luni, 30 mai 2011

Exerciţiu pentru concentrarea şi direcţionarea energiilor subtile


Acest articol este postat si pe www. entitateaom.ro
Pentru acest exerciţiu aveţi nevoie de un termometru de cameră
Aşezaţi termometrul în aşa fel încât să puteţi poziţiona palmele deoparte şi de alta al acestuia.
Începeţi prin a vă relaxa  şi a vă goli mintea de toate gândurile.
Fercaţi-vă palmele energic timp de 15-20 secunde, pentru creşterea sensibilităţii acestora şi activarea chakrelor.
Inspiraţi încet, imaginaţi-vă şi vizualizaţi cum corpul vi se umple de o energie de culoare roşie, intensă, curată şi fierbinte precum focul. Concentraţi această energie roşie şi  fierbinte, în palme. Poziţionaţi palmele deoparte şi de alta a termometrului, la o distanţă de 5-7cm  de acesta. Odată cu expiraţia, vizualizaţi cum această energie fierbinte din palme se revarsă asupra termometrului şi-l învăluie. Imaginaţi-vă cum termometrul este în mijlocul unui foc puternic. Continuaţi acest exerciţiu timp de 3-5 minute şi observaţi cu cât a crescut temperatura pe termometru, după care depărtaţi mâinile de termometru şi vizualizaţi cum acesta şi corpul vostru ajung la temperatura normală.
După ce termometrul a ajuns la temperatura camerei, reluaţi exerciţiul astfel:
Respiraţi încet şi ritmic. În timp ce inspiraţi, imaginaţi-vă şi vizualizaţi cum corpul vi se umple de o energie de culoare albastră, intensă, curată şi rece precum gheaţa. Concentraţi această energie albastră şi rece în palme Cu palmele poziţionate deoparte şi de alta a termometrului, pe expiraţie, imaginaţi-vă, vizualizaţi şi dirijaţi energia din palme înspre termometru, invăluindu-l în totalitate cu aceasta. Imaginaţi-vă cum termometrul se află în mijlocul unei bucăţi de gheaţă. Continuaţi acest exeerciţiu timp de 3-5 minute şi observaţi cu cât a scăzut temperatura pe termometru. După această perioadă de timp, reveniţi încet la o respiraţie normală şi vizualizaţi-vă corpul cum revine la temperatura normală.
Este foarte important să exersaţi acest exerciţiu cât mai des, măcar de 2-3 ori pe săptămână, deoarece acest exerciţiu vă demonstrează că prin intermediul gândului puteţi concentra energii subtile de diferite frecvenţe de vibraţie în palme,  pe care le puteţi apoi dirija dinspre palme, spre exterior, în diferite scopuri. Aces exerciţiu vă va ajuta foarte mult să vindecaţi oameni, plante, animale de diferite afecţiuni, deoarece, afecţiunile (bolile) sunt în primul rand provocate de dezechilibre energetice la nivelul respectivelor organe. Cauzele reale ale bolilor, le-am prezentat într-un articol mai vechi, dar dacă sunt doritori să reluăm acest subiect, aprofundându-l mai mult, o putem face…

joi, 26 mai 2011

www.entitateaom.ro

Pagina www.entitateaom.ro se poate accesa fara probleme. Pe aceasta pagina am publicat "Exercitiul 3" pentru cresterea sensibilitatii palmelor. Lectura placuta.

sâmbătă, 21 mai 2011

Exercitii pentru sensibilizarea palmelor

    Deoarece am observat ca a aparut o neîntelegere si site-ul www.entitateaom.ro a fost suspendat (din motive de neplata) cu toate ca acum cateva zile a fost platit si hostul  pentru un an de zile si domeniul pe viata, mă văd obligat sa postez aici primul articol cu exercitii pentru sensibilizarea palmelor, pentru ca am promis că acest articol va apare în acest weekend.
   Exercitiul nr.1
1. Trebuie să vă aşezaţi într-o poziţie confortabilă şi să vă relaxaţi în totalitate. (pe un fotoliu)
2. Trebuie să vă goliţi mintea de toate gândurile, să inspiraţi adânc şi odată cu aceasta să vizualizaţi cum o lumină pură vă cuprinde din vârful creştetului până în vârful degetelor de la picioare, curăţindu-vă de tot ceea ce este rău, negru, malefic şi necurat, iar odată cu expiraţia, să conştientizaţi ca toate energiile negative părăsesc organele şi structurile voastre, corpul căpătând culoarea luminii pure pe care aţi vizualizat-o.
3. Frecaţi palmele, cât mai energic, pentru 15-20 secunde, apoi întindeţi-le în faţă, la aproximativ 30 - 40 cm, cu palmele poziţionate faţă în faţă şi distanţa între ele de 50-60cm.
4. Apropiaţi încet palmele una de cealaltă, cât mai mult, fără să le atingeţi, apoi retrageţi-le încet înapoi până la aproximativ 15-20cm. Continuaţi executarea acestui exerciţiu  fără să schimbaţi ritmul. Este foarte important ca ritmul să fie menţinut constant şi să executaţi măcar 3 reprize a câte 20 - 30 de curse complete.
Senzaţiile care ar putea să apară ar putea fi: senzaţie de mediu vâscos, furnicături în degete şi în palme, senzaţie de presiune între palme, senzaţie de căldură sau frig.
Este foarte important să observaţi cu atenţie şi să "înregistraţi" ceea ce simţiţi, pentru că fiecare om simte altfel energia dintre palme, iar în funcţie de ceea ce simţiţi la prima încercare, vă veţi putea da seama de progresele pe care le faceţi de la un exerciţiu la altul.
 Mişcarea de apropiere şi depărtare a palmelor, canalizează energia din jurul palmelor, între acestea, determinând apariţia senzaţiilor menţionate mai sus. Astfel, palmele devin mai sensibile la energiile subtile.
Exercitiul nr. 2
Îndoiţi braţul stâng  Ţineţi palma dreaptă deasupra antebraţului braţului stâng la aproximativ 25-30 cm şi apoi apropiaţi palma dreaptă de antebraţul braţului stâng, încet,, până veţi simţi energia sub forma de furnicături, presiune, căldură, răcoare etc. Senzaţiile le veţi sesiza în palma şi la nivelul antebraţului. Exerciţiul este foarte important pentru că odată cu mărirea extrasensibilităţii palmelor, veţi putea detecta enrgiile din jurul fiecărui organ şi parte a corpului.
Acestea sunt primele două exerciţii, mai simple, dar foarte importante prin care vă veţi dezvolta capacitatea de a sesiza energiile subtile dintre palme şi de la nivelul unei anumite părţi a corpului. 
În exerciţiile care vor urma, pe lângă dezvoltarea sensibilităţii palmelor, vom învăţa să concentrăm aceste energii subtile astfel încât cu ajutorul lor să putem interveni energetic la nivelul diferitelor organe pentru a le restabili vitalitatea, deci pentru a putea indepărta energiile negative şi a le vindeca.
FOARTE IMPORTANT! Teoria nu valorează nimic dacă nu este pusă în practică zilnic. Aceste exerciţii trebuiesc făcute şi exersate numai în scopuri pozitive, benefice, altfel se vor întoarce împotriva noastră. Cei care se înhamă la o astfel de muncă trebuie să ştie că rezultatele nu apar întotdeauna imediat, trebuie multă muncă şi perseverenţă. Foarte important de reţinut este că odată cu dezvoltarea acestor extrasensibilităţi trebuie să crească proporţional şi RESPONSABILITATEA. Este important să abordăm cu seriozitate aceste exerciţii simple, pentru că de reuşita lor depinde creşterea sensibilităţii palmelor şi abordarea cu succes a exerciţiilor mai complexe.
În tot acest timp, nu uitaţi să gândiţi întotdeauna pozitiv, benefic, indiferent de ceea ce se petrece în jurul vostru, nu intraţi în rezonanţă cu informaţii negative, malefice, respectaţi viaţa sub toate formale ei şi respectaţi entitatea vie Planeta Pământ pentru toate condiţiile de viaţă pe care ni le asigură, indiferent de voinţa noastră.

miercuri, 18 mai 2011

ANUNT!!!

    Multumesc tuturor cititorilor acestui blog pentru interesul pe care l-au demonstrat citind articolele postate sau vizionand filmele prezentate.
    Cu aceasta ocazie va anunt ca incepand din acest weekend, toate postarile le voi face pe adresa http://www.entitateaom.ro
     Am copiat pe acest site toate articolele postate pe acest blog, deci, pot fi citite la adresa mentionata fara nici o problema. Exercitiile de sensibilizare a palmelor le voi publica incepand din acest wekend, pe adresa de site mentionata.
     Blogul va ramane activ inca cel putin doua saptamani, pentru ca toti cei care-l urmaresc sa se poata informa cu privire la schimbarea adresei de postare a articolelor.
     Sunt sigur ca cei care vor trebui sa citeasca informatiile de pe site ... o vor face, pentru ca eu sunt de parere ca intotdeauna vom primi informatiile de care avem nevoie, atunci cand va trebui. Totul este sa stim ce sa facem cu ele...
     Multumesc inca o data tuturor celor care citesc aceste randuri si va invit pe adresa http://www.entitateaom.ro

duminică, 15 mai 2011

Palmele, puncte energetice importante

       Corpul uman are nebănuite  modalităţi de apărare împotriva agresiunilor de toate tipurile si foarte multe modalităţi de  autovindecare.
       Să luăm ca exemplu, palmele.
       Palmele, energetic vorbind, reprezintă o  "poartă"de intrare în corp, sau mai bine spus, un punct prin care recepţionăm energii subtile din "oceanul infinit" de lumină şi iubire care ne înconjoară, şi, în acelaşi timp, un punct prin care  emitem energiile recepţionate. De fapt, palma stângă este cea prin care primim energiile subtile, iar palma dreapta este acea prin care emitem sau daruim energiile receptionate.

       Zonele principale de recepţie sunt chakra ajna si sahasrara. Sahasrara este cea mai importanta chakra a corpului, ea reprezintă de fapt legătura cu Divinitatea.
        Omul, are "salvate" în interiorul său toate "reţetele" necesare menţinerii corpului într-o stare de sănătate perfectă. Pe parcursul "evoluţiei" sale către o societate bazată pe materialism, omul a abandonat informaţiile înscrise în fiinţa sa, şi a acceptat ca adevărate doar informaţiile primite de la ştiinţe. Nu spun că ştiinţele nu au un rol important în evoluţia omului ca specie, dar, în acelaşi timp, nu pot să nu constat că oamenii de ştiinţă, în orgoliul lor, neagă informaţiile pe care le au şi ei inscrise în însăşi fiinţa lor, cu toate că multe din ele au fost  confirmate de ştiinţele pe care chiar ei le studiază.
       Fără să conştientizeze, oamenii işi folosesc palmele pentru a-şi alina durerile din diferite părţi ale organismului. Asta demonstrează faptul că în zestrea noastră nativă avem informaţii pe care le folosim instinctiv, inconştient, informaţii care dacă ar fi conştientizate, trezite şi aplicate, ne-ar scuti de multe drumuri la medici. Când vă doare capul, sau când vreţi să vă concentraţi, v-aţi întrebat de ce îl ţineţi între palme?  Când vă doare în orice parte a organismului, de ce puneţi mâna dreaptă pe locul care vă doare? Sunt gesturi cărora nu le daţi importanţă şi nici nu v-aţi gândit că ar avea vre-o semnificaţie energetică şi asta pentru că, poate, nu v-a spus nimeni acest lucru şi nici nu aţi conştientizat efectul benefic al gestului făcut.. 
        Adevărul este că noi, oamenii avem în centrul palmelor puncte energetice foarte importante. Aceste puncte exista la toti oamenii, indiferent de naţionalitate, religie, sex...etc. numai că energia emisă de ele este mai puternică sau mai slabă, în funcţie de cât de mult a conştientizat fiecare om energia pe care o deţine şi de cât de mult lucrează cu această energie. Această energie trebuie activată, trezita, amplificată, până la nivelul la care putem să vindecam bolile din organismul nostru sau din alte organisme, care, după cum am mai spus, nu sunt altceva decât dezechilibre energetice care se manifestă la nivelul organului afectat. Sa nu uitaţi că, întotdeauna, o boală, apare la nivelul subtil al organului, deci energetic, după care, dacă nu este eliminată cauza dezechilibrului energetic, se manifestă si la nivel fizic. Activarea acestor puncte din palme se face treptat, cu ajutorul unor exerciţii care nu sunt nici greu de făcut nici extenuante, dar care trebuiesc repetate zilnic, până la apariţia rezultatelor dorite şi după aceea, zilnic, pentru menţinerea acestor puncte activate. 
        Trebuie să ştiţi, pentru cei interesaţi să facă aceste exerciţii, că odată cu activarea acestor puncte energetice, responsabilitatea voastră creşte foarte mult, deoarece aplicarea ulterioară a oricăror tehnici sau exerciţii de vindecare influenţează energetic organismul pe care aplicaţi respectivele tehnici sau exerciţii, indiferent dacă aceste organisme sunt plante, animale sau oameni.
        În postările ulterioare vă voi prezenta câteva exerciţii pentru activarea acestor puncte din palme.
        Până atunci, nu uitaţi să dăruiţi tuturor numai iubire şi lumină, să respectaţi VIAŢA sub toate formele ei, să respectaţi entitatea vie Planeta Pământ şi indiferent de ceea ce se petrece în jurul vostru, GÂNDIŢI ŞI ACŢIONAŢI ÎNTOTDEAUNA POZITIV BENEFIC.

miercuri, 11 mai 2011

What the bleep do we know?

Un alt film, pe care ...daca nu l-ati vizionat inca, vi-l recomand cu placere.

Un mod frumos de a ne ruga....

Rugaciunea Sfantului Francisc de Assisi


"Doamne, fa-ma pe mine instrumentul Pacii Tale.
Lasa-ma sa seman iubire...acolo unde e ura.
Iertare...acolo unde e nedreptate.
Credinta... acolo unde e indoiala.
Speranta...acolo unde e disperare.
Lumina...acolo unde e intuneric.
Bucurie...acolo unde e intristare.
O, Creatorule Divin,
Ingaduie-mi sa ma straduiesc mai mult
Nu sa fiu alinat...ci sa alin,
Nu sa fiu inteles...ci sa inteleg,
Nu atat sa fiu iubit...cat sa iubesc,
Pentru ca numai daruind...primim,
Numai iertand...suntem iertati,
Numai prin moarte...renastem intru viata vesnica.

The Ultimate Gift

Un film care ne prezinta o lectie de viata. Merita vazut!
Il gasiti si in sectiunea "Filme spiritualitate"

marți, 3 mai 2011

SFANTUL VASILE CEL MARE - DESPRE INVIDIE

        INVIDIA nu este numai o boala a secolului in care traim. Aceasta boala a sufletului vine din vremuri stravechi, iar oamenii ori nu constientizeaza cat de malefica este si cat de periculoasa este pentru propriul sistem nervos si intregul organism, ori le place sa fie invidiosi, ori au cazut in capcana ei si nu mai stiu sau nu mai pot sa iasa.
       Dar sa vedem ce spune Sfantul Vasile Cel Mare despre aceasta boala. Fragmentul este luat din cartea "OMUL, ZIDIRE DE MARE PRET" - Din învăţăturile Părintelui ARSENIE BOCA.
" Invidiosul nu primeşte doctor pentru boala sa şi nu poate găsi leac tămăduitor al suferinţei sale, deşi Sfânta Scriptură este plină de ele. El, invidiosul, aşteaptă uşurarea bolii numai într-un singur fel: să-i vadă prăbuşindu-se pe unii dintre cei invidiaţi. Capătul lui e să-l vadă pe cel invidiat, din fericit, nefericit, din norocos, nenorocit. Pe unii oameni cu totul potrivnici, binefacerile îi îmblânzesc. Pe invidioşi, însă, binefacerile, mai mult îi rănesc, îi înrăiesc. Cu cât invidiosul are parte de mai mari faceri de bine, cu atât mai tare fierbe de ciudă, mai mult se supără şi se mânie. Mulţumind pentru darurile primite şi mai mult se cătrăneşte de purtarea binefăcătorului. Ce fiară poate fi mai feroce în răutatea ei? Ce fiară nu întrec ei prin răutatea năravului lor? Ce sălbăticiune nu depăşesc ei prin cruzimea lor? Câinii cărora li se aruncă o coajă de pâine se domesticesc, leii cărora li se poate de grijă se îmblânzesc. Invidioşii, însă, şi mai mult se irită când li se arată îngrijire şi atenţie. 
       Rănile invidiosului sunt adânci şi ascunse, şi ele nu suferă vindecare, ca unele ce stau închise de durerea lor oarbă în ascunzişurile conştiinţei. Invidiosul este duşmanul propriei sale sănătăţi sufleteşti. Cel invidiat poate să scape şi să-l ocolească pe invidios, dar invidiosul nu poate scăpa de sine însuşi.
       Tu, invidiosule, duşmanul tău este cu tine, vrăşmaşul îţi este continuu în inimă; primejdia este închisă în adâncul tău; eşti legat cu un lanţ neîndurător; eşti prizonierul invidiei şi nici o mângâiere nu-ţi vine în ajutor. 
        A prigoni pe un om binecuvântat de Dumnezeu şi a urî pe cel fericit, iată o nenorocire fără leac."
       Această boală porneşte fraţii împotriva fraţilor şi copiii împotriva părinţilor. Câţi fraţi se bucură sincer dacă alt frate câştigă o mare sumă de bani? Averea, proprietăţile mobile sau imobile cum ar fi case, pământuri, păduri...etc au ajuns subiecte şi motive de dispută în tribunale între fraţi, între părinţi şi copii.... De ce? Pentru că INVIDIA, nu l-a putut lăsa pe un frate să accepte şi să se bucure pentru celălalt frate care are mai mult decât el.... Au ajuns să fie invidoşi fraţii pentru că unul din ei obţine o recoltă mai bogată pe aceiaşi suprafaţă de teren pe care o are şi celălalt.... Motivele INVIDIEI sunt de la banale până la cele mai neaşteptate. INVIDIA înrăieşte şi distruge omenescul din sufletele oamenilor. Dar oare câţi oameni pot şi au curajul să recunoască că sunt invidioşi? Şi câţi oameni au puterea să conştientizeze, să accepte şi să lupte împotriva acestei boli sufleteşti profund malefice? Meditaţi la cuvintele Sfântului Vasile Cel Mare, analizaţi-vă comportamentul şi conştientizaţi că ÎNTOTDEAUNA INVIDIA VA NAŞTE RĂUTATE ŞI URĂ ŞI VA DEZBINA OAMENII, IAR IUBIREA ŞI DRAGOSTEA VA NAŞTE BUNĂTATE, COMPASIUNE, SOLIDARITATE ŞI VOR UNI ÎNTOTDEAUNA OAMENII. 
       ALEGEŢI DECI CUM DORIŢI SĂ FIŢI ŞI SĂ TRĂIŢI ŞI FIŢI SIGURI CĂ VEŢI FI ŞI VEŢI TRĂI AŞA CUM VEŢI ALEGE, DAR CONŞTIENTIZAŢI CĂ ÎNSUŞIRILE POZITIVE VĂ VOR APROPIA MAI MULT DE DUMNEZEU, IAR CELE NEGATIVE, MALEFICE, VĂ VOR ÎNDEPĂRTA, INDIFERENT CĂTE RUGĂCIUNI VEŢI FACE SAU CÂT DE DES VĂ VEŢI DUCE LA BISERICĂ.... DE CE? SUNT SIGUR CĂ VEŢI GĂSI RĂSPUNSUL SINGURI.
        Dacă vreţi să trăiţi mult şi să fiţi sănătoşi, respectaţi VIAŢA sub toate formele ei şi entitatea vie PLANETA PAMÂNT şi INDIFERENT DE CEEA CE SE PETRECE ÎN JURUL VOSTRU, GÂNDIŢI ŞI ACŢIONAŢI ÎNTOTDEAUNA POZITIV BENEFIC.