luni, 28 noiembrie 2011

TELEPATIA - modalitatea de comunicare a viitorului

Din totdeauna oamenii au fost  fascinaţi de asa zisele fenomene paranormale, din categoria acestora făcând  parte si „Telepatia”.  Au fost date multe definiţii ale telepatiei, iar din punctul meu de vedere, telepatia este fenomenul de transmitere şi recepţionare a formelor gând la şi de la distanţă, de către sistemele vii evoluate. Spun, de către sistemele vii evoluate, pentru că eu consider că acest fenomen nu este specific doar oamenilor.
Telepatia se realizează la nivelul inconştientului şi “se materializează” în cazul indivizilor aflaţi în raport de compatibilitate. Cu cât procentul de compatibilitate dintre cele două persoane este mai aproape de 100% cu atât fenomenul telepatic se poate realiza mai bine. Teoretic, toti oamenii dispun de capacitatea de a comunica telepatic. Practic, acest fenomen are loc de multe ori spontan, în cazuri extreme, în cazul unor suferinţe mari sau când într-un fel sau altul este pusă în pericol viaţa. Durerea victimelor se transmite aproape întotdeauna instantaneu, depinde însă cine o receptionează şi ce se întâmplă cu acea recepţie.
Pentru realizarea telepatiei, receptorul trebuie să se afle într-o stare denumită alfa. Denumirea provine de la undele cerebrale alfa, care caracterizează encefalograma subiectului pregătit pentru recepţionarea mesajului telepatic. Ritmul alfa are frecvenţa cuprinsă între 8 si 12 cicli/secundă şi caracterizează relaxarea, reveria, introspecţia, graniţa dintre somn şi trezire.
Acesta este şi primul pas în realizarea telepatiei. Pentru a intra în starea alfa, individul trebuie să elimine orice stimul exterior şi să realizeze repausul psihic. Acest lucru îl poate realiza aproape oricine are puţin antrenament în “liniştirea gândurilor”, sau care practică în mod regulat meditaţia. Pentru început, cei care vor să se antreneze în realizarea telepatiei, trebuie să aleagă o cameră liniştită, departe de orice zgomot. Ideal ar fi o zonă de munte sau departe de zgomotul oraşului. Starea alfa pură caracterizează recepţia telepatică precum si clarviziunea. Odată realizată această stare, receptorul este pregătit pentru recepţia mesajelor telepatice iar cel care emite este pregătit să formeze şi să transmită mesajul.

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

BELAGINELE - LEGILE FIRII (LEGILE NATURALE)

Aceste Legi, le-am primit pe e-mail si pentru că sunt deosebit de interesante, doresc să le împărtăşesc cu toţi cei care le-au căutat şi nu le-au găsit până acum.
Existenţa pelasgilor antici consemnează pe un rege bărbat, numit Zalmoxa.
Numele ni-l arată ca fiind un slujitor al lui Zalmocsis, menţionat la jumătatea mileniului al II-lea. (1400 î. d. H.), mare legislator.
Scriitorul Iamblicus (33 d.e.n. Fontes I pag. 19) adaugă că Zalmoxa-tracul , “le-a întocmit legile” şi “le-a scris”. Credem că acesta a reconsiderat aceste legi, în raport cu cerinţele timpului, rescriindu-le,  aşa cum, de fapt, a făcut şi Deceneu.
La începuturi în adâncul vremii,  Belaginele au fost impuse prin constrângeri şi cu ajutorul vestalelor ştiutoare de carte.
Deceneu, Marele Iniţiat şi Rege al dacilor, preocupat de cultivarea supuşilor săi, cum spune şi Herodot, a transcris aceste legi şi ele se păstrează până astăzi sub numele de BELAGINE” (Fontes II p.416-417), şi tot el este cel ce a simţit nevoia să revizuiască şi să impună mai cu hotărâre, actualizând, legile vechi.
Codul după care trăiau, în urmă cu mii de ani, pelasgii, înaintaşii daco-românilor… 
1. Dincolo de curgerea timpului si de cugetarea zeilor, este Focul cel Viu si Vesnic, din care vin toate si prin care fiinteaza toate cele ce sunt. Totul si nimicul sunt suflarea Sa, golul si plinul sunt mainile Sale, miscarea si nemiscarea sunt picioarele Sale, nicaieri si peste tot este mijlocul Sau, iar chipul Sau este lumina. Nimic nu este faptuit fara de lumina si tot ce vine din lumina prinde viata si ia faptura.
2. Precum fulgerul aduce lumina si din lumina tunetul si focul ce se revarsa, asa este si gandul omului, el trece in vorba omului si apoi in fapta sa. Deci, ia aminte la asta, caci pana la focul ce arde trebuie sa fie o lumina si un tunet. Lumina omului este gandul sau si aceasta este averea sa cea mai de pret. Lumina prinde putere prin cuvant, iar vointa omului aprinde focul prin care se faptuiesc toate cele ce sunt in jurul sau.
3. Fii ca muntele cel semet si ridica a ta lumina mai presus de cele ce te inconjoara. Nu uita ca aceiasi pasi ii faci in varful muntelui ca si in josul sau, acelasi aer este sus ca si jos, la fel creste copacul in varf de munte ca si in josul sau, la fel lumineaza soarele piscul cel semet ca si pamantul cel neted.