieţi, aţi venit cu altceva decât nivelul evolutiv pe care l-aţi obţinut în celelalte întrupări prin faptele bune pe care le-aţi făcut atunci şi prin munca pe care aţi depus-o conştient pentru a evolua? Când veţi pleca din această viaţă veţi pleca cu ceva? Ce veţi lua cu voi, bani, maşini, case, haine, bujuterii, telefoane inteligente sau alte lucruri materiale? Nimic din toate acestea, pentru că trupul va rămâne aici, pe planeta pe care ne-am născut, iar sufletul va pleca şi în funcţie de nivelul de evoluţie atins se va „stabili” în planul luminic cu densitatea luminică corespunzătoare nivelului fiecăruia de evoluţie spirituală. Nimeni nu spune că trebuie să trăim în sărăcie, mizerie, boală. Evoluţia ştiinţifică trebuie să o folosim în a ne crea o viaţă fără boli, în a ne asigura un trai fără griji, pentru că principalele activităţi trebuie să servească scopului de a evolua spiritual. Sunt încă foarte mulţi oameni care au ca scop al vieţii acapararea a cât mai multor „bogăţii” materiale. Aceşti oameni vor suferi cel mai mult când, datorită unor „catastrofe naturale” sau altor împrejurări, vor pierde toate bogăţiile adunate. Scopul vieţii este doar EVOLUŢIA SPIRITUALĂ, PRIN MANIFESTAREA IUBIRII NECONDIŢIONATE,  iar evoluţia ştiinţifică trebuie să servească acestui scop nu să-l ingreuneze sau chiar să-l stopeze.
În următoarele articole voi prezenta şi celelalte „tabere” care sunt implicate în evoluţia noastră.
Până atunci, nu uitaţi să gândiţi mereu pozitiv-benefic, să manifestaţi în orice împrejurare IUBIREA NECONDIŢIONATĂ, faţă de toată CREAŢIA DIVINĂ, să  dăruiţi IUBIRE şi LUMINĂ minunatei entităţi GEEA, planeta care ne-a adoptat, mama noastră pentru foarte multe întrupări trecute şi, poate,  viitoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu